Vajinal orgazm klitoris orgazm

minikkurbaaa

hayvan hakları savunucusu
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
239
203
103
İstanbul
Hangisini olduğumuzu nasıl anlıyoruz nette çok araştırdım ama tam bir neticeye varamadım öyle bir anlatılıyor ki sanki vajinal org. bambaşka bir hismiş gibi
Bunun ayrımını nasıl yapacağım bir akıl verin eğer klitoriste takılı kaldıysam bunun ayrımına vardırın beni ne varsa burada var ülkenin nabzı burada tutuluyor

Bana göre ikiside aynı his.ama ben klitoral orgazm da daha cok doygunluk hissi yaşıyorum.vajinal orgazm da sanki tam doygunluk hissi vermiyor bana klitoral de verdiği kadar.ha en guzeli hem vajinal hem klitoral ikisi aynı anda olması ama zorlar biraz :KK53: hamilelikte unuttuk tabi bu hisleri :confused:

Yalnız şunu çözdüm on sevişmede oral olursa ben daha çabuk orgazm oluyorum...
Ama vajinal mi klitoris mi bilmiyorum yaaa ammaaa cahilim:bicak:

Yalnız şunu çözdüm on sevişmede oral olursa ben daha çabuk orgazm oluyorum...
Ama vajinal mi klitoris mi bilmiyorum yaaa ammaaa cahilim:bicak:
O zaman klitoral orgazm yaşıyorsun.vajinal orgazm şöyle ki,iliskiye girdigin esnada vajinanın ic tarafinda g noktasi var.oranin uyarilmasiyla vajinal orgazm oluyor.yani anlatinca aslinda tam ifade edilemiyor yasamak lazim.biraz zor bi orgazm vajinal.ama ogrendigin zaman guzel.yinede ben klitoral orgazmi daha doyurucu buluyorum.vajinal orgazm da zevkli ama sanki o tam doygunluga ulasamiyor gibiyim.anlatinca da ifade edilemiyor tam ne bilim.oyle birseyler iste :D

Back
X