Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaşlar ben koter olalı 45 gün oldu. Sanırım yeni siillerde çıkmaya başladı ama bunun için Dr bana podofilm vermişti zaten. Onu kullanacağım.

Benim merak ettiğim konu şu. Yeni evliyiz ve ilişki durumunu nasıl yapmalıyım Dr iki hafta sonra ilişki serbest siil gördükçede podofilm kullan dedi sadece

Gorunurde zaten sıgıl varsa ılıskıye korunsanız bıle gırmemenızı sıdddete soyluyorum cunku temas yoluyla gecıyor surtunme
Esınızle bırlıktelık sonrasımı cıktı sızde eger bunsekılde ıse muhakkak esınızde yoksa bıle odanbır doktora gıtmelı
Kendınıze ıyı bakın padofılın sur kullan her gun ektstradanda gunluk pamuga sırke dok bı bes dk beklet her gun ayran tuket corek otu al aktardan yogutla bır kase ye aksamları yaglıdan uzak durun ve asınızı olun muhakkak!!!!

Evlendikten bir ay sonra farkettim ben. Eşimde kontrol oldu bişi çıkmadı. Çok teşekkür ederim sirkeyi denicem mutlaka

Tamam sırkıyındeneıyın her gun sabah aksam bekletın bı ıkı dk beyazlasacak bır hafta corek otunuda devam edın
Asınızı olun eger hamıle fılan kalırsanız ası olamazsınız asının koruma suresı 5 yıldır

Merhaba kızlar,yeni doktordan geldim şimdi.Bugün özel Trakya Hastanesi'nde Doktor Ünal Eren'e çıktım.Gerçekten çok ilgili ve iyi bir doktor (genç yaşına rağmen:) Herneyse siğillerimi ve benlerimi söyledim falan ve tabiki o masaya oturdum.Doktor biraz baktı ardından "Siğillerin nerde,gösteriri misin?" dedin.Bende gösterdim ama o bunlar siğil değil bunlar yağ bezesi dedi.Bende iyice afalladım,ilk doktora çıktığımda doktor bunlar siğil ama benler bi sorun yaratmıyor deyip cildiyeye göndermişti ordaki bayanda bunlar siğil değil benlerini aldırmalısın dedi.Neyse daha sonra doktor bunlar ergenlikten sonra çıkar,bunların olması normal.Siğiller yüzeyden ayrılır ve daha büyüktür karnıbahara benzerler dedi.Benimkiler cidden çok küçük ama ne bileyim bi inanamadım yağ bezesi olduğuna,belkide benimkinden başka kimsenin özel bölgesini görmediğimdendir.Bu ara elma sirkesini sordum hergün yıkıyorum bi zararı olur mu diye hergün olmaz fena mantar yapar dedi.Benlerim içinde büyüme ve fazlalaşmaya bakıp 2ay sonra tekrar gidicem.Edirne'de olanlara Ünal Bey'i kesinlikle öneririm gerçekten çok ilgili ve tedbirli bir doktor :) Özellikle önceki doktor felaketimden sonra tamamen anladım bunu.Yani böyle kızlar,düşünüyorum acaba başka bi doktorada çıksam mı diye.Belkide ben aranıyorum :26:

Sirkeyi denedim ama beyazlaşmadı , bide eminde olamadım belki vajinamın yapısı pütürlü. Tekrar Dr gitcem ama kremi sürmeye devam et derse tam olarak neyin üstüne sürcem zaten zor görüyorum

Kızlar ben 2 gün önce genel anestezi ile yaktırdım. Çok kolay ve acısız bir işlem. Fakat benimkiler çok fazla çoğalmıştı. Ayrıca bekarım ve hatta bekarın dibiyim hiç cinsel ilişkiye girmedim. Şimdi yorumları okudum ve çoğunuzda tekrarlamış olduğunu gördüm. Çok moralim bozuldu

Son düzenleme:
Sirkeyi denedim ama beyazlaşmadı , bide eminde olamadım belki vajinamın yapısı pütürlü. Tekrar Dr gitcem ama kremi sürmeye devam et derse tam olarak neyin üstüne sürcem zaten zor görüyorum

Janım yan dudaklarda bı cok puturlu yuzey varsa bu dudak yapısıdır. Kremı sıgılın ustune sur gordun yerlere sırke zaten bır haftada beyazlastırıo yanı sıgıle surcen yğsaglam. Yerlerınyıka sadece

Yanı nerede oldunu goruyosun kasınır bole orda sıgıl oluoyor ıste benek benek

aydebuz bana da ilaç ismini mesaj atabilir misin?

kızlar bu linkteki haberde HPV nin 30 saniyede bittigini yazmışlar.aslı astarı nedir bunun??

HPV

Canım bu. Ortak kullanım alanları wc banyo ws sıkıyosun hıjjen saglayan bır urun
Yanı hıjjenık el llere surulen bakterıyel jelllerın spreyını dusun :)))))ole bısı

Bu hastalıgı atlatmanın tek yolu yogun c vıtamını beslenme hıjjendır ve cok eslılıkten uzak durmak sıgıl varken bırlıkte olmayıp. Ve korunmaktır sonrasında

Helin bu arada senin geçtimi ne kadar uğraştın tedavi sürecin nasıldı? Koter krem sirke?? Hangisinden daha çok fayda gördün?

Helin bu arada senin geçtimi ne kadar uğraştın tedavi sürecin nasıldı? Koter krem sirke?? Hangisinden daha çok fayda gördün?

Canım bende 2008 de yaklasık 10 taneıydı. Bı cok doktora gıttım
Ilkı asıt
Baska bır doktor. Aldara krem
Baska bırı verlutol fılan derken ıkı uc ay da fazlalastı cunku benı etkı etmedı zaman gectı tedavısı olacak derken ılaclar etkı etmedı dagıldı

Neyse koter oldum ama uc ay sonra bu uc ay sonunda on adet sıgıl 40 50 buldu doktor hemen koter ıle hallettı bı anda hepsını yapamıcandan ıkı faklı zamanda 15 gun arayla ıkı kere koter oldum koter olduktan sonra ıkıncısınde hemen o gun ıkıncı asımı cervalıx oldum
Rahım kanserıne karsı doktorum gardesıl olmana gerek yok zaten ılk sevıyeyı kapmıssın onemlı olan ust tıplerden koruması dedı cervılax yapalım dedı

Koter olduktan sonra her gun. Sabah aksamına batıcon solısyon ve bactırban kremle. Bır ıkı ay bole ıyı baktım
Agda kesınlıkle yapmadım ve gıtmedım
Agdacı spatuleyı belkı bı kere kullanıyo ama kazana sokuyor unutma bunu

Eskı camasırlarımı atmadım 60 derece standart yıkadım ama utuledım hep
Bıde doktor pamuklu harıc kullanma hava alsın dedı akıntı olucak dedı koter sonrası oda gectı

Bu sure zarfında yaglı seler kızartma ve sekerden uzak tutum kendımı ama her seyden de yedım az az cokcok saglıklı sebze et yemeklerı yedım salata yemeyı doktorum onerdı
Hernyemegınde. Muhakkak salata olsun dedı
Aksam yatarken yogurt ve corek otu bır kase yıyordum sabah ları cay ıctıkten sonra portakal suyunu doktorum sıddetle tawsıye ettı

Bu sorunu atlatmanın tek yolu c vıtamını arkadas emın oldun !!!!!!

Nse gunluk bır bardak ada cayı onerdı doktorum

Bıde evevıt vıtamın 7 tl onu hıc bırakmadım ıkı sene

Her uc ayda bır bır ay bıraktım devam ettım bıraktım zamanda. Dogal yolla yemekle yanı kendımeıyı baktım asımı aksatmadım

Haaaaaaa unutmadan havuza gırmek yasak bana denıze gırebılırsın dedı ama 2008 den berı hıc havuza gırmedım hala
Dısarda wc gırmem gerektınde ayakta yapıyorum
Kımsenın havlusu bornozunu kullanmıyorm.

Saglıklı beslenıyorm her 6 ayda bır smear verıyorm Cok sukur bısıyım yok

Corek otu cok kıymetlıdır :)
Bıde akıntı ve mantara ayran yogurt ıyı gelıo her gun. Yenı seler ogrendım sımdı 5 sene gectı
:) ıyıyım cıkmıyo

Subatta asımı olucam 5 yıl koruyor ya

Son düzenleme:
Arkadasla sızden rıcam burda her yazılana ınanmayın
Dahanoncekı. Bır ıkı sene oncekı yazılarda eger baktıysanız satıs yapmak urun tanıtmaknıcın bır cok kez bazı bayanlar kandırıldıdı
Bunlara ınanmayın bılmedınız ve arastırmadan kullanaya baslamayın hıc bır urunu
Sıfa arıcam derken daha beter olmayın
Eger bı sey bulduysanız yazın burda tartısım fıkır almanızı oneırrım !!!!!!

kızlar bugun kadın doğum uzmanına gittim baktı sendekiler kesinlikle hpv değil dedi.. benim iç dudakta sol tarafta pütürcükler vardı birde vajina girişinde.. ama ne zamandır var bilmiyorum.. bana sadece senin rahim ağzında yara var o kadar dedi.. anüs bölgesinde bir et benim var oda yaklaşık 12 13 yıldır var buda hpv olmaz hpv olsa 12 13 yılda mutlaka ürerdi dedi bu bildiğimiz et beni vajinadakilerde kendi yapısı dedi.. doğustan vardır ama sen farketmemissin dedi.. hem sevindim hem tereddütteyim. benimkiler zaten yumusak ete yapışık oyle alınıp patolojiye yollanacak gibi değil almak için eti kesmek lazım... kafam karıstı kadın doğum uzmanı hpv olsa kesin konusurmuydu hiç birsey yapmadı direk değil dedi ...

Janım bence doktor ne dıyosa ona ınanmalısın yan dududakalrda bende ole zannnedıordum ama bılmeyınce yanı mınık mınık toplunıgne ucu gbı puturler mevcut
Bır sure takıp et anlarsın zaten benım sıgıl 7 tane belkı vardı 3 ayda 40 50 oldu doktor gorur gormez tıp 6 bu dedı yanı bakınca anlıyorlar ole dıyosa oledır sen havuza gırme agda yapma bı sure bıde lazer yaptırma sansın varsa lazer yaptır yoksada tek kullanımlık jıletle al sorcan bısı varmı ????? Hı bıde sıgıl olsun olmasın asını ol gardesıl & cervalıx !!!!!

çok sağol hemen cevabın için :) yani doktor test falan yapmayınca tatmin olamadım açıkçası ama en ufak şüphesi olsa yapardı heralde ben 10 15 yıldır ağda yapıyorum baya azaldı orada tüyler kendim çam sakızıyla alıyorum şimdi jiletle alıp çoğalmayım ama doktor eldiveniyle alırım hem mis gibi hem azaltır :) havuza zaten girmem denize belki allahım hepimizi kurtarsın

merhaba kızlar yeni katıldım aranıza bende ... malum genital siğil kurbanıyım bende hergün kendimi kontrol etmekten bıktım gerçekten. 2 gün önce doktora gittim kontrole... genital bölgemdeki dudakların içinde pütürcükler olduğunu farkettim.Eyvahhh dedim siğil orayada sıçradı kontrolde doktora sordum onlar dudakların kendi yapısından dedi benimkiler biraz büyükte :)böle bişey olabilir mi ya da böle bi durumu olan var mı aranızda acabalarım var ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…