- Emoji Skoru
- 15.719
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Mechulbirisiiste
-
Orgazma gelene kadar ilişki meselesini çözmesi gerekir diye düşündüm.Kadınlar klitoral orgazm olur zaten ne var ki bunda? Penetrasyon olmamış ama iki taraf da orgazm olabilir bu başka bir mevzu bence.
Eskiden nasıl insanlarbu kadar çok sevişiyor da bu kadar çok çocuk yapabiliyor diye çok kıskanıyordum çünkü.travma oluştu bende.bir nevi kendini kanıtlama gibi.Benim hatirladigim 3 var.
Hayir sanki on yillik evli de cocuk hasretiyle yaniyor. Kendisi soyluyor gunde 2-3 farkli adamla sevisiyor. Hamile kalsa kimden kaldığı belli olmayacak, yine gidip kürtaj olacak. Sanki doguracak da hamile kalamiyor olmasının derdinde. Yine kürtaj olmak icin mi hamile kalamadigina dertleniyor anlamiyorum ki.
İlişki olmadan da gayet tatmin olunabilir ha burda konu o değil ama bi yandan da oOrgazma gelene kadar ilişki meselesini çözmesi gerekir diye düşündüm.
Basi gelince hamile kaliniyor mu ciddenYanii yumrtlama günüme denk getirdik, uzunn süre de yattim, ben tek değilim.hamile kalan böyle olup emin olun, başı oraya gelse yetiyo iste
Yendiniz miBende anlamadım nasıl hamile kaldı acaba bende vajinismus hastasiydim ama gebe kalamadim sizdede sorun var sizin azim etmeniz gerekiyor sadece eşiniz bencil değil
Bir 15 yıl sonra da başka şeyleri farkedersin zaten yaşlanır gidersiniz.bitti gittiBence adım adım yapacak durumda olamiyo o daama bunu benim farketmedigimi sanıyor ki doğrusu önceleri anlamamıştım tam oral yanpinca farkettim asıl olması gerekeni ben de
Meryem Ana gibi tipler var ya.ne kadar gıcık.ben bir hamile kaldım taa 2 sene sonraBasi gelince hamile kaliniyor mu cidden
Sen çok fazla taktın bu meseleye farkında mısın?Meryem Ana gibi tipler var ya.ne kadar gıcık.ben bir hamile kaldım taa 2 sene sonra
Evet farkındayım.Sen çok fazla taktın bu meseleye farkında mısın?
Vajş olup Şırıngayla içine bırakanlar var ama biryandan haklı tam ilişki gerçekleşmeden çocuk yapsa ne yapmasa ne ne anladı bu işten bence tamamen hastalığı yenip yapmak en güzeli öyle yapmak çocuk. Olmuş işte.Al bak al , başı denk gelınce çocuk oluyormuş cahil miyim neyim burdan öğreniyorum böyle şeyleri
@Lyanna Mormont .
Bu bilgilere nereden sahipsiniz ldlslddldjd rahatsız da olmamış bu yazılanlardanBenim hatirladigim 3 var.
Hayir sanki on yillik evli de cocuk hasretiyle yaniyor. Kendisi soyluyor gunde 2-3 farkli adamla sevisiyor. Hamile kalsa kimden kaldığı belli olmayacak, yine gidip kürtaj olacak. Sanki doguracak da hamile kalamiyor olmasının derdinde. Yine kürtaj olmak icin mi hamile kalamadigina dertleniyor anlamiyorum ki.
Kendisi övünerek anlatıyorBu bilgilere nereden sahipsiniz ldlslddldjd rahatsız da olmamış bu yazılanlardan
Garip biri..Kendisi övünerek anlatıyor
Forumca hakimiz tum bilgilere. Daha burada konusu gecmedigi icin yazılmayan birçok sey var. Kendisi yazdigi icin biliyoruz.Bu bilgilere nereden sahipsiniz ldlslddldjd rahatsız da olmamış bu yazılanlardan
Canım böylr bir tanıdığım vardı belden uyuşturup birliktelik oldu doktor uyuşturdu bunu denedimi doktorunYanii yumrtlama günüme denk getirdik, uzunn süre de yattim, ben tek değilim.hamile kalan böyle olup emin olun, başı oraya gelse yetiyo iste
Vajinusmusum diye araştırıp duruyorum, bu beladan kurtulanların hikayelerini de okuyorum, yıllarca çözemeyenleri de. Ne duysam ne önerilse bir heyecanla deniyorum ama olmuyor işte. İlk defa belinden uyuşturmayı siz yazmışsınız. Belden uyuşturan anesteziler gibi mi, tanıdığınız birisiymiş, rica etsem nasıl olduğunu öğrenip yazar mısınız lütfen? Uyuşturma ile ilişki kurmuşlar, problem çözülüp ilerleyen zamanlarda tekrar sorun olmamıştır umarım.Teşekkürlerimle.Canım böylr bir tanıdığım vardı belden uyuşturup birliktelik oldu doktor uyuşturdu bunu denedimi doktorun