Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

ilgilenip cevap veren arkadaşlara teşekkürler.koter sonrası 2.ayımdayım ve elime gelen pütürcüklerin koter sonrası iz olmadığını,yeni siğiller olduğunu düşünüyorum,hatta eminim diyebilirim.zaten eski yerinden farklı yerde elime geliyo bu pütürcükler.demek ki eski siğillerden bulaşmış.zaten tahmin etmiştim.şimdi çıktığı bölgede koter sonrası bi kaşınma olmuştu ve ben kaşıya kaşıya hafif kanatmıştım.(koterin olduğu gün hem de)belki kanatınca bulaşıcılığı artırdım.aklınızda bulunsun sakın kaşınmayın.neyse aradan haftalar geçti..pütürcük hafif büyüdü.bugün iyice emin oldum ve üniversite hastanesi gitme kararı aldım.yarın ya da öbür gün gidicem inş.sizin fikirleriniz de o yönde.zaten özele para saçmanın mantıklı olmadığını düşünüyorum,neticede kuş kondurmuyorlar.araştırdım hastanede asistanlar bakıyormuş.prof.ya da doç.gerekirse bakıyormuş.olsun özeldeki doktor asistandan çok mu iyi sanki.yani bu konuya takmıyorum da benim taktığım..her tuvalete ya da banyoya girdiğimde siğillerimi elime,elimden de başka yerime bulaştırır mıyım endişesi.2-3 kere sabunla yıkıyorum ellerimi.bu konuda ne düşünüyorsunuz?başka yerlerimize bulaştırır mıyız?bi de o zaman doktor bana bahsettiğiniz kremden falan vermedi.minicik siğillerim.niye bana da verilmiyor?pozitif düşünmem için önce korkularımı kabullenme aşamasını geçmem gerekiyor.şimdi o aşamadayım.herşey güzel olacak di mi kızlar.?

arkadaşım koterden sonra 2 hafta içinde bendede yenileri çıkmıştı bende onları yakılmadan kaldı sanmıştım kontrole gittiğimde hepsini yaktığını diğerlerinin sonradan çıktığını söyledi krem falan hiçbirşey vermedi 3.ayda smear alıcak eğer yeni siğillerde çıkarsa bir solüsyon vericeni onu sürmemi söyledi 3.ayı beklerken ben nette okuduklarımı denedim çıkan küçükler kayboldu yenileri tekrar çıkmadı 2-3 gündür bir tek pütürcük var ama siğilede benzemiyor sanırım tüykökü iltihap yaptı bakalım kontrole kadar durumu ne olacak.

Kizlar lutfen bi bakin ya sizdede varmi boyle birsey diye ic dudakta kabarcik kabarcik puturler var mi diye lutfen aglicam sinirden. Sigil goruntusu yok bu vestibular papilla diye birsey var pna benziyor ama neden olur bu bilgisi olan var mi

Kizlar onemli simdi bu vajinanin ic dudak dedikleri yer varya boyle acinca elinle gorunuyor ve orda benim sira halinde puturcukler var netten arastirdim vestibular papilloma diye birseyin goruntusune benziyor sizdede var mi boyle olusumlar bu olusumlarin normal oldugunu falan yazmislar lutfen oyle olan varsa yazsin. Sigile benzemiyor hos sigil nasil bilmiyorum ama gorduklerime esimde cikanlara benzemiyor hani tahris olur ya boyle tomurcuk tomurcuk gibi bi bakin ya sizdede varmi boyle birsey.

bendede var hep vardı zaten siğiller ilk çıktığında o yüzden anlamamıştım sonraları siğiller kaşıntıyla dipdibe çoğalıp büyümeye başlayınca doktra gittim.onların bir zararı olsaydı doktorun yakmadığı yer kalmazdı idrar deliğinin altında 4 tane siğil yaktılar çünkü.benim siğiller kaşıntıyla çıktı uçları sivilceye benziyodu ama iğne gibi sivriydi sanki, sonra toplu iğnenin başı gibi yuvarlak düz oldular kaşıntı falanda kalmadı kaşıntı ve büyümeleri toplam 2 haftayı buldu.

normal olmasa bendekileri doktor yakardı kesinlikle. pekçok sitede normal olduğundan bahsediliyor ama içinin rahat olması için bir doktora danışmanıda tavsiye ederim

Allah razi olsun senden ya dr gidecegim ayin 5. De. Bide hamileyim . Simdi kizlar ben 3 dr la konustum dogum icin bu hpv olayindan bahsettim uc dr da jinekolog onkolOg biri derin bey diyor ki net bir sekilde ve kesin soyluyorum hpv nin dogum sekli ile ilgisi yok vucudun normal doguma elverisli ise normal dogum yap dedi digeri suleyman bey oda dedi ki gorunurde sigil yoksa lutfen normal dogum yap dedi. Digeri ugur bey buda dediki gorunurde sigil yoksa normal dogum yap sigil cok buyuk olup dugum kanalini tikarsa o zaman dogum sekli degisir ama hpv dogum seklini degistirmez dedi bebegim tehlikeye girer mi dedim cok nadir bir durumdur dedi ses tellerine yerlesebiliyor ama cok nadir bir durum dedi sezeryanda bu risk oluyor mu dedim hayir dedi. Kendi dr um ise kendini incelemeyi birak 9. Ayinda kontrol ederiz dogum kanalinda sigil yoksa normal dogum yapabilirsin dedi. Sizce ne yapmaliyim 16 haftam var daha doguma ama ben cok pimpirikliyim bebegi durmadan incelerim dogduktan sonra normal dogum olursa ama sezeryandan da korkuyorum:( normal dogum istiyorum.dr lar cok rahat normal dogum diyorlar ama ne yapmaliyim bilemiyorum.

Allah razi olsun senden ya dr gidecegim ayin 5. De. Bide hamileyim . Simdi kizlar ben 3 dr la konustum dogum icin bu hpv olayindan bahsettim uc dr da jinekolog onkolOg biri derin bey diyor ki net bir sekilde ve kesin soyluyorum hpv nin dogum sekli ile ilgisi yok vucudun normal doguma elverisli ise normal dogum yap dedi digeri suleyman bey oda dedi ki gorunurde sigil yoksa lutfen normal dogum yap dedi. Digeri ugur bey buda dediki gorunurde sigil yoksa normal dogum yap sigil cok buyuk olup dugum kanalini tikarsa o zaman dogum sekli degisir ama hpv dogum seklini degistirmez dedi bebegim tehlikeye girer mi dedim cok nadir bir durumdur dedi ses tellerine yerlesebiliyor ama cok nadir bir durum dedi sezeryanda bu risk oluyor mu dedim hayir dedi. Kendi dr um ise kendini incelemeyi birak 9. Ayinda kontrol ederiz dogum kanalinda sigil yoksa normal dogum yapabilirsin dedi. Sizce ne yapmaliyim 16 haftam var daha doguma ama ben cok pimpirikliyim bebegi durmadan incelerim dogduktan sonra normal dogum olursa ama sezeryandan da korkuyorum:( normal dogum istiyorum.dr lar cok rahat normal dogum diyorlar ama ne yapmaliyim bilemiyorum.

bir sitede okumuştum doğuma yakın özellikle doğum kanalında siğil olup olmadığını kontrol edip doğum şekline karar veriliyormuş.bu arada çörek otu özellikle hamileliğin son 2 ayında hem bağışıklık hemde süt üretimi için çok faydası varmış bir araştır istersen;)

Son düzenleme:
ebruli26 canım ya sana bişey sorucam eşinde sorun varken ürolog kime gittiniz iyi 1 ürolog arıyoruz da ya da mert beye sorma imkanın olabilir mi bize ege ünivden 1 hoca tavsiye etse dışarda muayenehanesi de olabilir zaten eşim hastaneye gidemez bankada çalışıyo izin sorun oluyo haftasonu muayenehanesine gideriz ben araştırdım barış altay varmış ürolog o da prof sen yine de mert beyle görüşme şansın olursa sorabilir misin sana zahmet olmazsa eşim varikoselden ameliyat olması gerekiyo da iyi 1 hoca olsun istiyoruz.

Konu ile alakasız oldu kzılar ama kusura bakmayın
:9:

allah razi olsun senden ya dr gidecegim ayin 5. De. Bide hamileyim . Simdi kizlar ben 3 dr la konustum dogum icin bu hpv olayindan bahsettim uc dr da jinekolog onkolog biri derin bey diyor ki net bir sekilde ve kesin soyluyorum hpv nin dogum sekli ile ilgisi yok vucudun normal doguma elverisli ise normal dogum yap dedi digeri suleyman bey oda dedi ki gorunurde sigil yoksa lutfen normal dogum yap dedi. Digeri ugur bey buda dediki gorunurde sigil yoksa normal dogum yap sigil cok buyuk olup dugum kanalini tikarsa o zaman dogum sekli degisir ama hpv dogum seklini degistirmez dedi bebegim tehlikeye girer mi dedim cok nadir bir durumdur dedi ses tellerine yerlesebiliyor ama cok nadir bir durum dedi sezeryanda bu risk oluyor mu dedim hayir dedi. Kendi dr um ise kendini incelemeyi birak 9. Ayinda kontrol ederiz dogum kanalinda sigil yoksa normal dogum yapabilirsin dedi. Sizce ne yapmaliyim 16 haftam var daha doguma ama ben cok pimpirikliyim bebegi durmadan incelerim dogduktan sonra normal dogum olursa ama sezeryandan da korkuyorum:( normal dogum istiyorum.dr lar cok rahat normal dogum diyorlar ama ne yapmaliyim bilemiyorum.

dilan aktif siğilin yoksa normal doğum yapabiliyosun diye biliyorum ama en iyi doktorun bilir canım fazla telaş yapma bak ne güzel hamilesin keşke hamile kalabilsem de varsın sezeryan olsam yani benim hemen bütün arkadaşlarım epidural sezeryan oldu o da kötü bişey değil hepsinin doğumu da gayet güzel geçti

bence yakup bey çok doğru söylemiş fazla evham yapma boşu boşuna doğuma yakın kontrol edilir doktoruna güven ve rahatla bence....

arkadaslar normal herkezde olması gereken vajen yapısı bir insan vücudunda sonrdan oluşrmu?ben bunu anlamadım sikayetlerim ttipik hpv sikayetleri kasıntıyla baslayan cogalan mnk kbRTılar biyopsim kronk vulvt doktrm krem verdi eger gecmezse yayılır hpvdr alttaki sbeebi dio krem gecrmedi.evt yayılmadı da idrar deliğimn civarındada var et ben gibi vulvam makatım kabartılarla dolu ama ben hala tedavi gremiyorum doktrun yorumu su = bunlar normal yapı!!!!.bugn hastanede 23 yasında hpvden kaynaklı rahm kanseri olmuş toplamda 3 kez ameliyet olmuş üstelk kemoterapi alan bi hasta grdüm yaa ben napmalıyım bi yol akıl verin

Bende de var bu siğillerden doktora gittim ama ilgisiz,tamam podofilin verdi ama sorduğum sorunun cevabını alamıyorum,ben bir şey soruyorum o başka bir şey söylüyor bir de podpfilini günde 2 kere sür dedi sabah akşam ben o kadar sık kullanılmıyor diye biliyordum çok yakıcı olduğu için,hiç memnun kalmadım başka doktora gitmek istiyorum,onun için Bursa'da bu hastalıktan muzdarip olup doktorlarından memnun olan arkadaşlardan yardım istiyorum

Bende de var bu siğillerden doktora gittim ama ilgisiz,tamam podofilin verdi ama sorduğum sorunun cevabını alamıyorum,ben bir şey soruyorum o başka bir şey söylüyor bir de podpfilini günde 2 kere sür dedi sabah akşam ben o kadar sık kullanılmıyor diye biliyordum çok yakıcı olduğu için,hiç memnun kalmadım başka doktora gitmek istiyorum,onun için Bursa'da bu hastalıktan muzdarip olup doktorlarından memnun olan arkadaşlardan yardım istiyorum

Oncelıkle sıgıl olan olmayan yerlere pamuga sırke dok sıl orayı sonr suyla yıka

Ice kurula sonrasında solısyon padofılmı doktorun dogru demıs sabah aksam kulanman lazım

aynen helin ben de 2 milyar parayı çöpe attım, alexandra gitmiştim ankarada lüks bi hastanede hiç azalmadı hiç mi hiç memnun değilim :(

Walla dusunursen benım gıttım yer cok cok temız fıyatı genıtal 8 seans 100 tl kapanyadan aldım tum vucutta 1500 tl degerlendırmek ıstersen bı bak yanı

arkadaşım koterden sonra 2 hafta içinde bendede yenileri çıkmıştı bende onları yakılmadan kaldı sanmıştım kontrole gittiğimde hepsini yaktığını diğerlerinin sonradan çıktığını söyledi krem falan hiçbirşey vermedi 3.ayda smear alıcak eğer yeni siğillerde çıkarsa bir solüsyon vericeni onu sürmemi söyledi 3.ayı beklerken ben nette okuduklarımı denedim çıkan küçükler kayboldu yenileri tekrar çıkmadı 2-3 gündür bir tek pütürcük var ama siğilede benzemiyor sanırım tüykökü iltihap yaptı bakalım kontrole kadar durumu ne olacak.

Bol bol solısyonunu keremını ssur ılessın bı an once yaraların tamamn ılesınce sırkeye basla bı sure ve muhakkak c vıtamını cok tuket

Arkadaslar bana bi yol gösterin ankaraya geleblirim iyi bi doktor önerin 2 yıldır cok ama cok cok yoruldum :((((((((((((((((((((((((((((((((((

Podoflm bulamıyorum aldara ve verrutol bana fayda etmedi başka önericeginiz bi ilaç solüsyon varmı srke deniyorum ama oda bana fayda etmio ama kasntımı alıo baska ne solüsyonu kullanablrlm

Podoflm bulamıyorum aldara ve verrutol bana fayda etmedi başka önericeginiz bi ilaç solüsyon varmı srke deniyorum ama oda bana fayda etmio ama kasntımı alıo baska ne solüsyonu kullanablrlm

Paddfılmı kaldırmıs dedıgım gbı saglık bakanlıgı pıyasadıkler son kalanlar

Sırkeyı zaten 4 5 ay kullanman lazım en kotu her gun yatarken pamuga sırkeyı koy bes dk beklet ole yıka

Egerkı bulamıyosan doktora gıt dekiii bana bı asıt recetesı yazın de ezacı yapsın bana o zaman ezacı yapmıstı

Never sendeki olusumlar ic dudakta mi kasintin mi var senin? Benimde ic dudakta kabartilar var ayni vestibular papilla ya benziyor nete yazdiginda cikiyor resimleri benim ki ona benziyor dogal yapiymis tabi neden olur bilmiyorum 5. De dr gidecegim hayirlisi insallah.

Back
X