Moralini düşürme bende en risklisi var tip 18 ve yaşım 22 yaşımız daha çok genç ve tedavisi var jinekolojik işinde uzman bi doktora gözükmeni tavsiye ederim bunların katmanları var CIN1 CIN2 ve CIN3 gibi katmanları önemli olan stresten uzak durmamız gerek ve sigara kullanıyorsan hemen bırakman lazım benim gibi 

...Kendisi benim bulundugum çevrede çok iyi ve çok tercih edilen bir jinekolog onkolog..Bende çok üzüldüm bunu duyunca..Ama ben HPV nin sürekli vücutta kalabilecegine inanmiyorum..Doktorum HPV negatif çiksa bile senin pozitifmiş gibi davranman gerekiyor dedi.Bence kendimizi ihmal etmeyelim rutin kontrolleri aksatmayalim diye söyleniyor.Yada ticaret kafasiyla böyle diyorlar Allah bilir
...Kendisi benim bulundugum çevrede çok iyi ve çok tercih edilen bir jinekolog onkolog..Bende çok üzüldüm bunu duyunca..Ama ben HPV nin sürekli vücutta kalabilecegine inanmiyorum..Doktorum HPV negatif çiksa bile senin pozitifmiş gibi davranman gerekiyor dedi.Bence kendimizi ihmal etmeyelim rutin kontrolleri aksatmayalim diye söyleniyor.Yada ticaret kafasiyla böyle diyorlar Allah bilir 

Demekki umutsuz bir durum yok..
Demekki umutsuz bir durum yok.. 

ınsallah yakalanmadan atlatırız bu süreci
 ınsallah yakalanmadan atlatırız bu süreci