Merhabalar. Psikolojim alt üst oldu, kendimi toparlayıp işlerime odaklanamıyorum,ders çalışamıyorum, kimseyle bu durumu oturup konuşamıyorum. Bu virüsü taşıyanlarda benim gibi mi hissediyor çok merak ediyorum. Benimde yaklaşık iki aydır siğillerim var doktora gittim geçen ay ve bana çok küçük olduğunu yakma işlemi uygulayamayacağını söyledi bir ay sonra tekrar gel dedi ama haftalardır randevu almaya çalışıyorum ve malum durum yüzünden doktor ya olmuyor ya da aldığım randevu iptal ediliyor bende aynı hastanede hem farklı bi bakış açısı olsun diye başka bi doktora gittim o da yakılması gerek en etkili yöntem kriyoterapı ama şu anda bunu gerçekleştiremiyoruz dedi. Birde doktor siğillerime uzaktan baktı ve et benlerimi siğil sandı muhtemelen ama benim siğillerim vajina kısmına doğru pütürlü, minik minik yapıda onları görmesine açıp bakmadan imkan yok. Aylarca benimle kalması gerek yani bu siğillerin ve ben onları gördükçe modum mahvoluyor. Bi krem önerdi PODOFİLM. Hiç bi eczanede yok ithal edilmiyormuş şu anda ama kullanan insanlar çok memnun. Bana hpv genotiplendirme ve aşı yaptırmamı söyledi ama bunların hiç birini devlet karşılamıyor ve nerden tutarsam tutayım elimde kalıyor. Ben ilerlemesinden yayılmasından çok korkuyorum. Belki de riskli tipler var ve bunu öğrenemiyorum. Bağışıklık sistemim gerçekten kuvvetli iki yıldır soğuk algınlığı bile geçirmedim ve regllerim günü gününe olur. Sigarayı bıraktım, bağışıklık güçlendirici takviye alıyorum ve bol su içmeye çalışıyorum. Ayrıca doktor şunu ekledi: "Bu virüsü vücudundan atmana imkan yok, başkası negatif olduysa test yanlış yapılmıştır" dedi. Benzer durumları yaşayanlar mesaj atabilir, bu eklentiye cevap verebilirlerse çok sevinirim.