Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bende kanama olmadı hiç.İyileşmeye yakın çok hafif olmuştu.O kaşıntılar bende yenilerinin habercisi olmuştu.Umarım sende tam aksidir

Bende kanama olmadı hiç.İyileşmeye yakın çok hafif olmuştu.O kaşıntılar bende yenilerinin habercisi olmuştu.Umarım sende tam aksidir

peki koterle yakıldıktan ne kadar süre sonra çıktı tekrar siğiller. iyileşirken de oldu mu hiçö tatlı tatlı kaşıntı falan

Merhaba ben de İzmir'deyim ancak üzülerek söylüyorumki burda bu işi düzgün bir şekilde tedavi eden yok malesef.2 kere yaktırdım tekrarladı.Basit bir iş olarak görüyorlar ve üstünde durmuyorlar.Kesinlikle bayan erkek doktor ayrımı yapma.İlkinde bayan doktora gittim siğillerim daha berbat oldu.Şuan İstanbul'da bu işi gerçekten iyi yapan bir doktora gideceğim.Geçmiş olsun.Çok fazla üzerinde durma inanıyorum ki bizde kutulacağız bu illetten.Konuyu açanlar buraya uğramadıklarına göre :)

Mesajın için çok teşekkürler Ohorzum. Bugün gittim doktora, baktı ve direk siğil bunlar dedi. Smear aldı ve başka bir test istemedi. Ve açıkçası pek iyi davranmadı. Birde anlamıyorum bir bakışta, hiçbir tespit yapmadan nasıl direk teşhis koyabiliyorlar. Ben internette ingilizce sitelerde de araştırdım, karşıma bir sayfa çıktı. Bir hasta, bir doktora vajinasının fotoğrafını çekmiş ve göndermiş, bunların ne olduğunu sormuş. Doktor'da bu HPV değil, çok fazla karıştırılır HPV ile, doğal bir oluşum demiş. Ancak yine de sen testini ol falan yazmış. Başka sitelerde de aynı şeye rastladım, benimkiler fotoğraftakine daha çok benziyor. Hatta linkini de vereyim, çünkü forumda bazı arkadaşlara tip testleri temiz çıktığı halde doktorların bunlara siğil yazdıklarını gördüm. Sexually Transmitted Diseases: Are these genital warts? Please help!, pearly penile papules, genital warts Belki bu durumdaki kişiler için bir fikir olur. Yani bu durumda doktorun bana da HPV tip testi yapması gerekmiyor muydu? Soru da sordurmadıki doğru dürüst, kaşlarını çattı falan. Korktum resmen. Sanırım haklısın İzmir'de bu durumun tedavisi zor olacak. İstanbul'da gittiğin doktoru bana da daha sonra bildirirsen çok sevinirim. Çok ama çok geçmiş olsun, inşallah sende en kısa zamanda iyileşirsin.

Süleyman Engin Akhan.Lütfen sitesine gir ve incele.Okuyunca derin bir oh çekeceksin :) Hele bir de konuşunca daha da rahatlayacaksın.Burda ilk başta Kordon kadın doğuma gittim.320 Tl koter oldum inan daha berbat oldum.3 gün sonra tekrarladı.2 ay sonra başka bir hastanede oldum 150 Tl de oraya bayıldım.1 hafta sonra yine tekrarladı.Bu arada aşı olmaya başladım 2 dozumu vuruldum.3. dozum mart ayında.Doktorları çok araştırdım.İçlerinde en güven vereni Süleyman bey oldu.Güncel olarak Facebook üzerinden de paylaşım yapıyor.İstersen sen de detaylıca araştır kendisini :)

Doktor muayenesi sonucunu buraya yazabilir misin ben de çok korkuyorum

Merhaba Dalgalı Ada. Doktorda siğil olduğunu söyledi, smear yaptı ve cuma günü sonucunu almamı istedi. Açıkçası doktor rahatlatacağına aksine korkuttu da beni, kanser misin bakalım dedi resmen. Ancak ben bunun doktordan kaynaklandığını düşünüyorum. Resmen kasaba mı gittim, doktora mı anlamadım. Tamam işlerini yapıyorlar, belki onlarca insanla uğraşmaktan çok yoruluyorlar ama biraz daha anlayışlı olabilirler. Sonuçta bizim ruh halimizi de anlamaları lazım. Burada resmen birbirimize daha iyi yardımcı oluyoruz. Ayrıca ben genital bölgede çıkan her etin siğil olduğunu düşünmüyorum. Günlerdir internette araştırıyorum, Türkçe, İngilizce, Flemenkçe, Rusça. Birçok siteye baktım. Doğal lezyonlarla karıştırıldığı da çok fazla oluyormuş. Sen test yaptırdın mı bilmiyorum ama bence kimse gerçekten tüm testleri yaptırmadan göz kontrolü ile tedavi sürecine girmesin. Özellikle de hangi HPV tiplerine sahip olduğunun testlerle anlaşılması gerekiyor. Umarım sende birşey çıkmaz. Ancak doktorlar iyi ya da kötü olsun tıbba güvenmek zorundayız. Sakın gecikme. Çok geçmiş olsun Dalgalı Ada.

kızlar ben ankarada hrs hastanesinde yaptırdım üstelik patoloji incelemesi de dahil 400 tl verdim. sigortanız varsa emekli sandığı ssk falan anlaşmalı bir yer. ben 400 tl verdim. ancak hpv tip tespiti 150 tl. orda.

Hangi islemi yaptirdinda hersey dahil 400 tl
Ben sglleri lazerle yaktirdim az ve cok olmasi fiyati degistiriyor yaptirdigin islemlede alakali lazerle tedavi biraz pahali birkactane varsa 400 10 -20 ise iki kati 800 tl ve bikactane icin gittim sıktıgı sıvı sayesinde 20 -30 tane olldugunu bende gordum koter aldirma vsvsvsv bunlar var olanlari aliyo veya yakiyo lazerde gozle gorulmeyenleride yakiyo daha mantikli bence

Ben sglleri lazerle yaktirdim az ve cok olmasi fiyati degistiriyor yaptirdigin islemlede alakali lazerle tedavi biraz pahali birkactane varsa 400 10 -20 ise iki kati 800 tl ve bikactane icin gittim sıktıgı sıvı sayesinde 20 -30 tane olldugunu bende gordum koter aldirma vsvsvsv bunlar var olanlari aliyo veya yakiyo lazerde gozle gorulmeyenleride yakiyo daha mantikli bence

cnm ben koterizasyon işlemi yaptırdım öyle acıya görmeye dayanamam diye de genel anestezi ile yapıldı. 200 tl operasyon bedeli 200 tl de patoloji laboratuarına örnek gönderildi incelenmesi için nolur nolmaz diye.

bana koloskopi de yaspıldı doktorum tüm siğilleri tespit edip yaktığını söyledi cnm.

kızlar bugün doktoruma gittim pinpirikliyim ya :27: doktor bey hafif hafif kanaamm oluyo hala dedim baktı iyileşiyor dedi ilerleme var çabuk iyileşcek seninki dedi. kaşınma oluyo dedim iyileşirken dokularda kaşınma olur dedi sakın kaşıma dedi yok ellemıyorum zaten hiç korkumdan dedim. sevindim bi ton da soru sordum gene :33:

Arkadaşlar

Siğil konusunda nacizane önerim
-Kesinlikle piyasada satılan tıbbi ilaç dışı bir madde kullanmayın
-Siğillerden kurtulmanın yolu ,öncelikle doktordan geçer, bunun uluslararası bilimsel yöntemleri bellidir.
- Koterizasyon
- Lazer (Bu da bir nevi koterizasyondur)
- Dondurma - Cryo-

Bunlar ilk ikisi kesinlikle doktor uygulamasıdır.

Cryo da öyle , ancak son dönemde doktora çeşitli nedenlerle gidemeyenler için portatif cryolar çıktı
Bunlardan benim bildiğim bir tanesi

Bu ürün Amerika Sağlık Bakanlığı (FDA) tarafından onaylanmış.
Çevremde alanlar memnun kaldılar

Saglıcakla kalın

Beyhan Ankara

Emekli Ebe Hemşire Ablanız

Son düzenleyen: Moderatör:
Süleyman Engin Akhan.Lütfen sitesine gir ve incele.Okuyunca derin bir oh çekeceksin :) Hele bir de konuşunca daha da rahatlayacaksın.Burda ilk başta Kordon kadın doğuma gittim.320 Tl koter oldum inan daha berbat oldum.3 gün sonra tekrarladı.2 ay sonra başka bir hastanede oldum 150 Tl de oraya bayıldım.1 hafta sonra yine tekrarladı.Bu arada aşı olmaya başladım 2 dozumu vuruldum.3. dozum mart ayında.Doktorları çok araştırdım.İçlerinde en güven vereni Süleyman bey oldu.Güncel olarak Facebook üzerinden de paylaşım yapıyor.İstersen sen de detaylıca araştır kendisini :)

Çok teşekkür ederim. Hemen girip inceliyorum siteyi. Birde gerçekten şimdi araştırınca görüyorum, fiyatlar çok yüksek ve tedavi garantisi de yok.İnsan güvenilir bir doktor arıyor. Benim smear testi yapıldığından beri kasıklarım ağrıyor. Doktora gittim daha kötü oldum resmen. :( İnşallah en kısa zamanda şifa buluruz.

Arkadaşlar merhaba,

henüz doktora gitmemiş olmama rağmen, sanırım bende genital siğil durumundan müzdaribim. İlk kez yeni yıl öncesinde farkettim ve hafta sonuydu, yeni yıl tatiliydi derken, doktor randevusu almakta geciktim. Gördüğüm birkaç siğil, birkaç gün içerisinde onlarcaya dönüştüler. Çok minik görünüyorlar ancak çok endişeliyim. Devlet hastanelerinde tahlil ve benzeri işlemler uzun sürdüğü için günlerdir özel hastaneler ve tıp merkezlerindeki doktorları araştırıyorum, Şifa Hastanesi'nden Sultan Hanım varmış, iyi yorumlar gördüm onun hakkında ama çok ileri bir tarih verdiler randevu için. Bende mecburen en kısa randevu tarihi vereni seçtim. Karşıyaka'da Zübeydehanım Tıp Merkezi'nde Dr.Ayşe Ertem'. Randevuyu öncelikle kadın doğumdan aldım. Doğru mu yaptım bilmiyorum, siğillerle birlikte bir mantara benzer de bir akıntım olunca önce kadın doğuma gitmeliyim dedim. Pazartesi günü doktora gidiyorum ancak, bana bu konu için İzmir'de önerebileceğiniz bayan bir doktor var mı? Gecem gündüzüme girdi, gerçekten kaç gündür çok sıkıldım. :( Ve en kötüsü de ben bu virüsü nasıl aldım hala anlamış değilim.

öncelikle geçmiş olsun..bende 3 ay önce tanıştım bu virüsle hala baş etmeye çalışıyorum bende kadın doğuma gittim bornovada 7 gün tıp merkezine..doktorumdan da memnun kaldım ilk olarak aldara krem verdi bir ay kullandım kontrole gittim görünen tüm siğiller temizlenmiş dedi ama sürekli kontrol et bir tane bile çıksa gel dedi o bir taneyi yakarız dedi..tabii ben farkedene kadar bir kaç tane olmuslardı tekrar aldara krem aldım kullanıyorum moralin yüksek olmalı ve sağlıklı beslenmelisin..dilerim hepimiz bir an önce sağlığımıza kavuşuruz..

kızlar bugün doktoruma gittim pinpirikliyim ya :27: doktor bey hafif hafif kanaamm oluyo hala dedim baktı iyileşiyor dedi ilerleme var çabuk iyileşcek seninki dedi. kaşınma oluyo dedim iyileşirken dokularda kaşınma olur dedi sakın kaşıma dedi yok ellemıyorum zaten hiç korkumdan dedim. sevindim bi ton da soru sordum gene :33:

geçmiş olsun..umarım bidaha böyle birşeyle karşılaşmazsın..siğilleri ilk farkettiğinde doktorun ilaç tedavisi uyguladımı yoksa koterizasyon mu yapıldı..ben suan aldara krem kullanıyorum..bir kutu kullandım gecmişti tabi görünenler ama yine cıktı tekrar kullanıyorum :(

geçmiş olsun..umarım bidaha böyle birşeyle karşılaşmazsın..siğilleri ilk farkettiğinde doktorun ilaç tedavisi uyguladımı yoksa koterizasyon mu yapıldı..ben suan aldara krem kullanıyorum..bir kutu kullandım gecmişti tabi görünenler ama yine cıktı tekrar kullanıyorum :(

cnm ben siğilleri 31 aralıkta fark ettim. yılbaşına pek de mutlu girdiğim söylenemez :( sonra doktorumu aradım ertesi gün yanına gittim. 2 ocakta da koter yapıldı hemen. ilaç falan vermedi. bnm de siğillerim çok değildi 3-5 bişiydi. doktor hepsini özel bişiyle tespit edip yaktım dedi. işte şimdide iyileşmeyi bekliyorum :) geçenlerde de kontrole gittim. doktor iyileşmen çok iyi dedi :) ara sıra kanama oluyor normaldir dedi yaran iyileşiyor dedi.

cnm ben siğilleri 31 aralıkta fark ettim. yılbaşına pek de mutlu girdiğim söylenemez :( sonra doktorumu aradım ertesi gün yanına gittim. 2 ocakta da koter yapıldı hemen. ilaç falan vermedi. bnm de siğillerim çok değildi 3-5 bişiydi. doktor hepsini özel bişiyle tespit edip yaktım dedi. işte şimdide iyileşmeyi bekliyorum :) geçenlerde de kontrole gittim. doktor iyileşmen çok iyi dedi :) ara sıra kanama oluyor normaldir dedi yaran iyileşiyor dedi.

cildiye bölümünemi gittin kadın doğuma mı? sanırım bana doktor yolu göründü :(

Kızlar tam sgller gitti mutluyum dedim taş düsürüyorum:( agrım yok ama idrar yollari mikrop kamis bide taştan dolayi yanma cok oluyo ve kanlı idrar geliyo suan tek sıkıntım yanmasi ve ara ara kan gelmesi idrarla..okadar ilac aldim gecmiyo bana yardimci olabilirmisiniz yasayan varsa

öncelikle geçmiş olsun..bende 3 ay önce tanıştım bu virüsle hala baş etmeye çalışıyorum bende kadın doğuma gittim bornovada 7 gün tıp merkezine..doktorumdan da memnun kaldım ilk olarak aldara krem verdi bir ay kullandım kontrole gittim görünen tüm siğiller temizlenmiş dedi ama sürekli kontrol et bir tane bile çıksa gel dedi o bir taneyi yakarız dedi..tabii ben farkedene kadar bir kaç tane olmuslardı tekrar aldara krem aldım kullanıyorum moralin yüksek olmalı ve sağlıklı beslenmelisin..dilerim hepimiz bir an önce sağlığımıza kavuşuruz..

teşekkür ederim, umarım siğillerin tekrarlamaz, çok geçmiş olsun. Şimdi baktım internetten ancak birşey danışmak istiyorum. Burasının sgk ile anlaşması var mı, yoksa fiyatları uygun mu? :26:

Back
X