Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

eger sıgıl tekrar cıkıyorsa bılınkı sebebı

1 ası olmamanız
2 vıtamın almamanız

uc arkadasımda da sıtede tanıstıgım bırıde kendı arkadasımdı aşı ve destek vıtamınle gectı tekrarlamadı

apıkobal evevıt uc ay kullanım 15 gun ara vererek kulaınım sart

bende 50 adet vardı vıtamınsız ımkansız gecmez
her banyodan sonra pamuga sırke dokup suruyordum uc dk dk bekletıp yıkadım
sırkenın dogal asıt oldugunu doktorum soyledı

aktardan dırencı yuksek tutan hazır macunda alabılırısnız 10 15 tl covarı fıyatları

doktora aşı teklif ettim ama nedense vurmuyo parazit giderici şurup yazmıstı içimi temizlermiş kullandım yine fıs
vitamini kendim alayım bari umarım kilo yapmıyodur vede birini aşıya ikna edene kadar doktor doktor gezmeliyim

doktora aşı teklif ettim ama nedense vurmuyo parazit giderici şurup yazmıstı içimi temizlermiş kullandım yine fıs
vitamini kendim alayım bari umarım kilo yapmıyodur vede birini aşıya ikna edene kadar doktor doktor gezmeliyim

canım ezaneden mesela tıp 6 bende o zaman doktorum servalıx olmamaı onerdı bana
baslangıc sevıyesı 6/11 zaten varsa onemlı olan ust tıpten koruması
gardesılı asıyo daha cok ılıskısı baslamamıs olanlara ben onerıyorum dedı

ezaneden asıyı alıp dogum evı ya da hastaneede kadın dogumcuya vurdurabılırısn onemlı olan kadın dogum her hangı doktor olması
sonuc olarak ası olmak sızın tercıhınız oldugunu unutmayın

bu tıp asılar zaten 5 yıl deney olarak gullanıp on senede cıkan asılar mantıken zararı olması bılıme aykırı oldugunu dusunuyorum ben

bu sene 6 .yılım cok sukur cıkmadı
bes senede bır olucam ısalallah bu sıralar olurum asımı :)

Kupo, aldara uzun surec bir tedavi ama artik kullanmak istemiyorum biranönce kurtulmak istiyorum şimdi benim aklima takılan kilitoristimde cikti kasimaktan kanattim ve icinden sıvı çıktı acaba oda genital ucukmu? bugün işte evde surekli ağladım sendekiler nasıl görünümlü

bendekiler et beni gibiler yaa. kanattıysan sirkeyle temizle canım kesin. ama artık ağlama bak ben kafama takmıyodum bu sıralar. ve aldarada kullanmadım. bu sıralar tek yaptığım şey her aksam nar ve greyfurt yemek, gün içinde yeşil çay içmek ve bağışıklık kuvvetlendirici winterex içmek. birde internette 3 ayrı dua buldum siğil için. her aksam yatmadan onu okumak. neyden dolayı bilmiyorum şu an geçiyolar. nasıl mutluyum anlatamam. klitoriste benim bir sürü vardı hepsi kaybolmus. buyuk vardı bi tane oda minnacık kalmıs. ben beceremiyorum bağışıklık sistemim becersin artık demiştim ya cidden öyle oldu. bağışıklık yeniyo bu virüsü:)

doktora gittim öncelikle mantar ilaci yazdi :( 1 hafta Kadar kullandim ve bitti bugun yine gittim test sonuclarim henuz gelmemis :( arkadaslar benimki daha cok yara mi sivilcemi seklinde cözemedim ne büyüyor ne kücülüyor simdilik ama kasinti yapiyor aranizda bunu yasayam varmi cok korkuyorum :(

doktora gittim öncelikle mantar ilaci yazdi :( 1 hafta Kadar kullandim ve bitti bugun yine gittim test sonuclarim henuz gelmemis :( arkadaslar benimki daha cok yara mi sivilcemi seklinde cözemedim ne büyüyor ne kücülüyor simdilik ama kasinti yapiyor aranizda bunu yasayam varmi cok korkuyorum :(

ıclerı beyaz beyaz yag bezesı gıbıyse mucoloscom da olabılır doktorlar pek anlamıyor
ama sıgıl varken benım bıldıgım kadar akıntı mantar ve duzensız adet gecıkmesınolucaktır devam et

ımkanınız varsa ası olun
greyfurt bı tane yıyın cok tuketmeyın gunluk daha cok portakal ve mandalın tuketın mesela portakal suyu sabah aksam mandalına :))))
sırkeye devam et

koter olmanı aslında onerırım olduktan sonra bunları yapsan kesın atlatırsın

dua etmen pıskolojık olarak senı rahatlatır

ağda sakın yapma tamamen yok olup gecıp 5/6 ay gecsın uzerınden sımdılık eldıvenle cekın ya da tek tullanımlık jılet onuda dıkkatlı kulalnnın

tamamen gecsın sızın lazere gıtmenızı onerıyorum

tıp 6 baslangıc sevıyesı dogru kımı doktorlar gerek duymuyorlar olmayın dıyorlar buda dogru turkıyede doktorlar cok bilincsız bılgı sahıbı de degıller

2009 da 50 yakın mevcuttu bendede
koter olup asımı da olduktan ıkı seneye kadar her gun vıtamın aldım

doktorumun bana dedıgı asını olup kendıne ıyı bakıp yogun c vıtamınıyle beslenırsen ıkı sene de cıkmazsa bılkı vurıs vucutan atılıyor olucagı
bneımkıde tıp 6

doktorum muhakak ol dedı o zman ılac fırmasında calısyordu ykın arkadasım gelıs fıyatından aldım doktor beyın kızınada aldım kendı kızınada yaptı

bıdaha hıc cıkmadı

bende sızın gıbı dusunuyordum baslangıc dıye

asımın amacı şunu unutmayın tekrar cıkmasını engelmek degıldır ,,,,,!!!!!!!

tıp 6 dan bir ust sevıyeye cıkmasını engelmektır

tip 6 dan üst seviyeye yine cinsel ilişki yoluyla bulaşıyor doktorum bunu dedi yani eşimin başka biriyle olması buna risk olur dedi ben eşime güveniyorum o yüzden olmadım riski göze alamadım aşı çok kapsamlı bi aşı çünkü bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum kendiliğinden gidip de tip 11 olmaz dedi doktorum şu aşamada düşünmüyorum bebek düşünüyorum çünkü aşı olursam 6 ay daha beklemem lazım ama benim beklicek sabrım kalmadı(;

arkadaslar cok panik yapiyorum yemeden icmeden kesildim hatta o Kadar korkuyorumki Sabah bir kac kez cikardim kusura bakmayin :( vulvakanseri uzerine yazilar okudum :( Doktor ne oldugunu bilmiyor hala test sonuclarim yine yok bugun sinri krizi gecirdim resmen aglamaktan harab oldum vajina ic dudaginda oldugu icin rengini bile cözemiyorum :( yarami nedir bilmiyorum cok caresizim arada kasinti yapiyor o bölge.. doktorumu tekrar aradim ve cok korktugumu baska testler istedigimi söyledim emin olmak icin.. haftaya baska Doktor sevk etti pazartesi o bölgeden doku alinacak ve bakilacak.. biliyorum hepimiz bir sekilde dertliyiz Allah yardimcimiz olsun beni tanimiyorsunuz ama dualarini bekliyorum umarim kötü birsey degildir kendim icin degilde iki cocuguma baktikca aglamaktan beter oluyorum :(

lütfen ayni durumu yasayan arkadaslar bunu benimle paylasirmi yarya benzer kabariciklar elimle dokundugumda hissediyorum pek göremiyorum ama kasinti yapiyor sürekli her türlü kremi denedik bir sonuc alamadim yardimlarinizi dualarinizi bekliyorum tesekkürler

mrb mrb:)) artık siğil olayını kafama takmıyorumm..stres yaptıkca onlar kazanıyo 2 kutu aldara bitirdim ilk kutu aldara işe yaradı 1 hafta 10 gün sonra yinee cıktılarr bende uzun arastırmalardan sona elma sirkesini denedim sanırım olumlu gidiyoruz okudugum yazılar ilk 3 günde siğiller kararıyo 5 ve 7 gün arasında dökülmeye başlıyolarmıs.benim 3 günüm ve siğillerim kararmış. bu arada yeşil çay c vitamini taze sıkılmıs mandalin ve portakal suyu.bol bol yeşillik süt, bal, muz yakında küçük fil yavrusu gibi olucam ama olsun önemli olan şu illetten kurtulmak:) Allah hepimize acil bol şifalar versin inş(amiinnnn)..yakında gectiğinide paylaşcam sizinle:))

tip 6 dan üst seviyeye yine cinsel ilişki yoluyla bulaşıyor doktorum bunu dedi yani eşimin başka biriyle olması buna risk olur dedi ben eşime güveniyorum o yüzden olmadım riski göze alamadım aşı çok kapsamlı bi aşı çünkü bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum kendiliğinden gidip de tip 11 olmaz dedi doktorum şu aşamada düşünmüyorum bebek düşünüyorum çünkü aşı olursam 6 ay daha beklemem lazım ama benim beklicek sabrım kalmadı(;

genelde sıze sunu dıyım lutfen yanlıs anlamayın !!

hpv cok eslıler de
surtunme yoluyla wc den (ortak kullanım alanı olan) yerlerde var

erkeklerde genelde belırlı olmuyor gozukmuyorda !!!! bence ılesıp tam anlamıyla asınızı olun
hamılelık donemınde cok cekersınız !

arkadaslar cok panik yapiyorum yemeden icmeden kesildim hatta o Kadar korkuyorumki Sabah bir kac kez cikardim kusura bakmayin :( vulvakanseri uzerine yazilar okudum :( Doktor ne oldugunu bilmiyor hala test sonuclarim yine yok bugun sinri krizi gecirdim resmen aglamaktan harab oldum vajina ic dudaginda oldugu icin rengini bile cözemiyorum :( yarami nedir bilmiyorum cok caresizim arada kasinti yapiyor o bölge.. doktorumu tekrar aradim ve cok korktugumu baska testler istedigimi söyledim emin olmak icin.. haftaya baska Doktor sevk etti pazartesi o bölgeden doku alinacak ve bakilacak.. biliyorum hepimiz bir sekilde dertliyiz Allah yardimcimiz olsun beni tanimiyorsunuz ama dualarini bekliyorum umarim kötü birsey degildir kendim icin degilde iki cocuguma baktikca aglamaktan beter oluyorum :(

lütfen ayni durumu yasayan arkadaslar bunu benimle paylasirmi yarya benzer kabariciklar elimle dokundugumda hissediyorum pek göremiyorum ama kasinti yapiyor sürekli her türlü kremi denedik bir sonuc alamadim yardimlarinizi dualarinizi bekliyorum tesekkürler

sabah portakal suyu ıcın sıkıp
gunduze dogru evevıt vıtamın
aksamda sıze onerım

pahalı degıl ıkı ay gıdıyor bu tarıfı sıtede verdım gecmıse bakarsanız bır cok bayanda bır hafta ııcnde gectı 150 tl mıktarı bır sy

100 gr propolıs 50 gr corek otu 50 gr arı sutu 50 grm polem tozu alın buyuk hazır bal kavonozunda hepsını karıstırıp sabah aksam yıyın sonucu goruceksınız

120 tl tutuyor ıkı ay gıdıyor
yanlız tahta kasıkla yıyın metal deymemsı lazım propolıse
$image.webp

daha sonra da hepsını karıstırıp gunes gormeyen yere koyun folyolayıp
ben lavoba altına koydum

$image.webp

bunu her gun cıgneyerek sabah aksam yıyın sebze agırlıklı beslenın gunde bır ada cayı bıtkı cayı tuketın ama bır bardak
aksam mandalın yıyın

zor degıl bakın sabah portakl suyu tok karnına macun sonrası vıtamın aksama doru bıtkı cayı bır bardak aksam tok karınan macun ve meyva

asınınızı da olun ha bır de her sabah aksam sırkeyle sıgılın uzerıne ıkı uc dk bekletın pamukla

sabah portakal suyu ıcın sıkıp
gunduze dogru evevıt vıtamın
aksamda sıze onerım

pahalı degıl ıkı ay gıdıyor bu tarıfı sıtede verdım gecmıse bakarsanız bır cok bayanda bır hafta ııcnde gectı 150 tl mıktarı bır sy

100 gr propolıs 50 gr corek otu 50 gr arı sutu 50 grm polem tozu alın buyuk hazır bal kavonozunda hepsını karıstırıp sabah aksam yıyın sonucu goruceksınız

120 tl tutuyor ıkı ay gıdıyor
yanlız tahta kasıkla yıyın metal deymemsı lazım propolıse
Eki Görüntüle 945136

daha sonra da hepsını karıstırıp gunes gormeyen yere koyun folyolayıp
ben lavoba altına koydum

Eki Görüntüle 945139

bunu her gun cıgneyerek sabah aksam yıyın sebze agırlıklı beslenın gunde bır ada cayı bıtkı cayı tuketın ama bır bardak
aksam mandalın yıyın

zor degıl bakın sabah portakl suyu tok karnına macun sonrası vıtamın aksama doru bıtkı cayı bır bardak aksam tok karınan macun ve meyva

asınınızı da olun ha bır de her sabah aksam sırkeyle sıgılın uzerıne ıkı uc dk bekletın pamukla

tarif icin tesekkurler. senin son durumun nedir helin? smear sonucun ne cikti? hgsil yada lgsil? hangi durumdayken kullandin bu tarifi ve ise yaradimi?

bu arada benim ilk basta sigil cikti sonra koter ile yakildi. arada bir tekrar ediyor ama dogal urunler en kesin cozum bence. vitamin en onemli destek denildigi gibi. doktorlarin hepsinin hpv hakkinda farkli bilgi vermesi de ayri bi trajedi! cunki doktorlara cozum icin gidiyoruz fakat bazen onlardan daha iyi bildigimizi dusunuyorum, soyledikleri beni hep suphede birakiyor. kimisi diyor riskli hpv sigil yapmaz, kimi doktor diyor yok yapar, digeri diyor sigara kesinlikle birakin hpv yi tetikliyor, digeri diyor yok etki etmez. en son yasanan olay, doktorun biri smear de hgsil cikinca, ikinci kez leep islemi yapmayi teklif etti. ve smear sonucu hgsil gelipte direkt ameliyata giden kac kisi duydunuz? ben hic duymadim..

Son düzenleme:
Kızlar 2 gün sonra koter olucam, doğal yöntemleri kullanayım mı dedim bir süre ama benim vajina içinde de olduğu için mecbur yaktırmak zorundayım :( bölge kuru olmadığı için etkisi olmaz diye düşündüm. aranızda koter yaptıranlar var mı? ne yalan söyliyim, korkuyorum. lokal anestezi yapacaklar, çok ağrı yapıyor mu? :( Nedense aklıma sürekli Mutluluk filmi geliyor bu siğiller yüzünden. Meryem'in (Özgü Namal) üvey annesi diyordu ya, oranda kötü kötü yaralar çıkacak Meryem diye. Trajikomik ama psikolojim sanırım şu anda tam da bu.

genelde sıze sunu dıyım lutfen yanlıs anlamayın !!

hpv cok eslıler de
surtunme yoluyla wc den (ortak kullanım alanı olan) yerlerde var

erkeklerde genelde belırlı olmuyor gozukmuyorda !!!! bence ılesıp tam anlamıyla asınızı olun
hamılelık donemınde cok cekersınız !

biliyorum cinsel ilişki yoluyla oluyor bulaştı banada eşimin geçmişte yaptığı hatalardan dolayı ama artık yapmaz inşallah bakalım belki de yaptırırım araştırıyorum

biliyorum cinsel ilişki yoluyla oluyor bulaştı banada eşimin geçmişte yaptığı hatalardan dolayı ama artık yapmaz inşallah bakalım belki de yaptırırım araştırıyorum

ben arastırmanızı degıl cocuk ıkıncı plana atın dıyorum asınızı olun once !!!!!

ben arastırmanızı degıl cocuk ıkıncı plana atın dıyorum asınızı olun once !!!!!

yaa hel_in bişey sormak istiyorum. ben şimdi benim vajinadakiler yavaş yavaş geçiyo ama ağız içinde de var benim. ben şimdi aşımı olsam nolur? banada doktorum gardasili önermişti. siğil çıkmasınıda engeller diye. şimdilik en azından yenileri çıkmaz heralde diye düşünüp şimdi gardasili olsam nolur? birde ben henüz aldara yada koter kullanmadım sirkeyle ve vitaminle hallediyorum. vajinadaki siğiler küçücük kaldı. senin o macunuda alırım zaten. şimdi aşı vitamin ve macunla halledebilir miyim sence??

yaa hel_in bişey sormak istiyorum. ben şimdi benim vajinadakiler yavaş yavaş geçiyo ama ağız içinde de var benim. ben şimdi aşımı olsam nolur? banada doktorum gardasili önermişti. siğil çıkmasınıda engeller diye. şimdilik en azından yenileri çıkmaz heralde diye düşünüp şimdi gardasili olsam nolur? birde ben henüz aldara yada koter kullanmadım sirkeyle ve vitaminle hallediyorum. vajinadaki siğiler küçücük kaldı. senin o macunuda alırım zaten. şimdi aşı vitamin ve macunla halledebilir miyim sence??

tabıkı olabılırsın 1 ay 2 ay ve 6 ayda 3 doz asınolunması lazım ıster gardesıl ıster cervalıx ol gardesıl 250 dı en son
cervalıx 130 cıvarıydı

ben cervalıx oldum doktorum demesı ıle cunku tıp 6 gecırdın pek anlamı yok dedı hatta kızınında bole bır rahatszıslıgı yoktu ama kızına oda cervalıx yaptırdı

vıtamını aksatma sakın sakın !!! cunku gunluk c vıtamını sart
hastalık olursan oksuruk tıksırık dırencını dusurebılcek turde bır sey vs tekrarlar ondan vıtamını sakın bırakma

eger propolıs yaptırmak zoruna gıderse yenı bır sey cıkmıs onu al ezanelerde satılıyor ıcerını okudum basarılı

ezanede satılıyor 30/35 tl gunde bır seker kasıgı tuket tok karınana

baharatcıdan corek otu ıle karıstırıp tuket buyuk ezanelerde satılıyor bak bundan al

$image.webp $image.webp bunu tuket bır sene fılan vıtamınınıde ıkı ya da uc ayda bır 15 gun bırak bobreklerı yorma

Son düzenleme:
Back
X