- 5 Mayıs 2020
- 93
- 53
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar resim ekledim bu siğil mi sizce?Boğazda hpv beni en çok korkutan herşeyi siğil sanıyorum ama bence siğil bunlar çünkü ben ağzımda hiç bu kadar kabarık yapı görmemiştim tavsiyesi olan var mı?
Ben hiç siğile benzetemedim...Sigilim yok ama az çok biliyorum bende ...Daha çok karnıbahar şekline benziyor sigiller.Bende rahim agzindan çok agzimi ve bogazimi kafaya takmistim zamaninda.Agızda ve boğazda olma ihtimali çok az.Bende 2 kez bunun için KBB 'a gittim ama endişemin boşa olduğunu ögrendim.En güzeli KBB doktoruna gösterin içiniz rahatlasin.Büyük ihtimalle siğil değil.Kızlar resim ekledim bu siğil mi sizce?
Sorma kafayı yedim bende psikolojik heralde sürekli boğazım ağrıyor gittim tabiki ama bence değil dedi bunları görmedi ama çünkü kamerayı sokunca öğürüyorm göremiyor resim attım lenf nodülüne benziyor ama emin olmak için test yaptır dedi test 600 tl mavi lab da yaptırmayacağm öğrenince ne oluyor sanki hep para hep para çok pahalı bi hastalık buBen hiç siğile benzetemedim...Sigilim yok ama az çok biliyorum bende ...Daha çok karnıbahar şekline benziyor sigiller.Bende rahim agzindan çok agzimi ve bogazimi kafaya takmistim zamaninda.Agızda ve boğazda olma ihtimali çok az.Bende 2 kez bunun için KBB 'a gittim ama endişemin boşa olduğunu ögrendim.En güzeli KBB doktoruna gösterin içiniz rahatlasin.Büyük ihtimalle siğil değil.
Şimdi bende kendime baktim aynisindan sağda bendede varmış..Benim bir bucuk senedir diş apsesinden dolayi lenf nodum şiş antibiyotikle küçülsede tamamen yok olmuyor.Büyük ihtimalle sizinde öyledir..Üst tarafta (bogaz diş kulak)herhangi bir enfeksiyon olunca hemen şişiyor.lenf nodu buyuk olunca azicik soguk sicak acı yersen kabariyor sonra yutkunurken acıyor.Bizde onu HPV saniyoruz.O psikoloji benim en yakın arkadaşım canim çok iyi bilirimSorma kafayı yedim bende psikolojik heralde sürekli boğazım ağrıyor gittim tabiki ama bence değil dedi bunları görmedi ama çünkü kamerayı sokunca öğürüyorm göremiyor resim attım lenf nodülüne benziyor ama emin olmak için test yaptır dedi test 600 tl mavi lab da yaptırmayacağm öğrenince ne oluyor sanki hep para hep para çok pahalı bi hastalık bu2 yıl sonra kendime iyi bakıp hem alt hem üst hpvye baktırırım artık para saçmayacağım yeter
Çok teşekkür ederim evdekiler bıktı herkesin ağzını inceliyorum tabi bilmiyorlar hpv için olduğunuŞimdi bende kendime baktim aynisindan sağda bendede varmış..Benim bir bucuk senedir diş apsesinden dolayi lenf nodum şiş antibiyotikle küçülsede tamamen yok olmuyor.Büyük ihtimalle sizinde öyledir..Üst tarafta (bogaz diş kulak)herhangi bir enfeksiyon olunca hemen şişiyor.lenf nodu buyuk olunca azicik soguk sicak acı yersen kabariyor sonra yutkunurken acıyor.Bizde onu HPV saniyoruz.O psikoloji benim en yakın arkadaşım canim çok iyi bilirim☺O yüzden kafaya takma hayatına bak..Bende öyle yapmaya çalışıyorum mecburen
Sizi çok iyi anlıyorum ben de aynı psikolojideydim yeni yeni rahatlıyorum, boğazıma ben de çok kafayı takmıştım, en iyisi KBB'ciye gidip rahatlamak ben gidemedim hala ama o konuyu düşünmemeye çalışıyorum, szi de öyle yaomaya çalışın.Sorma kafayı yedim bende psikolojik heralde sürekli boğazım ağrıyor gittim tabiki ama bence değil dedi bunları görmedi ama çünkü kamerayı sokunca öğürüyorm göremiyor resim attım lenf nodülüne benziyor ama emin olmak için test yaptır dedi test 600 tl mavi lab da yaptırmayacağm öğrenince ne oluyor sanki hep para hep para çok pahalı bi hastalık bu2 yıl sonra kendime iyi bakıp hem alt hem üst hpvye baktırırım artık para saçmayacağım yeter
Öpüşmekle geçiyor diyorlar o beni üzen yani bittimi cinsel hayatım artık öpüşmek bile mi yok yaşamanın ne anlamı kaldı ki öldüm bittim vallahi hiv daha iyi bundan en azından kondom koruyor öpüşmekle geçmiyor ilacı var kanser yapmıyor ben böyle birşey ne gördüm ne duydum keşke hiç öğrenmeseydim öğrenince daha kötü oldu daha çok bağışıklık düşüyor ağlaya ağlaya takviyeler içiyorm yemekler yiyorum çaylar ama işte ne bilim..böyle acı bir tecrübe işteSizi çok iyi anlıyorum ben de aynı psikolojideydim yeni yeni rahatlıyorum, boğazıma ben de çok kafayı takmıştım, en iyisi KBB'ciye gidip rahatlamak ben gidemedim hala ama o konuyu düşünmemeye çalışıyorum, szi de öyle yaomaya çalışın.
Öpüşmekle geçmiyor, şimdi sizin eski postlara baktım tip 56ymış galiba di mi, onun zaten kansere çevirme ihtimali de çok düşük, ağız için de sadece tip 16 tehlikeli, ki o da illa bir şey olacak demek değil, bence siz rahatlayın, zaten yaşınız da genç endişe edecek bir durum yok boşuna üzmeyin kendinizi.Öpüşmekle geçiyor diyorlar o beni üzen yani bittimi cinsel hayatım artık öpüşmek bile mi yok yaşamanın ne anlamı kaldı ki öldüm bittim vallahi hiv daha iyi bundan en azından kondom koruyor öpüşmekle geçmiyor ilacı var kanser yapmıyor ben böyle birşey ne gördüm ne duydum keşke hiç öğrenmeseydim öğrenince daha kötü oldu daha çok bağışıklık düşüyor ağlaya ağlaya takviyeler içiyorm yemekler yiyorum çaylar ama işte ne bilim..böyle acı bir tecrübe işte
Siğil varsa ağızda bulaşır dedi doktor lezyon olursada bulaşıyormuş tükürükte var yani aslında aynı rahim ağzın gibi düşün dedi oraya ne yapıyorsa ağızada onu yapıyorÖpüşmekle geçmiyor, şimdi sizin eski postlara baktım tip 56ymış galiba di mi, onun zaten kansere çevirme ihtimali de çok düşük, ağız için de sadece tip 16 tehlikeli, ki o da illa bir şey olacak demek değil, bence siz rahatlayın, zaten yaşınız da genç endişe edecek bir durum yok boşuna üzmeyin kendinizi.
Canım çok endişe etme :) Bende hpv 16 var üstelik. Ben güncelrce ağladım kesin boğaz kanseri de olacağım diye. boğazımda bir şey oluşmuştu siğil sandım apar topar kbb'ye gittim. Ki 2 kbb uzmanına birden göründüm. İkisi de onun siğil olmadığını bu yaşlarda görülebilen bir kist olduğunu söyledi. Onun dışında hpv boğaz kanseri olayını sordum. ikisinden de o konuda yapılan çalışmaların henüz çok yetersiz olduğunu ve boğazda kanser geliştirme oranının düşük olduğunu öğrendim. hpv konusunda boğaz kanseri olma oranı erkeklerde daha yüksekmiş yapısal açıdan. Doktor bir arkadaşım var onunla da konuştuk. HPV boğaz kanserleri açısından tek başına bir risk değil sadece tetikleyen bir etmen dedi. Eğer sigara ve alkol tüketiyorsan HPV bunu destekliyor ki biz çoğu boğaz kanseri vakasına erkeklerde daha sık rastlıyoruz kadınların oranı çok düşük dedi. Bi de bir yerde okumuştum rahim ağzında, ve vajinal bölgede lezyon görülüyorsa şayet boğazda kansere dönme oranı çok düşükmüş.Öpüşmekle geçiyor diyorlar o beni üzen yani bittimi cinsel hayatım artık öpüşmek bile mi yok yaşamanın ne anlamı kaldı ki öldüm bittim vallahi hiv daha iyi bundan en azından kondom koruyor öpüşmekle geçmiyor ilacı var kanser yapmıyor ben böyle birşey ne gördüm ne duydum keşke hiç öğrenmeseydim öğrenince daha kötü oldu daha çok bağışıklık düşüyor ağlaya ağlaya takviyeler içiyorm yemekler yiyorum çaylar ama işte ne bilim..böyle acı bir tecrübe işte
Ama siğil yapan türler zaten kanser yapmıyor, o yüzden rahat olun.Siğil varsa ağızda bulaşır dedi doktor lezyon olursada bulaşıyormuş tükürükte var yani aslında aynı rahim ağzın gibi düşün dedi oraya ne yapıyorsa ağızada onu yapıyor
Ben olacağım 4 temmuzda ikinci dozumuBi de kızlar ne olur ama ne olur aşılarınızı olmaya çalışın.![]()
ben de ilk dozumu oldum, negatif olmadan aşı olmakla doğru mu yaptım bilmiyorum ama bu konuda pek bir araştırma yok sanırım o yüzden bir an önce olmak istedim, benim de 16 bu arada.Bi de kızlar ne olur ama ne olur aşılarınızı olmaya çalışın.![]()
Canım ben valla 1.5 ay sonra lazere gittim mesela. Çünkü apda ve jilet genel olarak sağlıksız. Hele jilet siğil varsa hemen yayıyor aman dikkat et. En temizi lazer bence. Bir daha jilet vurmak istemiyorum asla.Kızlar siğil tedavinizin üzerinden ne kadar zaman geçtikten sonra ağda/jilete geçtiniz ? Siğil yoksa sorun teşkil eder mi ( virüs hala varsa )
Ya o konu aslında tam olarak öyle değil. Bende hpv16 var mesela en yükeseği ve o siğil de yaptı. Siğilleri tedavi etmek ilk adım ardından negatif olmak için bağışıklık güçlendirmek.Ama siğil yapan türler zaten kanser yapmıyor, o yüzden rahat olun.
Evet işte bende o yüzden ağzımda varsa alsınlar diyorum ama yok diyor doktor ağzımın içi kabarcık dolu bunlar nerden çıktı yoktu önceden ağızıma hep bakardım ben faranjit diyor bilmem ne diyor test yaptırmayada cesaretim yok 16 çıkarsa diye ağız farklı vajina farklı çıkıyormuş tipYa o konu aslında tam olarak öyle değil. Bende hpv16 var mesela en yükeseği ve o siğil de yaptı. Siğilleri tedavi etmek ilk adım ardından negatif olmak için bağışıklık güçlendirmek.