Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

ya yok korkmayın rahim ağzı kanseri öyle kolay kolay olan bişe değil bnm gittiğim doktorların hepsi çok düşük risk dediler bana ayrıca ihmal etmek gerekiyomuş çok uzun süre anca o şekilde oluyomuş.zaten erkek arkadaşımdan ayrıldım çünk bile bile bulaştırdı bana ve bn ona senin yüzündn oldu bile demedim ama bana destek bile olmadı bıraktım bnde.annem en büyük destekcim sağolsun bnm gittiğim doktorlar göremiyo onu anlamıyom :) bu kondilom konusunda doktorlar cidden çok bilinçsiz bana doktor iyi huylu olanlar genelde siğil yapmaz o yuzden korkma demişti ki genel olarak böyle biliniyo siz en azından kadınsınız bakılıyo bnm bakılamıyo işte bn korkuyorum içerde siğil var mı diye bakamıyolar çünkü .s

ewet bende kilo verdim şuanda polikistkover sıkıntısı falan yok şükür ama uzun yıllar bu sebeple olmadı. çok tşk edrm cnm amin inşALLAH hayırlısı ile verir rabbim.

ewet bende kilo verdim şuanda polikistkover sıkıntısı falan yok şükür ama uzun yıllar bu sebeple olmadı. çok tşk edrm cnm amin inşALLAH hayırlısı ile verir rabbim.

bnm bu doktor polikistik overde başıma gelmişti bide ben fazla evhamlı biriyim ama olmadığını duynca onu öldürmek istemiştim :) çok sevindim adınızaa geçmiş olsun inşallah rabbim güzel güzel çocuklar versin hepimize :)

canım öyle ewet ama işte bir anda böyle konuşunca psikolojimi bozdu neyse zaten artık takmıyorum şükürler olsun daha ii yim.bak bide bildiğim kadarıyla genital siğillerde vajina içinde çok nadir olabiliyomuş daha çok dış kısımlarda ve makat bölgesinde çıkıyo.yinede yapman gereken şey bağışıklığını yüksek tutmak böylelikte uzaklaştıracaksın virüsü kendinden.sende bunu yapıyosun canım korkma sende hiç bişey olmaz iç kısımda da çıkmaz rabbimin izniyle. o erkek arkadaşınada diyecek sözüm yok ama eğer böyle vicdansızsa zaten onun yanına bırakmaz rabbim,senin yapıcağın şey bundan sonra helalini bekle hiç kimseye güvenme canım bunu önce kendin için yap çünkü bak hem üzüldün hem sağlığınla mücadele ediyosun ne gerek war ki
ALLAH IM beterinden korusun bizleri.

amin canım ALLAH razı olsun.

ben hayatımda ilk kez böyle bişey yaptım ve yemin ederim çok seviyodum ama her şerde bi hayır vardır böyle düşünmek gerek bn onun ne mal olduğunu gördüm, namaz kılmayı bilmezdim onu öğrendim insanın kendisi herşeyden değerli aile herşeyden değrli onu öğrendim ben.Ben sevdiğim insan nolursa olsun onu bırakmazdım bana destek olsa bn yne yanında olurdum ama beni yalız bıraktı kendi suçu dğil gibi bni suçladı adam olan yanımda olurdu zaten.smear testini bakirelere yapıyolar yazmışlar ama bn yapan yer hiç bulamadım izmirde.özele gittiğimde yaparlarsa yaptırcam kesinlikle korkuyorum çünkü inşallah geçicek bunlarda Allah dermansız dert vermesin bir sürü indan gördüm bgn hastenede yine de şükretmek gerek diyorum Rabbim kimseye dayanamacağı acı vermezmiş bn hata yaptım bedelini ödüyorum ama tövbe ettim artık

birde bgn bnden egede kan ve ultrason istedi ultrason sebebi kondilom yazıyodu ne alaka anlamadım ultrasonda görünüyo mu ?

oyy kuzum benim ne güzel yazmışsın böyle gözlerim doldu inan bana diyecek bişey bırakmamışsın ki en güzel ayrıntısına kadar düşünmüşsün bitanem.rabbim yar ve yardımcın olsun sen zaten böyle düşündükçe mevlam yalnız bırakmaz seni,geçiceek gidecek çok mutlu olacaksın inşALLAH kuzum.tövbe diyen kuluna yetişen bir rabbimiz war bizim şükürler olsun rabbimize.canımsınnnnnnnn

birde bgn bnden egede kan ve ultrason istedi ultrason sebebi kondilom yazıyodu ne alaka anlamadım ultrasonda görünüyo mu ?

kuzum walla bilmiyorum ki hiç bilgim yok.

ilk duyduğumda ağladım anneme anlatmak zorunda kaldım anne ben napcam dedim km evlenir bnle km kabul eder böyle bişeyi dedim annem sen güçlüsün dedi seven gider mi sn bırakır mıydın bak hem belki bi daha hiç çıkmaz annecim biz birlikte aşıcaz dedi zerre kadar kızmadı bana bnse hep terslerdim annemi kızardım o kadar önemli ki aslında o olmasa bn şu an ayakta olmazdım cdden bunların değerini anlamış biri olarak yazıyorum aile herşeyden önemli insanın kendi çok çok çok önemliii bi erkek uğruna değmiyooo değmiyomuşşş rabbime şükürler olsun ki bunu bana gösterdi umarım en kısa zamanda hepimiz iyileşiriz vücuttan atılmıyo falan dediklerine ben inanmıyorum sayfayı okudum birisi bnm bekarlığımda vardı çıkmadı hç diyo çocuğuyla rsmini koymuş demek ki geçiyo gidiyo herşey insanın elinde.böyle düşünüp atlatalım bn öğretmenlik okuyorum ve ilerde mutlaka kız öğrencilerimi bu konuda bilinçlendircem

ahhhh annelerrrrrrrr ahhhhh.....değerlerini gençliğin deli zamanlarında hiç bilmediğimiz,offf beni hiç anlamıyosun diye söylendiğimiz annelerimiz her zman haklıdırlar ve herzaman doğruyu gösterirler söylerler ama biz bunu geç anlarız yada başımıza bişey gelince malesef ki hepimizde öyleydik ama şüküler olsun ki anlıyoruz ve ben ömrüm yettikçe helallik alıcam belki yetmicek ama ALLAH ım affetsin sende bu düşünceleri sil at cnm elbette ki geçecek canım bunlar hem bak senin de dediğin gibi doğruyu görmek rabbimize yönelmek için bir imtihan dır belki.okulunda başarılar dilerim ewet bu konuda gerçekten herksin bilinçlenmesi gerek.en azından bir öğretmenimiz çıkacak içimizden ve bunu yapacak ne güzel

Son düzenleme:

İnşallah geçer pazartesi günü doktordan çıkınca hemen gelip yazcam buraya :) tanıştığımıza çok çok çok memnun oldum

İnşallah geçer pazartesi günü doktordan çıkınca hemen gelip yazcam buraya :) tanıştığımıza çok çok çok memnun oldum

inşALLAH cnm.merakla beklicem hayırlı haberlerini.bende çok memnun oldum...görüşmek dileğiyle iyi geceler ALLAH'a emanet ol canım

egede zaten asistanların baktığını yazmıştım ben sana daha önce ama okumadın herhalde canım.bende egeye gidiyorum ama benim dr um prof.neyse umarım atlatırsın biran önce çaresine bakki hem bitane hemde küçükmüş.dağılmadan hallet bu işi.dağılırsa zor olur işin.riske girip smear aldırma sakın bakiresin sonuçta.kesin siil yapan bi tiptir sendeki tip 6 falan.onda kanser riski falan yok korkma.

canım ya sen yozgattamı yaşıyosun eğer öyleyse tanışmamız baya zor gözüküyor :))) ama kader kısmet bu işler bellimi olur dimi.bitanem ya benim çocuk mevzuu biraz karışık evliliğimde bazı sorunlarım var yani kafamda.o yüzden şimdi olursa bunalıma girerim.hayırlısı artık.ama isteyen herkese versin rabbim dilerim kimseyi aratmasın.ama sen hamile kalıyosunda düşükmü oluyo.tekrarlayan düşüklerde muhakkak ayrıntılı inceliyolar senin düşüklerinin sebebi neki.inşallah bu acıları bidaha yaşamazsın eminim senin için çok zor bi durumdur 4 kere yaşamışsın bide.

inan arkadaşım ben artık hiçbişeye fazla üzülemez oldum.yaşadığım şeyler sürekli beni güçlendirdi.eskiden okadar üzülür ağlardım bu bebek olayına falan.neler yaşadım neler.hele o tüp bebek sürecinde.ilk iğneyi kendime yapıcağım gün panik atak geçirdim.okadar acıları çekip sonucu olumsuz olarak aldığım gün kız kardeşimin hamile olduğunu öğrendim.şimdi 1,5 yaşında dünya tatlısı bi kız yiğenim var.aynı bana benziyo herşeyiyle.o benim herşeyim oldu.bi anne deyişi var bena ölüyorum o an.kalbim duruyo sanki.ama kuzuma bile hasretim.onunla kız kardeşimin özlemi yedi bitirdi beni.hep çok suçladım kendimi onlardan ayrı burda yaşamayı seçtim diye.kardeşimle ben çok bağlıyız birbirimize.inşallah bigün onların yanında olucam eşimi ikna etmeye çalışıyorum edemezsemde kendim gitmeyi tercih edicem sanırım.bu arada bende seni çok sevdim

okurken boğazım düğümlendi kalp atışım değişti inan çünkü seninle o kadar ortak noktamız war ki,aynen bendede panik atak war ve benim de bir yeğenim war 1,5 yaşında ve o doğduktan sonra benim dünyam olmuştu.şunu diyebilirm ki annelik duygusunu yaşadım sanki ama gittiler hemde çokkk uzağa hem kız kardeşimin hemde beni hayata bağlayan yeğenimin özlemi yedi bitirdi,üzüntü stres panik atak ewresini dahada ileri götürdü bende ama hep dua ediyorum.we aynen bende tam edavi ewresinde çok umutlu olduğum bir zaman hamile kalacam diye sewinçten havalara uçuyodum ama malesef yine olmadı işte tam o zamanlarda kardeşimin hamileliğini öğrenmiştim çook farklı duygular yaşadım,ama şimdi de iyiki doğmuş rabbim iyiki o meleği bize göndermiş teyzesine de çok benziyo ewet gören herkes gül sana ne kadar da benziyo gözleri falan diyolar.ben bunuda şuna bağlıyorum kız kardeşim hamileliği boyunca bana ağlayarak dua etmiş ti beni o kadar düşünüyodu ki sanırım bu da rabbimin bi hediyesi oldu bize teyzelerinede benzediler kuzucuklar .....bizde birbirimize o kadar bağlıyız ki sizin gibi aynen ebrummmmmmmm yaaaa işte daha neler neler çok ortak yönümüz war ewet canım ben yozgattayım ama belli mi olur kısmet canım dağ dağa kavuşmaz,insan insana kavuşur demişler,hem olmasa bile sorun değil uzakta olsa sewdiğim bir arkadaşım olması bile güzel hele bide yanımda yakınım da o kadar nankör insanlar war ki senin gibi dosta arkadaşa çok ihtiyacım war

ben görmedim yazdığınızı keşke görseydim gtmezdim en azından bucadan baya uzak olyo bornova.bi tane mi değil mi bilmiyorum n göremiyom doktor görüyo çünkü anlamadım bnm grdüğüm bi kaç tane küçük sivilce onları kastediyolar heralde. bilmiyorum yapan yer varsa yaptırmak istiyorum aslında çok korkuyorum içerde olmasından.umarım bir an önce hepimiz atlatırız teşekkür ederim

canım yaaa gerçekten nekadar çok ortak noktamız var senle.hemde yaşıtız sende 85 doğumlusun sanırım.yazdıklarını okurken çok şaşırdım ya yiğenlerimizin yaşı bile aynı.keşke yakın arkadaş olabilseydik birbirimize kahve içmeye gidip gelebilseydik.neyse artık bura olmasa bile faceden görüşcez bol bol :) bak o nankör insanlar konusunda çok haklısın.ben burda neden yanlızım sanıyosun işte hep o nankör insanlar yüzünden.hep herkese haketmedikleri kadar iyi ve yardımsever oldum ben ama gelip beni hep sırtımdan vurdular.yada yaptıklarımın azcık olsun karşılığını hiç göremedim.ahhhh ahhhhh.

canım benim içeri kadar girmemiştir.hiç sanmıyorum bunun olacağını çünki sen ilişki yaşamamışsınki.şuanda kızlık zarın koruma durumunda bi perde gibi.içini ferah tut kötü şeyler düşünme.bide sürekli kontrol halinde olma hele hele elinle sürekli yoklama.öbür yerlerede bulaşır mazallah.ha bide smear testinden sadece hücre değişimi varmı yokmu o belli olur.başka bişey belli olmaz içeride olup olmadığını anlamak için bi aletle rahim ağzını açıp içeriyi kontrol ediyorlar.ve sen bakire olduğun için bu pek mümkün deil.var olanları yaktır gerisini düşünme.tanıdığın yoksa böle ünv.hastanelerinde işler çok zor oluyor canım ya.ben kendimi bu konuda şanslı hissediyorum inan.hastaneye gittiğimde o sıra bekleyen insanları ilgisiz asistanları gördükçe.çok zor çok.Rabbim hepimize şifa versin inşallah.sana tavsiyem sirkede sürme.herkese iyi gelmiyor bak benim drum kesinlikle sürme dedi.

canım yazdıklarından okuduğum kadarıyla sen çok kafana takmışsın bu kadar korkma öncelikle. ebruliye katılıyorum ilişki yaşamadan içeri girmesi pek mümkün gözükmüyor. ayrıca içte çıkma durumu nadir bir vaka. aynı şekilde siğilin kansere dönüşmesi de çok nadir. 10-15 sene gibi uzun bir süre tedavi olmazsa kanser oluyor. korkmayıp tedavi olup, beslenmemize dikkat edicez ve inşallah kurtulacağız bunlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…