Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kızlar birde birşey danışıcam, vajinasının iç kısmında siğili olan var mı? Ben internette araştırdım ama hiç denk gelmedim. Birde çok hızlı çoğalıyor bu siğiller. Pazartesi doktordaydım, smear sonucunu yarın alıcam, 5 günde 2 katına çıktılar sanki. Doktorumu da sevmedim, inşallah yeni bir doktor bulana kadar siğil istilasına uğramam :(

cildiye bölümünemi gittin kadın doğuma mı? sanırım bana doktor yolu göründü :(

cnm ben direk kadın hastalıkları doktoruma gittim. düzenli kontrole gittiğim bir doktorum var. kadınsal şeylerden. ilk onu aradım telden dedim böyle böyle. sağolsun 1 ocakta hastanede nöbetçiymiş hemen gel dedi baktı ertesi gün de aldı siğillerimi :)

cnm ben direk kadın hastalıkları doktoruma gittim. düzenli kontrole gittiğim bir doktorum var. kadınsal şeylerden. ilk onu aradım telden dedim böyle böyle. sağolsun 1 ocakta hastanede nöbetçiymiş hemen gel dedi baktı ertesi gün de aldı siğillerimi :)

bilgilerin için teşekkür ederim canım :)

teşekkür ederim, umarım siğillerin tekrarlamaz, çok geçmiş olsun. Şimdi baktım internetten ancak birşey danışmak istiyorum. Burasının sgk ile anlaşması var mı, yoksa fiyatları uygun mu? :26:

sgk ile anlaşması var kayıt olurken ücret alıyorlar ben babamın üzerinden görünüyorum babam emekli 5 tl verdim çalışanlar sanırım 12 tl gibi bir ücret veriyor

sgk ile anlaşması var kayıt olurken ücret alıyorlar ben babamın üzerinden görünüyorum babam emekli 5 tl verdim çalışanlar sanırım 12 tl gibi bir ücret veriyor

Cok tesekkür ederim. Bugün gittim doktora koterle yakıcaz dedi, birde senin doktoruna gitmek istiyorum. En azından ondan sonra karar vereyim. Umarım en kısa zamanda iyileşiriz. :)))

Kızlar tam sgller gitti mutluyum dedim taş düsürüyorum:( agrım yok ama idrar yollari mikrop kamis bide taştan dolayi yanma cok oluyo ve kanlı idrar geliyo suan tek sıkıntım yanmasi ve ara ara kan gelmesi idrarla..okadar ilac aldim gecmiyo bana yardimci olabilirmisiniz yasayan varsa

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben daha önce sistit olmuştum, o da çok sıkıntılı bir rahatsızlık. Ağrısı, sızısı çok olur, bilirim. Antibiyotik tedavisi ve idrar yollarını temizleyici ( idrara çıkartıyor, taş için de yararı olur) bir hap veriyor doktor. Antibiyotiği içer içmez iyileşmeye başlamıştım. Sende neden etki etmedi acaba. Antibiyotiğin mg mı düşük acaba?

Cok tesekkür ederim. Bugün gittim doktora koterle yakıcaz dedi, birde senin doktoruna gitmek istiyorum. En azından ondan sonra karar vereyim. Umarım en kısa zamanda iyileşiriz. :)))

inş canım.. bende korter yaptırmayı düşünüyorum kremle sadece gecici oluyo sanırım yada bünyeyle alakalı ve kahretsinki benım kısa süre sonra düğünüm var ne kadar sanslıyım:))

inş canım.. bende korter yaptırmayı düşünüyorum kremle sadece gecici oluyo sanırım yada bünyeyle alakalı ve kahretsinki benım kısa süre sonra düğünüm var ne kadar sanslıyım:))

İnşallah kurtulucaz bu virüsten. Allah tamamına erdirsin, moralini bozma hiç. Bence de koter mantıklı gibi duruyor.

Her şeyin başı moral diye boşuna dememişler :) Görünürde hiç kalmamış.Dışarıda bir tane vardı bütün hafta kontrol ettim yok olmuş :) Tabi bu tedavimi bırakıyorum anlamına gelmiyor.En büyük destekçim canım sevdiğim.Onun sayesinde yeneceğim bu virisü :)

arkadaslar araniza yeni katildim maalesef :( öncelikle herbirinize gecmis olsun. benimde 3 haftadan beri sivilce seklinde vajina ic dudaginda kabariciklar var ve arada kasinti yapiyor bu durum kendiliginden gecer diye beklemekle hata ettigimi bu siteyi kesfedince anladim. sanirim ayni dertten muzdaribim ve moralim sifirin altinde evde iki kucuk cocugumda oldugundan korkuden dün gece uyuyamadim. bu Sabah ilk isim doktordan randevu almak oldu ilk defa böylesine bir korku yasiyorum ve doktora gitmeye bile cekiniyorum acikcasi :( umarim herbirimiz biran önce bu illeti atlatir eski sagligimiza kavusuruz tekrar gecmis olsun:(

arkadaslar araniza yeni katildim maalesef :( öncelikle herbirinize gecmis olsun. benimde 3 haftadan beri sivilce seklinde vajina ic dudaginda kabariciklar var ve arada kasinti yapiyor bu durum kendiliginden gecer diye beklemekle hata ettigimi bu siteyi kesfedince anladim. sanirim ayni dertten muzdaribim ve moralim sifirin altinde evde iki kucuk cocugumda oldugundan korkuden dün gece uyuyamadim. bu Sabah ilk isim doktordan randevu almak oldu ilk defa böylesine bir korku yasiyorum ve doktora gitmeye bile cekiniyorum acikcasi :( umarim herbirimiz biran önce bu illeti atlatir eski sagligimiza kavusuruz tekrar gecmis olsun:(

nilca81 hanım, size de geçmiş olsun...gittinizmi doktora? nedir sonuç?

Merhaba,

bende genital siğil var yeni çıkanlar oluyor bu seferde çıka çıka kilitorisimde çıktı çok ama çok hassas orası aranızda o bölgede çıkan varmı?

Merhaba,

bende genital siğil var yeni çıkanlar oluyor bu seferde çıka çıka kilitorisimde çıktı çok ama çok hassas orası aranızda o bölgede çıkan varmı?

orası neresi oluyor benim vajina iç duvarında da var dış bölgede de var ama tip 6 benim risk yok

yok belli değil doktor gerek duymadı iyi durumda demişti son gittiğimde, ama kilitorisimde çıkan içi sanki iltihaplı gibi acaba benmi tahriş yaptım kaşımaktan yoksa iltihaplı siğil olurmu bilemiyorum çok korktum şimdi yaa

yok belli değil doktor gerek duymadı iyi durumda demişti son gittiğimde, ama kilitorisimde çıkan içi sanki iltihaplı gibi acaba benmi tahriş yaptım kaşımaktan yoksa iltihaplı siğil olurmu bilemiyorum çok korktum şimdi yaa

ben yaklaşık 3 ay önce tanıştım bu sivillerle bi defa yaktırdım daha fazla çıktı şimdi verrutol kullanıyorum daha hafifledi eşimde yoktu onda da çıktı o da verrutol kullandı onun tamamen gitti benim sana tavsiyem iyi bi doktora git tipini öğren

ben yaklaşık 3 ay önce tanıştım bu sivillerle bi defa yaktırdım daha fazla çıktı şimdi verrutol kullanıyorum daha hafifledi eşimde yoktu onda da çıktı o da verrutol kullandı onun tamamen gitti benim sana tavsiyem iyi bi doktora git tipini öğren

İyi bir doktora gitmek istiyorum şuanda araştırıyorum Nevra hanım diye okumuştum 1 defa ya mahsus o kadar yakma ücreti vs. verebilirim ama tekrar edip tekrar yaktırmak gerekirse bütçe olarak beni sarsar yani ne yapsam nereye gitsem bilemiyorum İstanbul Avrupa yakasındayım

Back
X