Tatlim,ust dudagin diseti ile birlestigi yerde( üst dudagi kaldirip oyle bakma gerekiyor yoksa görünmüyor ve ayrica bu bolge agri da yapmadi) uzun sarkik et parcasi... 2 kbbci gördü. Dogal yapi dedi. Ben inanmadim, çünkü 34 yasima kadar boyle bisi olsa bende muhakkak bilirdim diyr dusunuyorum. Evet bakilmayacak yerde ama pataloji sonucum hpv dedigi için kbbcilerin bilgisizligine verdim. Dermatolog sigil dedi. 2. Kez krioya tabi tutuldu. %50 oraninda küçülme var... kbbciler yanildilar.... yanak ic kisimlarda her iki yanakta da sert agrili şişlikler olustu. Bunlar sanki kocaman sivilceler gibi gorunuyolar. Nasil desem... bi yeşil mercimek tanesi kadar büyükler ve yine zor görünen yerdedir. Agri sayesinde farkettim. Zor gördüm. Kbbciler bunu da gormemisti. Cunku agri olustugunda gitmistim tekrar kbbciye. Cikarken agridilar artik agrimiyolar. Bunlar diger agiz ici sigillerime benzrlemiyolar ama zamanlamalari manidar... ben dokusal farkliliga bagliyorum lezyonlardaki farklilikgi. Sigilden baska bisi olma ihtimalleri aklima gelmiyor.
Ayrica dil ustunde ve yaninda 2 tane var. Bunlar beyaz basli; tipki googledaki gibi goruntu. Agrili ama hafif siddetli. Bublarin agrilari gecmedi. Sanirim icerde hala büyüyolar... ( korku filmi gibi) özellikle detaylandiriyorum ki rahatlayin benzer durumlar yoksa. Herhalukarda agzi dermatologa gosterme taraftariyim cunku onlar sigille daha hasir nesir... genel kanaatim bu.
Dermatolog hepsine krio yapti. Zaman lazim ise yariyo mu gormek için... ben haftada 2 gun falan doktordayim.. islerim aksiyo falan ... Henüz uzman bi kbbci bulamadim... 5 tane kbbxi denemisimdir... arayistayim hala... bulursam elbette paylasicam hic merak etme