Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Moralini düşürme bende en risklisi var tip 18 ve yaşım 22 yaşımız daha çok genç ve tedavisi var jinekolojik işinde uzman bi doktora gözükmeni tavsiye ederim bunların katmanları var CIN1 CIN2 ve CIN3 gibi katmanları önemli olan stresten uzak durmamız gerek ve sigara kullanıyorsan hemen bırakman lazım benim gibi 🤦🏻‍♀️

Profler bile atılıyor diyor bu doktor normal bir kadın doğumcu mu? Negatif olan üst üste bu testi yaptıranların her seferinde mi yanlış yapılmış yani testi? Atılmıyorsa da virüsün yükü yok denecek kadar azaldığı için testte çıkmıyor virüs yükü az olan bir hpv de zaten zarar vermiyor.
Benim doktorumda HPV nin hiçbir zaman vücuttan atilmayacağını düşünenlerden😔...Kendisi benim bulundugum çevrede çok iyi ve çok tercih edilen bir jinekolog onkolog..Bende çok üzüldüm bunu duyunca..Ama ben HPV nin sürekli vücutta kalabilecegine inanmiyorum..Doktorum HPV negatif çiksa bile senin pozitifmiş gibi davranman gerekiyor dedi.Bence kendimizi ihmal etmeyelim rutin kontrolleri aksatmayalim diye söyleniyor.Yada ticaret kafasiyla böyle diyorlar Allah bilir

Benim doktorumda HPV nin hiçbir zaman vücuttan atilmayacağını düşünenlerden😔...Kendisi benim bulundugum çevrede çok iyi ve çok tercih edilen bir jinekolog onkolog..Bende çok üzüldüm bunu duyunca..Ama ben HPV nin sürekli vücutta kalabilecegine inanmiyorum..Doktorum HPV negatif çiksa bile senin pozitifmiş gibi davranman gerekiyor dedi.Bence kendimizi ihmal etmeyelim rutin kontrolleri aksatmayalim diye söyleniyor.Yada ticaret kafasiyla böyle diyorlar Allah bilir
Kesinlikle böyle bir şey yok bunu diyen hekimler yaklaşık 10 yıldır yeni yayınları takip etmemiştir hpv negatif olur

sağol canım.bi ilaç var asit şeklinde kulak pamuğuyla siğil üzerine uyguluyosun.o siğilleri yakıyor yani yok ediyor.bazen uyuyup bi daha tekrarlamıyomuş ama bazen de tekrar edebiliyomuş.benim tekrar ediyo malesef.bi de lazerle yakma yöntemi varmış bursaya dönünce onu denemeyi düşünüyorum.benden size tavsiye aşısı var rahim ağzı kanseri için.onu mutlaka vurdurun.26 yaşına kadar diye biliyorum.ben çok pişmanım vurdurmadığım için.
Canim ben 26 yasindayim ustelik bende de bikini bolgesinde yani ust tarafta o mu oluyor

Bence de tedbiri bırakmamak için söyleniyor çünkü 20 yıl önce defne samyeli de tedavi görmüş 20 yıla kaç kere kanser yapmıştı o zaman ortak bir düşünce neden yok acaba bununla ilgili her doktor kendi fikrini söylüyor bilmiyorum. Bana da atılmaz diyen de oldu atılan diyen de ben 2. ye inanmak istiyorum

Bence de tedbiri bırakmamak için söyleniyor çünkü 20 yıl önce defne samyeli de tedavi görmüş 20 yıla kaç kere kanser yapmıştı o zaman ortak bir düşünce neden yok acaba bununla ilgili her doktor kendi fikrini söylüyor bilmiyorum. Bana da atılmaz diyen de oldu atılan diyen de ben 2. ye inanmak istiyorum
Aynen Tek tesellim onlar zaten..Moralim bozuldukça HPV 'li Beren Saat ,Belçim Bilgin,Defne Samyeli'ye bakıyorum moralim düzeliyor☺️Demekki umutsuz bir durum yok..

Slm arkadaşlar uzun süreden sonra hpv atlatmış ve Anne adayı olarak bu müjdeli haberi sizinle paylaşmak istedim karamsar olmayın herşeyin üstesinden gelirsiniz Rabbim hepimize sağlık versin sizleri unutmadım sürekli dua ediyorum sağlıklı günlere kavuşmanız dileğiyle 🥰🥰🥰🙏🏻🙏🏻

Slm arkadaşlar uzun süreden sonra hpv atlatmış ve Anne adayı olarak bu müjdeli haberi sizinle paylaşmak istedim karamsar olmayın herşeyin üstesinden gelirsiniz Rabbim hepimize sağlık versin sizleri unutmadım sürekli dua ediyorum sağlıklı günlere kavuşmanız dileğiyle 🥰🥰🥰🙏🏻🙏🏻
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle

dilerim darısı hepimizin başına olur. tez zamanda kurtuluruz. çok tebrik ediyorum bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar moralinizi bozmayın Hpv atılmaz diyen doktor tıp bilgilerini güncellemeyen kötü bir doktordur. Dünya sağlık örgütü (WHO) bile hpv yi artık "geçiçi" bir enfeksiyon olarak tanımlıyor. Yeni tip öğrencilerine böyle öğretiliyor lütfen açın okuyun hpv geçici bir enfeksiyondur eğer öyle olmasa tüm kadınlar ölürdü. Cinsel olarak aktif olan tüm insanların %80 i bunu kapacaktır diyor tüm kaynaklar benim doktorum belki bende bile vardır demişti

Kızlar moralinizi bozmayın Hpv atılmaz diyen doktor tıp bilgilerini güncellemeyen kötü bir doktordur. Dünya sağlık örgütü (WHO) bile hpv yi artık "geçiçi" bir enfeksiyon olarak tanımlıyor. Yeni tip öğrencilerine böyle öğretiliyor lütfen açın okuyun hpv geçici bir enfeksiyondur eğer öyle olmasa tüm kadınlar ölürdü. Cinsel olarak aktif olan tüm insanların %80 i bunu kapacaktır diyor tüm kaynaklar benim doktorum belki bende bile vardır demişti
Sizin Durum Ne oldu..Smear yaptıracaktınız...Corona durumlarindan önce yapılmışmiydi

Evet katılıyorum canım benim Dr de geçici bir enfeksiyon demişti sağolsun çok destekciydi☺️

Salgın patlak verdi bu ayın 25inde 6 aylık kontrolüm vardı ama gidemeyeceğim sanırım 😔
Sizin hpv negatifti yanlış hatırlamiyorsam .Insallah yine negatif çıkar.Benimde haziranda ilk 6 aylik kontrolüm 😔İnsallah biter şu illet en kısa zamanda ... Bizim halihazirda başka virüslerimizde var ilgilenmemiz gereken 😔🤦‍♀️

Sizin hpv negatifti yanlış hatırlamiyorsam .Insallah yine negatif çıkar.Benimde haziranda ilk 6 aylik kontrolüm 😔İnsallah biter şu illet en kısa zamanda ... Bizim halihazirda başka virüslerimizde var ilgilenmemiz gereken 😔🤦‍♀️
Evet canım bagisikligimizi yüksek tutalım ben bu dönemde propolise başladım yine tavsiye ederim sanada hergun yeşilçay içiyorum 1 kupa ve meyvemi yiyorum düzenli her gün 😊 ınsallah yakalanmadan atlatırız bu süreci🙏🏻

Back
X