- 14 Temmuz 2016
- 436
- 123
- 18
Imuneks nedir. Çinko destekli vitamin ne onerirsin ticari isim olarak. Bi de benim lezyonlar im çok fazla. 2 tane kucuktu ama ben bilmeden jiletle yaydim şimdi onlarca var. Ama tedavi için zamanım ve imkanım yok şimdilik. Çok yoğunum çok başka türlü sıkıntılarim Vat. Sigillerim küçük küçük ben gibi ama çok fazla. Ne onerirsin şu durumda. Bi de veet ile temizledim dün ama onun spatulu bile kanama yaptı deride. Çok korktum yayılacak diye. Çok şükür bu sefer olmadı ama napacam bundan sonra bilmiyorum ne oneroyosunuz temizlik için.İleride de kocan olunca hiç bişey olmayacak canım hiç merak etme. Bana doktor sadece bi kaç ay cinsel ilişkiye girme dedi o kadar. Ama iki sene boyunca vücudundan atamayabilirsin de dedi. Yani aktif olan bir lezyonun olmadığı sürece kocan olsun sevgilin olsun sorun yok canını sıkma bu konuda. Ben sirkeye aktif başlayana kadar bir yerde biten diğer yerde çıkıyordu ve çoğu forumda da sirke ile kurtulan çok kişi var. Bence vakit kaybetme bir an önce hemen başla zararı olmaz yararı olur. Kendine eczaneden bir vajina temizleyicisi al. İmuneks al ve mutlaka bir de çinko destekli bir vitamin daha al. Burada çok arkadaş çörek otunu yazdı. Onu da al bal ile ya da aktardan arı sütü gibi birşey var onunla birlikte sabah akşam ye. Eğer çok fazla lezyonun varsa vakit kaybetmeden yaktır mutlaka ondan sonra bu şekilde devam et. Bu süreçte de hiç moralini bozma hepimiz yaşıyoruz canını hiç sıkma. Evli arkadaşlara göre ben kendimizi biraz daha şanslı görüyorum çünkü bir de eşlerle uğraşma durumu var ama hepimiz atlatıcaz merak etme.