Vajinismus+Bencil Eşim

Ben de buna kızıyorum, nerelere para bulundu, şimdi tarlasına bakım yapacak vs para ayırıyor ulan tarla kadar kiymetimiz yok muydi, fındık tarlasi birkaç sene bakım yapmasan da fındık alırsın yanii çok önemli değil.

Bende anlamadım nasıl hamile kaldı acaba bende vajinismus hastasiydim ama gebe kalamadim sizdede sorun var sizin azim etmeniz gerekiyor sadece eşiniz bencil değil
Ben egzersiz yaptım kendim yapabiliyrim daa yavaş yavaş ama o yapamadı bu noktada onun da ihtiyacı vardı belki de tedaviye bilemiyorum

Evet ben altinlarimi çoktan gözden çıkardım ki yine onlarka Olcam son üç bileziğin kaldı ama umrumda değil benim, hayatım geçti boşa.
Gerçekten bir yıl bile fazla bu olaya hayat geçiyor gidiyor. Ben 41 yaşındayım 13 yıllık evliyim siz belki benden daha küçüksünüZ ama hayat geçiyor artık dur deyin . İnsanlar yazıyor bir haftada çözüldü vs yazık değil mi bu kadar kısa sürede olacak bişey uzun yıllar geçsin.

Yanii ben hiçbir zaman tuttuğunu koparan, birşeyler de ısrar edebilen biri olmadım karakter olarak, ailemin tek cocuguydum orda bile hiç simariklik yapıp ttutturmazdim ki bu konu da da kadınların nasıl tutucu yetiştiğini bilirsiniz, ısrar edemedim ki daha fazla belki yanlış anlaşılmak belki yeterince kadın hissedemek, şimdi şu yasimda şükür ki farkettim ve kimse umrumda değil yani bosansam tum aile de sebebi bilse umrumda olmayacaktı o derece doluyum. Hala gelmiş suçlama yapıyor bazıları. Her büyük şehirde olsam onu dinlemez yine giderdim ama uzaktayım doktora onun desteği olmadan yapabikcegim bişey olmadı yani

erkek gozuyle bakmiyorum 13 senedir bu sorunu cozmediyseniz bencil olan esiniz degil sizsiniz diyorum.
doktor aradiniz gittiniz mi? gittiniz cozum alamadınız büyük sehirde sirf vajinusmus icin olana gittiniz mi?
13 sene diyorsunuz taş olsa çatlar
adamda tabii ki heves kalmaz orala vs. yapsa yapsa neye yarayacak yine yukselse de ergen gibi sürtünecek, gercek iliski yasayamayacak.
ama azari işiten o,bencil olan o.

Peki o hala halinden memnun, çözüm aranıyor, çocuk da istiyor. Buna da yapar mısınız o kıymetli yorumunuzu çözüm arayan, çocuk istemeyen önce biz diyen benim.

Nasıl hamile kaldınız.

Adamın artık sabrı kalmamıştır muhtemelen babaannemle dedemin liseli çocukların daha aktif bi cinsel hayatı vardır. Sorunları görmezden gelerek geçmiş 13 sene. Her şeyi geçtim insan kendisi için tedavi olurdu.

Bende anlamadım nasıl hamile kaldı acaba bende vajinismus hastasiydim ama gebe kalamadim sizdede sorun var sizin azim etmeniz gerekiyor sadece eşiniz bencil değil
Acaba bizimi tiye alıyor , millwt Normal ilişkiye girmişken hamile kalamıyor . sizdemi vajinşsmussunuz.?

Tedavi yöntemlerini denemedysw o konuda haksız. Ama ilişkiye girmeden nasıl hamile kalmış onu anlamadm biraz dqlga geçiyo gibi geldi

Tedavi yöntemlerini denemedysw o konuda haksız. Ama ilişkiye girmeden nasıl hamile kalmış onu anlamadm biraz dqlga geçiyo gibi geldi
Çok kişi var aslında bu forumda da var girişe boşalma gibi biraz zor ama oluyor. Aslında bu da evliliğe bir iyilik değil ama istiyorlar bebek

Çok kişi var aslında bu forumda da var girişe boşalma gibi biraz zor ama oluyor. Aslında bu da evliliğe bir iyilik değil ama istiyorlar bebek
Ee tabiki tamamen sorunu çözmeden bebek sahibi olmak. Hiç bi çözüm getirmes, çünkü erkekler boyl şeyleri yapmayınca deliriyor. Onlar kadınlara gor daha istekli

Vajinusmus olunca çocuk nasıl oldu ? Birde iliski diyorsunuz yüzeysel sevisme yada sürtünme falan mı oluyor ilişki dediğiniz bu mu

Gercekten cabalayan insan 13 senede cozerdi. Esinizi seksten mahrum birakmaya hakkiniz yok, bu bencillige bir son verip ayrilmalisiniz. Birakin adam hayatinin geri kalaninda normal iliskiler/evlilikler yasasin

Bende 1 buçuk ay sonunda buradaki yorumları okuyarak vajinusmus teşhisi koydum kendime ve dilator seti sipariş ettim hemen. Ve 1 2 haftada işi çözdüm oldu bitti. Azimle sı..an duvarı deler diyorum. Birazcık çaba sadece

Yanii yumrtlama günüme denk getirdik, uzunn süre de yattim, ben tek değilim.hamile kalan böyle olup emin olun, başı oraya gelse yetiyo iste
Ne bereketli kukular var be millette.ben sabah akşam yapa yapa 2 senede hamile kalmıştım.simdi 30 oldum defter tümden kapandı.gözüm açık gideceğim valla he şöyle bir kadın olamadım.

ilişkisiz neyin orgazmını olacaksın bacım? Ne tuhafsin?

`