ilgilenip cevap veren arkadaşlara teşekkürler.koter sonrası 2.ayımdayım ve elime gelen pütürcüklerin koter sonrası iz olmadığını,yeni siğiller olduğunu düşünüyorum,hatta eminim diyebilirim.zaten eski yerinden farklı yerde elime geliyo bu pütürcükler.demek ki eski siğillerden bulaşmış.zaten tahmin etmiştim.şimdi çıktığı bölgede koter sonrası bi kaşınma olmuştu ve ben kaşıya kaşıya hafif kanatmıştım.(koterin olduğu gün hem de)belki kanatınca bulaşıcılığı artırdım.aklınızda bulunsun sakın kaşınmayın.neyse aradan haftalar geçti..pütürcük hafif büyüdü.bugün iyice emin oldum ve üniversite hastanesi gitme kararı aldım.yarın ya da öbür gün gidicem inş.sizin fikirleriniz de o yönde.zaten özele para saçmanın mantıklı olmadığını düşünüyorum,neticede kuş kondurmuyorlar.araştırdım hastanede asistanlar bakıyormuş.prof.ya da doç.gerekirse bakıyormuş.olsun özeldeki doktor asistandan çok mu iyi sanki.yani bu konuya takmıyorum da benim taktığım..her tuvalete ya da banyoya girdiğimde siğillerimi elime,elimden de başka yerime bulaştırır mıyım endişesi.2-3 kere sabunla yıkıyorum ellerimi.bu konuda ne düşünüyorsunuz?başka yerlerimize bulaştırır mıyız?bi de o zaman doktor bana bahsettiğiniz kremden falan vermedi.minicik siğillerim.niye bana da verilmiyor?pozitif düşünmem için önce korkularımı kabullenme aşamasını geçmem gerekiyor.şimdi o aşamadayım.herşey güzel olacak di mi kızlar.?
arkadaşım koterden sonra 2 hafta içinde bendede yenileri çıkmıştı bende onları yakılmadan kaldı sanmıştım kontrole gittiğimde hepsini yaktığını diğerlerinin sonradan çıktığını söyledi krem falan hiçbirşey vermedi 3.ayda smear alıcak eğer yeni siğillerde çıkarsa bir solüsyon vericeni onu sürmemi söyledi 3.ayı beklerken ben nette okuduklarımı denedim çıkan küçükler kayboldu yenileri tekrar çıkmadı 2-3 gündür bir tek pütürcük var ama siğilede benzemiyor sanırım tüykökü iltihap yaptı bakalım kontrole kadar durumu ne olacak.