Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Helin seni gerçekten tebrik ediyorum. Tedavi sürecin bitmiş ve üstünden bu kadar zaman geçmiş ama sen buradaki insanları bilgilendirmeye devam ediyorsun. Helal olsun

Birde aranızda evli olan varmı bilmiyorum ama koterden iki hafta sonra iliskiye girdiğimde kanamam oldu. Hatta giremedik diyebilirim. Ama bu kanama adet olup bitene kadar geçmedi. Daha doğrusu kanama değilde akıntım kahverengi geldi. Dr bişi yok dedi. Bi üç hafta sonra tekrar ilişkiye girdik yine kanadı ve şuan akıntım yine kahverengi geliyor. Böyle olan varmı aranızda

selam herkeze ila adını soran arkadaşlar bana mesaj atsınlar

ben bu sayfayı takip etmıyorum,edemıyorum unutuyorum diyelım özel mesaj atan olursa cevap verebilirim yardımcı olmak adına ...

çünki biliyorum gecelerce bende uyumadın korkudan 10 dan fazla dr.gittim her biri başka birşey söledi adına başka başka ilaçlar

podofilmi tam 1 yıl kullandım olmadı ...

( bu arada ben kendı teşhisimi kendım koydum et beniydi benımkıler ) ama çogalıyordu işte ilk başta tekti 4 tane oldu sonradan

bende korktum tabıkıı...yaktırmaya dahada çok korktummm en çokta kanser olurum dıye korktum ...

acısız kurtulmalıydım ama nasıl derken

işte tabıı eczanenın camında o yazıyı görene kadar .. onlar bıle bılmıyordu ılacın ne oldugu ( gözümü karartıp denedım valla )

3 günde geçti ben ınanamadım gittigim dr.lara gidip anlattım böle böle. ilaç çıkmış dedim ..

.hemen yakmayın insanlara tavsiye edın benım gibi korkanlar çoktur dedim ...

ilginç hiç duymadık çok iyi oldu sölediginiz tavsiye ederiz bizde bundan sonra dediler inşallah sizde kurtulursunuz diyorum ben çok çektigim için buraya yazıyorum ....hastalık konusunda çok korkak biriyimya ...hasta olmaktanda nefret ediyorummm ...takıntılarım artıyor

Evlılıkle alakası yon tın tın

Koter sonrası yada kısıdensıgıl varsa ıkı hafta dıl ıkı ay sonrada duzensız adet kanamaların olabılır lekelenme seklınde olabılır ve ara kanamamn olması normal ımkanınız varsa cervalıx asıyımolmanızınbakın gene soyluyorum

Kanamanız ıcın muhakkak ada cayı ıcın gunde ıkı bardagı gecmemek sartıyla
6 ay bır smear
Ve ası

Fotosunu cekıp koyarmısın ne kullandıysanız!!!!

Arkadaşlar kardeşim bu konu hakkında baya bir rahatsızlık çekti, malesef doktorlar verdiği merhemlerle v.s çok yardımcı olamadı, elime geçen bir şifalı bitkiler kitabını incelerken çay ağacı yağı adında bir yağdan faydalanabilecegimizi yazıyordu ve mahallemize yakın bir aktara giittim bu arada hiç huyum değildir kaynana işi geldi ama bi deneyelim dedim, derken orada komşumla karşılaştım durumu anlattım oradaki aktarda bu yagı bulamadık komşumda tam organik yaşamla alakalı inanılmaz hassa biri oda bu tarz urunleri awe cemre'den al dedi neyse buldum orayı aldık bide cok bulunan bir ürün değilmiş neyse sipariş verdik geldi, kullanmaya başladı biraz yaktı felen ve şukur kalmadı oyle bir derdimiz, bu arada urun temini için Awe Cemre Çay Ağacı Yağı 15 ml - Awe Cemre Shop - Resmi E-Ticaret Sitesi yaralanabilir.

En azından nası bır sey gorelım :) !!!!!!! Bıde arastırma acısından ıyı olur daha oncekımsayfalarda zaten bazı fotolar var

ben napıyım en ıyısı konu açayım detaylı bir şekılde burası ilerliyor baya çünkü hiç degılse yardıma ihtiyacı olanlarda görmüş olurlar

ben napıyım en ıyısı konu açayım detaylı bir şekılde burası ilerliyor baya çünkü hiç degılse yardıma ihtiyacı olanlarda görmüş olurlar

Konu acmana gerek yok zaten jınekolojı bolumunde. Ilk uc konu basında gelıyor konuyu bolmemıze gerek yok ama gene sız bılırsınız kullandınız urun ne ıse fotosunu markarsını gorulucek sekılde koyarsanız cok sewınırım ıyı aksamlar

Sadece ürünün adını mı vereceksiniz yoksa siz kendiniz mi göndereceksiniz..!! Ben direk buraya yazıyorum arkadaşlar elma sirkesi kullandım ve bir tanesi üç dört gün içinde düştü. Hakikaten bi mucizeymiş. Diğerleri içinde doktor onlar siğil değil dedi dudak yapısıymış. Bir başka Dr da siğil dedi hangisi doğru bilmem ama ben sirkeyi yine sürüyorum. Kendi doktorum olucam bu hastalıkta herkes farklı bişi söylüyo! Ve morelimide düzelttim. Elma sirkesi canmış

sana yazdıgımda açtım canım buraya gelemıyorum herzaman oraya resmde ekledım bakabılırsın ..şimdi burdan biri soruyr neydı ne degıldı herzaman baştan yazmak zorunda kalıyorum oraya baştan sona yazdım işte belkı yardımım dokunur mıllete

Selam, ben benimkileri yaktirmistim, iki hafta superdi hersey, sonra birkac gun icinde 7-8 tanesi cikti. doktorum tatilde oldugunu donunce sigiller daha kucuk oldugu icin lazerle degil ilacla yakacagini soyledi. burda okudugum bir ilac vardi hpv sigilleri icin. ismini vermekten genelde cekiniyorlar ama bunun youtube da tanitimlari var zaten. Rusca tanitim ilac rus iklaci zaten. turkiyede satiliyor ama burdakinden cok pahali, sasiridm. 30 tl civari satiliyor ben 1 euroya aldim. tanitim burda: СУПЕĞ.Ğ§Ğ˜Ğ¡Ğ¢ĞžĞ¢Ğ•Ğ›.avi - YouTube ben bugun aldim deniyecegim, sonuclari yazarim

küçükken ellerimde siğil olurdu, incir yaprağını kopartıp akan süt benzeri sıvıyı sürerdim.. bir kaç gün içinde kurutur yok ederdi.. aklınızda bulunsun..

Oncelikle merhaba, bende dertler hic tukenmiyo isyanda etmiyorum kaderde ne varsa onu yasıyoruz ama..
Suan cok korkuyorum acıkcası..
Bende genital bolgemde 2-3 sene once kucucuk bir sigil vardı.. Acıkcası hic takmamıstım aynı oldugu yerde hic de buyumeden duruyordu..
Bu sıteye uye olduktan sonra bu sayfaya gırıp bazı seyler okuyunca cok korktum ve de stres yaptım.. Sanki birazcık cogaldı gibi geliyor.. Ya da stresten ben oyle dusunuyorum bilmiyorum..
Google a resimlere baktım hic oyle bir sekilde degil bendeki daha cok et beni gibi
Sizde ilk nasıl cıkmıstı ne kadar surede yayılmıstı yardımcı olursanız cok sevınırım

Imkanın oldukca pamuga sırke dok bekletebıldınnkadar beklet sırke beyazlastırcak zamanla mınık mınık kabaırırneger bole beklemesını gecersen stresten bı kere dagılır sırkeyı muhakka dene
Aksamları yatarken bır seker kasıgı corek otu ye yogurtla. Ayranı sebzeyı bol tukent hamburger ws yaglı sekerlı seyler tuketmemeye tadımlık kullan
Evevıt vıtamın al 7 tl fılan. Her uc ayda bır bır ay bırak devam et
Havuz yok denıze gır
Wc de dısarda kullanman gerekırse ayakta yap

Agda kesınlıkle kullanma agdacıyada gıtmme bundan sonra
Tek kullanımlık jılet kullan
Ilıkskıye gırme. Bır sure korunsan bıle surtunme yoluyla gecer ımkan varsa portakl suyu ıc bır bardak
Ara kanama olabılır korkma bunun ıcınde gunde bır bardak ada cayı

(Kısaca sirke ,yogurt ,corek otu ,meyve sebze ,evevıt portakl suyu )sırkeden mucıze bekleme en az ıkı hafta kullan sabah aksam oglen de evdeysen sur
Ic camasırlrın pamuklu olsun !!!

Ben bunu aktarda tesadufen corek otu almaya gıderken fark etmıstım bende onerırıorm bunu kullanmadım ama aktar baya ovdu yanlız dıkkatlı surmek lazım nokta atısı yapılarak suruluyor saglam derıye surmemekte fayda var 30 tl dedı bana aktar nakıt alırsan 25 bırakırım dedı

bakın ben aktarda gormustum ama vardır yanı satıs yerlerını uretıcı fırmayı vs bulabılırsınız ankamalda avm aktarda gordum

Cevabın icinn cok tesekkurler Allah razı olsun..
Dediklerini aynen uygulycam..
Zaten ben ne deniz ne de havuza girmiyorum cok pis oldugu icin acıkcası igreniyorum.. Ve orayı da doktor eldiveniyle temizliyorum..
İc camasırlarımı da mutlaka pamuklu kullanıcam.. İliskim de yok zaten
Ama beslenmeme dikkat edicem ve portakal suyunu da ek olarak alcam..
Ama sirkeyi tam olarak anlamadım.. Pamuga sirke dokup siğillerin oldugu kısma mı sureyimm.. Dedigin vitamini de belirttigin gibi ara vererek mi kullanayım
Senide yoruyorum ama :26::26:

Evde oldugunda muhakkak sabah aksam oglen. Bır pamuga sırke dök hani varya yemek sırkesı olan o ıste
Bekletebıldın kadar 5 dk olur 10 dk olur beklet gece yatarkende pamuka yatabılırsn yat

Cervalix rahim k anserıne karsı asıyı muhakkak ol ımkanın varsa zaten dozu 120 tl mı ne 3 doz aralıklı yapıyor bes yıl koruma saglıyor muhakak ol dıyorum asının amacı sıgılller baslangıc sewıyesınde bır ust tıpe yukselmmemesı yanınsuan sızınkı tıp 6 ıse tıp 11 den koruması olur yanı
Sıgıl cıkar kendınıze ıyı bakmazsanız amac sıgılden dıl tıp yukselmesınden korunmak
Denıze gırebılırsınız tuzlu suyun yakıcı ozellı olfugu ıcın bı zararı yok
Corek otu tuketın
Ada cayı
Eldıvenle almanıza sewındım
Yukarda bı arkadasın onerdı o ılacı bulabılıosanız alın bıde aktarda buldum ben onu uretım yerlerını arastırın bulundunuz sehırde nerdeyse 25 tl gbı bı fıyatı var

Evevıt vıtamınıde her 3 ay kullan bır ay bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…