Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım üzülme demicem çünkü demenin faydasız olduğunu biliyorum. ben de 1 yandan bebek olmamasına üzülüyorum diğer yandan bebek olmadan ya hastalık ilerlerse diye korku sarıyo beni bir taraftan da ya hamile iken hastalık ilerlerse bebeği kaybedersem felan kafamda sürekli bu düşünceler dolanıp duruyor yakında ruh sağlığımı da kaybedeceğim diye korkuyorum. bebek istediğim için aşı olamıyorum velhasın iki ucu ....lu değnek dedikleri bu olsa gerek diyorum..... tip testi yaptırdım henüz belli değil tek dileğim zararsız 1 tip çıkması...
Kızlar çörekotunun siğilleri kuruttuğunu okudum bikaç sitede. Düzenli olarak tüketmeye başladım ben
İzmirde ozelde 400 tl verdim nisan ayinda yaptirdim daha dogrusu31 martta. Bak boyle birsey var mesela sen simdi gidip bu testi yaptir bence sende 16 -11-6 var demistin git bence. bu testi yaptir ve vucudunda hala bu tipler var mi yani hucrelerinde var mi yok mu ogrenirsin belki de vucudun bunu atmistir bence yaptir ve kafandaki butun sorular gider vulvada kasinti var diyirdun belki tip 16 artik vucudunda yoktur ve kasintinin sebebi bu degildir. Sana bunu bulacagim bu testi anlatan az once buldum kopualamadim ama var bu test ben yaptirdim bak ayni testi nazarboncuk ta yaptirdi ve sonuc bekliyor
öncelikle merhaba,bu siteyle yeni tanıştım ve bu konuyu görünce tüylerim diken diken oldu.çünkü bu hastalık 2007 yılında hayatımı mahvetti.sadece et beni zannederek gittiğim doktor bi anda dünyamı başıma yıktı,önce bunun normal bi hastalık olmadığını mutlaka eşimin beni aldattığını ve çok ilerlemiş olduğunu kansere yakalanmış olabileceğimi tedavisinin ollmadığını vs.vs.yani hayatımı karartmak için sanki ne gerekiyorsa söyledi.ve o dönem 5 yaşında ve 5 aylık çocuklarım vardı,neler yaşadığımı en iyi sizler anlarsınız.istanbulda belki gitmediğim özel hastane lkalmadı ama herkes farklı bişey diyordu nedense.neyse özet olarak size katılıyorum bende yaptırdım o testi 1 sene önce özel bi laborotuarda ve sonuç negatif çıktı çok şükür.yakında yine kontrolüm var.Allah kimseye göstermesin banada birdaha yaşatmasın.çok zor çokkkkkkkkkkkkkkk
2007 yilinda dwmissiniz o zamandan beridir hic cikmadi mi sizde biraz anlatirmisiniz lutfen yani kac yildir cikmiyor sizde birde sigilleriniz cok muydu duzenli smaer aldiritormusunuz yazarsaniz seviniriz
İzmirde ozelde 400 tl verdim nisan ayinda yaptirdim daha dogrusu31 martta. Bak boyle birsey var mesela sen simdi gidip bu testi yaptir bence sende 16 -11-6 var demistin git bence. bu testi yaptir ve vucudunda hala bu tipler var mi yani hucrelerinde var mi yok mu ogrenirsin belki de vucudun bunu atmistir bence yaptir ve kafandaki butun sorular gider vulvada kasinti var diyirdun belki tip 16 artik vucudunda yoktur ve kasintinin sebebi bu degildir. Sana bunu bulacagim bu testi anlatan az once buldum kopualamadim ama var bu test ben yaptirdim bak ayni testi nazarboncuk ta yaptirdi ve sonuc bekliyor
Arkadaşlar merhaba. siteyı uzun süredir takip edıyorum. diğer sitelerın aksıne burdakı ınsanların hepsi gayet içten ve de yardımsever. bu sıte sayesınde huzur u buldum. benim şikayetım vajinamda yaklaşık 3 ay önce et benı mi siğil mı bılmediğim birşey çıktı. dr a gittim dr baktı evlimisin dedı hayır dedım. siğile benziyo ama evli değilsen değildir şimdi git 1 ay sonra büyür ya da çoğalırsa gel dedı.çıktığı günden beri büyümedi yaklaşık ıkı tanee. olduğu gibi duruyo. sirke sürüyorum sirke büyük olanı yok etmek üzere. sizce vajına da çıkan her lezyon hpv midir. Dr a gideceğim yıne ama buraya da yazmak istedim..
evet ben de kendisini yiyemiyorum denedim kuscak gibi oldum ben de kapsülünü aldım sabah akşam 1 adet yutuyorum ayrıca çinko kullanıyorum günde 1 tane onu doktor tavsiye etti zaten. çörek otu bitince de propolis alacağım hepsi aynı anda bağırsakları felan da bozabilir hem de vücudu da fazla yormamak lazım
Et benı olabılır cunku benımkı 3 ayda 40 40 sıgıl oldu dagıldı bı sure agda yapma bıde hvuz hamam gbı yerlerden sakın
Pamuklu ıc camasırı gıy
Ortak llanım olanalarınıntercıh etmeee
Duzenlı vıtamın al her gun
Elifperi her lezyon hpv degildir ama bunu kesin anlamak icin o lezyonu aldirip patolojiye gondert ve ne oldugunu kesin ogrenmis olursun
HAklısın dila82 dr a gitmekte fayda var benım ıkı tane çıktı büyümedi hatta tam tersı sirke sürdüm büyük olan küçüldü baya onun dışından görünürde siğile benzer bişi yok bu ıkısı hariç. deri üzerinde kabartılar var onlar siğilse bilemem elimi sürünce hissediyorum böle kaşınınca daha belirgin oluyo mantar sonucu oluşmuş diye düşünüyorum ama dr a gidince onu da soracağım. bı aydıır var derı altında o kabartılar. umarım siğil değildirr
bende de vajina da değilde nasıl söylesem vajinaya yakın bir yerde et beni gibi birşey çıktı....1 yıl olacak sadece 1 tane büyümedide çok şükür...virüs olabilme ihtimali var mı acaba? sizin burayı gördükçe aklıma geliyor....yalnız benim o yıl içinde boynumda ve belimde de et beni çıkmıştı....bu genital bölge olunca biraz huzursuz oldum...
bence de yok da. vajinal uçuk olması da çok kötü bir şey. sürekli tekrarlıyormuş off off.. internetten baktım biraz siğilden öte uçuk sanırım bumacromiror complex 500 mg kullanıyorum 2. günümdeyim henüz bi etkisini göremedim.
Canim buna karari sen vereceksin ama bana sorsan hic gerek yok cunku sen cinsel iliskiye girmemissin cinsel iliskiye girmemis kisinin rahim agzina hpv bulasmaz dr un bunu yapmak istemesinin nedeni sende ki sigiln tipini ogrenmek rahim agzinda sorun var mi yok mu degil eger bir daha cikarsa sigil onu aldir tipine baktir bak simdi sigil ciktiysa dusuk risklidir ama yuksek riskli bir virus bulasmis isede bunu ancak hpv dna pcr ile anlasilir burda yuksek riskli tipler dna ya yerlesir ama sende rahim agzinda sorun yaratmaz yaratirsa eger yuksek riskli var ise vulvada yaratir anladin mi rahim agzin icin korkma bakireysen dr vulva icin istemis onu senden hem bekarsin 2-3 sene kimse olmaz hayatinda olsada surtunme dahol cinsellik olmaz sende bunu atlatirsin kendine iyi bakarak korkma o kadar