bu derdin üstesinden gelmenin 1.yolu kesinlikle onu unutmaya çalışmak.bir haftadır altıma hiç bakmıyorum ve kendimi bu şekilde iyi hissediyorum.2 hafta sonra makattakini yaktırmaya gidecem.(doktorum diğer yaralarımın iyileşmesi için bu süreyi verdi.)Yemek içmek konusunda da fazla kasmıyorum kendimi.çünkü o da beni yoruyor aklıma siğilleri getiriyor.böyle bir sorunum yokmuş gibi düşünmeye alıştırıyorum kendimi.her zamanki yeme içmemden farklı olarak,ballı çörek otu,yeşil çay ve ekinezya çayı,demir hapı,b12 vitamini falan alıyorum.meyve tüketmeye çalışıyorum abartmadan,aklıma estikçe.Ablamı örnek vereyim size belki hepimize biraz daha moral olur.ablamın da 5-6 yıl öce siğilleri çıkmış,o zamanlar dondurma işlemi ile kurtulmuş.Allaha şükür
o gün bugündür ablamda çıkmadı.inşaallah biz de öyle oluruz.tamamen kurtulacağız umarım.
süpersin canım.bende daha önce bende söylemiştim bu yeme içme olayını kasmadığımı çünki dediğin gibi onu yiyim bunu içiyim derkende aklımıza geliyor siiller.bende bugün eczaneden vitaminleri alıcam ama şunu düşündümki benim zaten bu vitaminleri normalde kullanmam lazım.sigara içtiğim için vitamin durmuyor vücutta ya.doktorum bemiks c al dedi neroli daha öncede kullanmıştım ben acaba başka vitaminde alsammı o kısmını bana bıraktı ne istersen kullanabilirsin dedi.e senin yakınında bunu yenmiş örnek varmışya ne diye üzdün kendini okadar.kurtulacağız kurtulacağız merak etme :)