canım oncelıkle bı sakın oll. olan olmuş artık bunun ıcın bır an once onlem al. nerede oturuyorsun eger ıstanbuldaysan doktor tavsıye ederım faakt bu sure zarfında bır an once doktoroa gıt ve ılac yazsın sana kıhıcolamzsa cogalmalarını engellersın. bendede ılk cıktıgında tekrar etme ıhtımalının yuksek oldugunu soylemışlerdı bu sebepten ozel de yaktırmanın bır farkı olmadıgını dusundum farklı doktorlara gıttım bu sure zarfında cok yayıldılar. o yzuden oncleıkle ılac kullanmaya ve saglıkl ı beslnemye basla.. sayfanın genelını okudysan bu konuda pek ok tavsıye var corek otu ve sırke gıbı mesela.. ve bır sre cınsel ılışkıye ara vermelısın. pek cok sayfada okudum vucuda ıyı bakıldıgı takdırde 5 6 sene de vucut atablıyomuş bu vırusu. psıkolojını guclu tutmaya calıs. ılk ogrendıgımde ben de cok agladım bende aıleme soyleyemedım fakat alıştım artık ve guclu olup bu lanet vırusu yenecegıme kararlıyım.merhaba kızlar ben 20 yaşındayım bu sorun yaklaşık 2 bucuk aydır bendede var. İlk önce 1 taneydi makata yakın biryerde aldırış etmedim önemsemedim sonra aynı bölgede çoğaldı ve 6 7 tane oldu daha sonra idrar yaptığım yerde 2 tane daha çıktı . Ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası yaktıranlar tekrar çıktığını söylüyor hergün ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu devlet hastanesine gitmem özel bi kliniğe gitmeyi düşünüyorum muayene ücreti testler ve tedavi ücretleri hakkında hiçbir bilgim yok aileminde asla haberi olmayacak .Ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası etrafımda destek olcak kimse yok(