• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ne güzel çok mutlu oldum sizin adiniza...Inşallah bizede en kisa sürede negatif olmak nasip olur..Sizin kısa sürmüş maşallah ne güzel..HPV tipiniz neydi sizin??
Benim tipleme yapilmadi doktorum bana 6 ay demişti ama benim doktorum ozeldeydi bende araştirmada bitane onkolok buldum ozel muanhanesine gitim hem simir hm hpv tiplemesi bakti tabi ben hep kendimi en kotusune hazirlamiştim cin 1 oldugu icin hep ya 16 yada 18 var diye dusunuyordum dun doktor aradi tahlilerin cikmis gelebilirsin haberi alinca inanamadim sonra kendim aldim baktim gercektende hpv negatif butun yuksek tipleri negatif

Çok sevindim sizin adınıza. Hangi tip hpv vardı sizde
inbound2248580340330023026.webp

Benim tipleme yapilmadi doktorum bana 6 ay demişti ama benim doktorum ozeldeydi bende araştirmada bitane onkolok buldum ozel muanhanesine gitim hem simir hm hpv tiplemesi bakti tabi ben hep kendimi en kotusune hazirlamiştim cin 1 oldugu icin hep ya 16 yada 18 var diye dusunuyordum dun doktor aradi tahlilerin cikmis gelebilirsin haberi alinca inanamadim sonra kendim aldim baktim gercektende hpv negatif butun yuksek tipleri negatif
yüksek tip olsaydı bu kadar çabuk 4 ayda negatif olabilirmiydiniz bilemiyorum...Olan Varsada ben şahit olmadım.Bende 22 haziranda ilk 6 aylik kontrolüme gidicem HPV16 ve 53 vardı CIN1 di.Leep oldum.Kenarlar negatif çıktı hamdolsun.ilk defa smear olucam bakalım ne çıkacak.Negatif olmayı beklemiyorum ilk 6 ayda tip 16 biraz zor.. ama yinede heyecanliyim..

Tekrar tebrikler çok güzel bir haber bu. Ama bu kadar kısa sürede yüksek riskli tipi atmak pek mümkün değil o yüzden kafaya takmadan takviye kullanarak ilerliyorum ben. Bakalım darısı hepimizin başına inşallah

Tekrar tebrikler çok güzel bir haber bu. Ama bu kadar kısa sürede yüksek riskli tipi atmak pek mümkün değil o yüzden kafaya takmadan takviye kullanarak ilerliyorum ben. Bakalım darısı hepimizin başına inşallah
Ben acikcasi cok sey kulandim amA papilex ve gano derma kapsulerini cok 3 ay boyunca birakmadim

Kızlar size mujde verip umut olmaya geldim. Buralarda cok aglayıp sızladım ama gecti az once sonucum çıktı. Sonucum negatif hpv negatif oldum. 2017 de hpv oldum. Tip 18 45 ve 6 pozitiftim. Sonrasindaki butün smearlarim temizdi. Şuanda negatifim. 6 ay boyunca ekinezya cayi yesil cay kefir c vitamini amerikadan getirttigim mantarözu hapi ictim ve sonra unuttum hpv yi. baska sorunlarla ugrasmaktan. 1 yildir doktora gitmiyordum. Ptesi gittim bugun hpv testim cikti ve butun tipler negatif olmus. Zaten bir ay sonrasinda tip 18 negatif olmustu. Suan tamamen negatifim. Üzülmeyin geciyor. Ben de cok kötu gunler yasamistim. Negatif oldum diyen birilerini aradim tüm sayfalari okumustum. Size moral olsun haberim.
[Senin adına çok sevindim canım umarım bende senin bir moral yazısı yazarım. hpv 16 18 yüksek riskli ve 52 var . siğillerle uğraşıyorum bir tanesi yeni yaktırmama rağmen türedi. şimdi beslenmeme özen göstermeye başladım. aldara kullandım ama işe yaramadı. verrutol kullanan varsa vajina içi için değil denemesinler bile. kendim yenmeyi denedim ama 1 sene sonuç vermedi çoğaldı..bu kez kararlıyım benim gibi hpvlilerin desteğini bekliyorum. umarım hepimiz en kısa zamanda bu illetten kurtuluruz. Yazdıklerını not aldım uygulucam bir de ahcc mantarı diye bir sey var onu kullanmaya başlıcam umarım tez zamanda sizlere güzel haberler veririm.

1 ay sonra HPV 18 negatif mi olmuş🤔☺️..Bu çok güzel birşey ilk defa duyuyorum ... Demekki çok karamsar olmamak lazim..

Merhaba kizlar ben koterle büyük olan siğilleri yaktırdım üzerine küçük kalanlar için de başka bir doktora gittim bi karışım il 33 diye sürdü ama bes gün sonra falan böyle açık yara gibi oldu, hala çıkıyor ya hiç anlamadım.Şimdi böyleyken aldara da kullanamam doktor aldara 4 paket falan bitirmen gerek anca geçer dedi.Hala kaşıntı devam ediyor.Yine de aldara mı kullanmaliyim?

Merhaba kizlar ben koterle büyük olan siğilleri yaktırdım üzerine küçük kalanlar için de başka bir doktora gittim bi karışım il 33 diye sürdü ama bes gün sonra falan böyle açık yara gibi oldu, hala çıkıyor ya hiç anlamadım.Şimdi böyleyken aldara da kullanamam doktor aldara 4 paket falan bitirmen gerek anca geçer dedi.Hala kaşıntı devam ediyor.Yine de aldara mı kullanmaliyim?
bence dene bir veya iki şase eğer canın acımazsa devam edersin travazol kullanılabilir bence çabuk iyileşmesi için aldarayı kullanıp temizledikten sonra. hem doktorda kullan dediyse bir sorun olabileceğini sanmıyorum. Aldara belki bu şekilde daha etkili olur açık yara olduğu için daha iyi işleyebilir. benim düşüncem tabi. Aldara niye o kadar kullanıyorsun 4 paket çıktıkça yaktırırsın devlet hastanesinde her yer aynı işlemi yapıyor. bütçene zarar.

Herkese merhaba ben bugun cik guzel bir sonuc aldim 4 aylik mucadelemde hpv negatif simir negatif cok mutluyum allah herkese nasip etsin umarim burdaki herkes kurtulur pen piskolojikmen cok kotu gunler gecirdim bugun hayatin en guzel haberini aldim herkese gecmiş olsun

Rojbincim güzel gözlerin aydın olsun🧡 Bir daha hiç karşılaşma. Aşınıda yaptır negatifken. Öyle sevindim ki anlatamam. Ruhuma iyi geldin, negatif haberimi alınca bende havaya uçmuştum. Çok çok sevindim.

Kızlar merhaba,

2019 Eylül ayında öylesine yaptığım smear testi kötü geldi ve sonrasında takip eden kolposkopi ve biyopsi sonuçlarıyla CIN2ye sahip olduğumu öğrendim. Normalde sigara içmem ancak o aralar haftada 1-2 içtiğim oluyordu.
2019 Ekim ayında LEEP operasyonu oldum. Cerrahi sınırlar temiz geldi.
2020 Ocak ayında ara kanamalarım oluyor diyerekten doktorumun yolunu tuttum. Kolposkopi yaptı baktı, tertemizsin merak etme dedi.
Bu ay başında da smear testimi yaptırdım. Tertemiz çıktı çok şükür. Sevinmek için erken belki ama sizinle paylaşmak istedim. İnşallah böyle devam eder 🥰

Kızlar merhaba,

2019 Eylül ayında öylesine yaptığım smear testi kötü geldi ve sonrasında takip eden kolposkopi ve biyopsi sonuçlarıyla CIN2ye sahip olduğumu öğrendim. Normalde sigara içmem ancak o aralar haftada 1-2 içtiğim oluyordu.
2020 Ocak ayında ara kanamalarım oluyor diyerekten doktorumun yolunu tuttum. Kolposkopi yaptı baktı, tertemizsin merak etme dedi.
Bu ay başında da smear testimi yaptırdım. Tertemiz çıktı çok şükür. Sevinmek için erken belki ama sizinle paylaşmak istedim. İnşallah böyle devam eder 🥰
Ne güzel, çok geçmiş olsun,hpv türünüz neydi acaba?

Kızlar merhaba,

Maşallah ne güzel☺️..Geçmiş olsun.Darisi başimıza inşallah🤲 HPV türünüz neydi.Ve Ara kanama derken nasil bir kanamaydı sizinkisi..Bende leep oldum cerrahi sınirlar temiz geldi..Ama adetten 5 gün önce kahverengi akintı oluyor azar azar sonra adet oluyorum geçiyor.Ultrasonla rahim ve yumurtaliklara bakildi temiz çıkti.rahim agzinada çıplak gözle bakti temiz dedi..Fitil kullandim antibiyotikle azalsada kahverengi akinti geçmedi.Sizinkisi nasildi merak ettim.

Back
X