Evde oldugunda muhakkak sabah aksam oglen. Bır pamuga sırke dök hani varya yemek sırkesı olan o ıste
Bekletebıldın kadar 5 dk olur 10 dk olur beklet gece yatarkende pamuka yatabılırsn yat
Cervalix rahim k anserıne karsı asıyı muhakkak ol ımkanın varsa zaten dozu 120 tl mı ne 3 doz aralıklı yapıyor bes yıl koruma saglıyor muhakak ol dıyorum asının amacı sıgılller baslangıc sewıyesınde bır ust tıpe yukselmmemesı yanınsuan sızınkı tıp 6 ıse tıp 11 den koruması olur yanı
Sıgıl cıkar kendınıze ıyı bakmazsanız amac sıgılden dıl tıp yukselmesınden korunmak
Denıze gırebılırsınız tuzlu suyun yakıcı ozellı olfugu ıcın bı zararı yok
Corek otu tuketın
Ada cayı
Eldıvenle almanıza sewındım
Yukarda bı arkadasın onerdı o ılacı bulabılıosanız alın bıde aktarda buldum ben onu uretım yerlerını arastırın bulundunuz sehırde nerdeyse 25 tl gbı bı fıyatı var
Evevıt vıtamınıde her 3 ay kullan bır ay bırak
Eki Görüntüle 765391 Eki Görüntüle 765392 bakın ben aktarda gormustum ama vardır yanı satıs yerlerını uretıcı fırmayı vs bulabılırsınız ankamalda avm aktarda gordum
celikle gecmis olsu n cnm bende 9 sene once gecirdim hastaligi bikac dr gezdim ve kucuk oldugum icin drun dedigini kabul ettim yaktirdim ve doktor bana omur boyu boyle biseyle karsilasmiycami soyledi ne smearden ne kanserden bahsetmedi bile gecen yil gecmeyen akintimdan oturu gittigim ozel dr uzun sure mantar ilaclari verdi [table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
yine gecmeyince devlet hastanesine gittim smear verdim ve sonuc cin 3 geldi bence sende smear yaptis
Ya kızlar bende 1 aydır cok sükür sigil yok.ancak son günlerde kasıntılarım oluyo o bölgelerde hafif hafif.bunlar cıkanların habercisi mi acaba? yoksa sadece sıkcatan kaynaklı bişey mi??
Iıslak bır yaran yoksa suan ıcın muhakkak orayı belırlı bır sure pamukla sırkeyle sıl yıka
Agda kullanma bu sure zarfında lazere gıt muhakakkkak
Kasıntın belkı boyle bır sene de surebılır benım 2008 gecırdıgım bu durum kkasıntım bu sene bfılan gectı
Ama bence psıkolojık tı bıde duzenlı vıtamını bırakma sakın
Asınızı olun
arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
bencede psikolojk kasınıo aklıma gelince oluyor genelde lazeri daha once yaptırmıstım tug sıkıntım yok birde baska bır formda biri 4 ay gunde 3 tane yesilcay tableti icmis hala devam ettiğini ve 4 aydan sonra artık siğillerinin cıkmadıgını yazmıs cinko tabi birde kesinlikle
bende basaladım cıkanlarada lazerde tedavi yaptırıyorum bakalım ne olacak
Ben tedavi olarak lazer bahsetmedım tuy ıcın agda sıgıll varken zaten uygulanmıyor cunku dagıtıyor bı sure cıkan yerlerı olan eldıvenle al
Vıtamın sakın aksatma
Gunde bır cıvan percemı olabılır ada cayı yada papatya cayı tuketmenı oneırrım
Ek vıtamın sart ben bes sene hıc aksatmadım
Asımı oldum.
Hala cıkmıyor
Kendıme ıyı bakıorm vıtamın sebze meyve cok gusel yıyorum
Yogun sekerlı yaglı katlı maddelrı urunler tuketmıyorum
Gunluk taze portakal suyunu muhakkka tuket cok onemlı
Jılet kullanırsanda kullan at tekk kullanımlık
Havuz yok denıze gırebılırsın
Sadce pamuklu ıc gıyım urunu kullan[/QUOT
yok ben hem tedavimi lazerle oluyorum hemde tüğ olayını daha once lazer epilasyonla bitirdim.
dün ikinci lazer tedavimi oldum ilk gittigimde 30 40 tane olan dun 5 tane
yaktı zamanla azalacak dedi kadınlar ortama 6 kere geliyolar nuksetme olayı 5 yada 6 oluyor toplam dedi ilk aşımı oldum allahın izni ile 2 ay sonra ikinci aşı eskisi kadar takmıyorum alıştım belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?