Arkadaslar istanbulda olup hpv tedavisi gormus ve memnun kalmis birisi bana yazabilirmi daha once ozel kizilay hastanesine gittim doktor resmen asaladi beni bu yuzden hastaneye gidemedim ve 8 tane sigilim cikti. Resmen kotu bi moraldeyim boyle bi hastaligi yadirgamicak iyi bi doktor lazim bana. Moralim cok kotu her gece agliyorum
Artik. Gecen yaz nisanlimda cikti bu hastalik yaktirdi ama tekrarladi. 6 ay oncede bende basladi. Su an 8 tane oldu. Dayanamiyorum artik bana ne olursunuz iyi bi doktor onerin bu hastaligi yadirgamicak, insani asalamicak adam gibi bi doktor!
istanbulda değilim ve dr öneremiycem malesef ama dr un seni aşağılamaya ne hakkı var ki? sanırım bu tarz bi sorun yaşadın öyle mi canım? öncelikle bende bu rahatsızlığı ilk öğrendiğimde internetten falan okuduklarımla kafayı yemek üzereydim.ilk yapman gereken sakin olmak ve tedavisi olan bi hastalık olduğunu bilmen. ben allah korusun yolun sonuna gelmişim gibi hissediyodum dünyam başıma yıkılmıştı.smear testi yaptırdın mı sonuç ne çıktı. onu aksatma yılda bir mutlaka yaptırman gerekiyor ve ben tedavimi evde yaptım kendim bi asitle. o kadar da büyütülecek bi sorun değil