Vajinamda yürürken otururken kalkarken bir rahatsızlık hissediyordum, batma ve sızlama vardı, ayna ile kontrol ettiğimde vajinamda yoğun bir beyazlık vardı beyaz yapışkan bir akıntı gibi yoğun şekilde vajinama yapışmıştı. Ertesi gün kadın doğuma gidip muayene oldum doktor hem smear testi yaptı hemde muayene olduğum gibi mantar olmuşsun dedi. Travazol, flucan, gynomax xl ve gynoflorn yazdı. Ev yoğurdu ye dedi başka bir şey demedi zaten devlet hastanesi olduğu için işlemler çok hızlı ilerledi soru soramadım. Eczacıda asla bilgi vermedi tecrübesiz biriydi. Ben o gün travazol kremi kullandım gece yatmadan da gynimax xl fitilini kullandım. Ertesi gün regl oldum ve tedavi bölündü maalesef flucan içtim 1 tane. Bugün reglimin son günü akşam temizlenicem ve gynomax xl fitilinin 2.cisini kullanıcam. Kızlar benim vajinamdaki batma hissi gecmiyor sızlama devam ediyor idrar yaparken hafif yanma oluyor. Moralim o kadar bozuk ki. Her gün 3-4 kaşık ev yoğurdu yiyorum regl olmama rağmen pedimi ve iç çamaşırımı çok sık değiştirdim o bölgeyi ara ara havalandırmaya çalışıyorum. Bugün aynada tekrsr baktım kremsi beyazlık vajinamın içinde duruyor yine. Regl öncesi gynomax xl fitilinin 1 tanesini kullandığım için elimde 2 tane kaldı ve gynoflor fitili var 12 tane. Benim şimdi tedavim yarım mı kaldı tekrar doktora gidip 3 tane gynomax xl fitili mi yazdırayım ne yapayım kızlar. Kaşıntım yok ve her türlü öneri tavsiyenize açığım.