Sanırım buara kimse aktif değil

ben buraya virüsü yenme planımı paylasicam. Öncelikle insallah ise yarar ve de herkese faydalı olur
-Sigara kullanan biriyim birkac gündür baya azalttım hpvyi öğrendikten sonra tiksinmeye basladim sigaradan bırakabilirim bile sanırım
-Az ve ufak olan sigillerimi doktorum solüsyonla yaktı birkaç gün önce. Önce beyazladılar suan simsiyah görünüyor.
Şuan hijyenime son derece dikkat ediyorum her gün camasirimi degisiyorum, yakılan sigilde kanamam oldu cok az kaşıntım devam ediyor bu yüzden camasirma biraz kolonya sıktım.
-Burdaki yıllar önceki bir yorumdan okuyarak cörek otu bal karısımını denemeye karar verdim dünden beri kullanıyorum. Çörekotunun mucize bir sey oldugu zaten hep söyleniyordu. Bagısıklık icin birebir olacagına eminim. Hatta bununla ilgili "Size Çörek otunu tavsiye ediyorum. Çünkü onda ölüm hariç her türlü hastalığın şifası vardır" diye bir hadis bulunmakta.
- Doktorum bana kontrole gel dedi ekstradan bir ilac krem vs vermedi.Ben saglık bölümü mezunuyum yine de cogu ilacın ve kremin para tuzagından baska birsey olmadıgını düsünüyorum. Fayda görenlerin plasebo etkisi ile iyilestigine inanıyorum ama tabi bunu ispatlayamam :)
-Netten edindigim bilgilerle alternatif tıpı uygulamaya karar verdim:) çörek otu ve çay ağacı yağı ve saf su karısımıyla bir sprey hazırladım bunu her gün genital bölgeme uygulucam umarım faydasını görürüm görürsünüz ilerleyen sürecte yazıcam buraya mutlaka.12 senelik bir konu basliginin altındayiz Eskiden yazan kimse suan aktif değil, demek ki bunu yendiler.biz de yeneceğiz.. Hpv kim köpekmis

inancımızı ve umudumuzu kaybetmeyelim ve sağlıklı kalalım sevgilerle