teşekkür ederim canım inşallah bana da iyi gelir
atıyorum şimdi msj
Arkadaşlar ben koter olalı 45 gün oldu. Sanırım yeni siillerde çıkmaya başladı ama bunun için Dr bana podofilm vermişti zaten. Onu kullanacağım.
Benim merak ettiğim konu şu. Yeni evliyiz ve ilişki durumunu nasıl yapmalıyım Dr iki hafta sonra ilişki serbest siil gördükçede podofilm kullan dedi sadece
Evlendikten bir ay sonra farkettim ben. Eşimde kontrol oldu bişi çıkmadı. Çok teşekkür ederim sirkeyi denicem mutlaka
Tamam sırkıyındeneıyın her gun sabah aksam bekletın bı ıkı dk beyazlasacak bır hafta corek otunuda devam edın
Asınızı olun eger hamıle fılan kalırsanız ası olamazsınız asının koruma suresı 5 yıldır
Sirkeyi denedim ama beyazlaşmadı , bide eminde olamadım belki vajinamın yapısı pütürlü. Tekrar Dr gitcem ama kremi sürmeye devam et derse tam olarak neyin üstüne sürcem zaten zor görüyorum
bu arada ben çk çektım çok agladım korktumda yaktıramadımda 10'a yakın dr gezdım cildiye jinekolok ( devlet hastanelerını saymıyoum )........gecelerce uyuyamadım ....hepsi ayrı bişiler sölediler ....ben kendım evde 3 günde kurtuldum valla ilacn adını isteyene özel msj atarım kızlar hayır dualarınızı alıyım yeter bana.......bu ılacı bulanada kullanmamı saglayanada hala dua edıyorum ben çünkü ne kadarda kolay bişeymiş oysa agrısı sızısız kurtuldum
Janım yan dudaklarda bı cok puturlu yuzey varsa bu dudak yapısıdır. Kremı sıgılın ustune sur gordun yerlere sırke zaten bır haftada beyazlastırıo yanı sıgıle surcen yğsaglam. Yerlerınyıka sadece
Yanı nerede oldunu goruyosun kasınır bole orda sıgıl oluoyor ıste benek benek
Helin bu arada senin geçtimi ne kadar uğraştın tedavi sürecin nasıldı? Koter krem sirke?? Hangisinden daha çok fayda gördün?
kızlar bugun kadın doğum uzmanına gittim baktı sendekiler kesinlikle hpv değil dedi.. benim iç dudakta sol tarafta pütürcükler vardı birde vajina girişinde.. ama ne zamandır var bilmiyorum.. bana sadece senin rahim ağzında yara var o kadar dedi.. anüs bölgesinde bir et benim var oda yaklaşık 12 13 yıldır var buda hpv olmaz hpv olsa 12 13 yılda mutlaka ürerdi dedi bu bildiğimiz et beni vajinadakilerde kendi yapısı dedi.. doğustan vardır ama sen farketmemissin dedi.. hem sevindim hem tereddütteyim. benimkiler zaten yumusak ete yapışık oyle alınıp patolojiye yollanacak gibi değil almak için eti kesmek lazım... kafam karıstı kadın doğum uzmanı hpv olsa kesin konusurmuydu hiç birsey yapmadı direk değil dedi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?