kızlar nasılsınız? bu illet ile tanışalı 5 ay oldu. birkaç kez kriyo yaptırdım, şu an görünürde birşey yok gibi ama birkaç aydır ağzımın içi beni inanılmaz rahatsız edyor. siğillerin ilk çıktığı dönemde sürekli aftlar vs. çıkıyordu ama bi süredir dilimin üzerinde oyuk gibi uzantılar bazen kırmızı olup belirginleşen sonra da kendiğinden giden çıkıntılar, dil kenarlarında aşırı şişlik ve dil altında kabarcıklar var hacettepe kbbye gittim salak asistan o dilin yapısı diyip gönderdi ama dilin yapısı olmadığından kesinlikle eminim çünkü hpvden önce çok pürüzsüz bir dilim vardı ve açıkcası hpv ile tanıştığımda oral sex de olmuştu. o yüzden çok üzgünüm, kaç dr.a gittim hiçbir muhatap bulamıyorum birkaç arkadaşın tavsiyesiyle sirkeyle ağzımı çalkaladım ama hiçbir işe yaramadı o yaralar daha da büyüyüp beyazladı ve çok canım yandı, hiçbir iyileşme de olmadı ben de barıktım. çok üzgünüm![]()
çok geçmiş olsn başka dr a mutlaka git bence , üzüldüm senin adına, ağızda olursa öpünce bile başkasına geçiyormuş galiba , çok bilgim yok o konuda ama agız olunca herşeyi de süremezsin, en iyisi iyi bir dr a git canm, rabbim şifa versin sana bulaştıran kişiden de uzak durmanı tavsiye ederim tedavi olursun tekrar bulaştırır , çünki vücuttan tamamen silinmiyor sadece geriliyormuş