ahh be kuzum dikkat bundan sonra erkek arkadaşının siğilleri olduğu sürece bulaşır unutma.....aferin kız sana ben bu dediklerinin bir tanesini bile yapmıyorum.siğilin yoksa korkma doktorlara da bu kadar çok gider ve bir çok doktor değiştirirsen kafan karışabilir çünkü bazıları çok moral bozucu benim başımda war öyle bitane.1 ayda psikolojimi alt üst etti,ilk zaten direk yüzüme seni ameliyata alıcam dedi ben şok oldum sonra o ameliyat korkusu fln arkasından kanser aşısı yaptır dedi ikinci şok ardında sende hpv 16,18 tür war sanırım dedi al sana 3. şok alt üst oldum kalbim sıkışmaya başladıı ewimde bile kalamadım annem babam sabahlara kadar başımda oturuyodu uyuyamıyodum insanı bu hale geitmek kolay işte sanki kanser olacakmışım izlenimi verdi bana tamam oladabilir ama insana aniden böyle pat diye de söylenmez tavrı hali konuşması falan yıkıcı bir doktor yapıcı değil,hocam lütfen bilgi verirmisiniz diyorum bunları söyledikten sonra yok sonucunu bekleyelim ona göre konuşalım ayyyyyy deliye döndüm resmen
![]()
ya yok korkmayın rahim ağzı kanseri öyle kolay kolay olan bişe değil bnm gittiğim doktorların hepsi çok düşük risk dediler bana ayrıca ihmal etmek gerekiyomuş çok uzun süre anca o şekilde oluyomuş.zaten erkek arkadaşımdan ayrıldım çünk bile bile bulaştırdı bana ve bn ona senin yüzündn oldu bile demedim ama bana destek bile olmadı bıraktım bnde.annem en büyük destekcim sağolsun bnm gittiğim doktorlar göremiyo onu anlamıyom :) bu kondilom konusunda doktorlar cidden çok bilinçsiz bana doktor iyi huylu olanlar genelde siğil yapmaz o yuzden korkma demişti ki genel olarak böyle biliniyo siz en azından kadınsınız bakılıyo bnm bakılamıyo işte bn korkuyorum içerde siğil var mı diye bakamıyolar çünkü .s