- Emoji Skoru
- 15.719
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Mechulbirisiiste
-
Adamcağız da maşallah koyu Katolik gibi boşanmanın "b" si aklına gelmemiş.ben şöyle düşünüyorum ya birşeyleri de hakeden insanlara saklamak lâzim.bu da iyice tepesine çıkmış tabi kaybetme korkusu yok birşey yok.13 yildir iliskiye girmeyip bir cözüm bulamayan siz, gercek tatmine ulasamadan ergenler gibi sürtünecegı iliskiden sıkılıp oral yapmak istemedigi icin bencil olan o.
akil tutulmasi yaşıyorsunuz.
adamin aglamasi lazim degil miydi bunca zaman?
ayrica 13 sene nasil ertelediniz? paranız yoktu düğünden gelen 1 bilezigi bozdurmaya da ki kiyamadiniz? ya da kocazin durumu yoksa bimde kasiyer olup bir bucuk ay calissaniz gidemez miydiniz tedaviye?
esiniz kadar umursamazsiniz, o boyle kötü bir yatak hayati olan evlilikte size hic laf etmezken siz dunyanin lafini soyluyorsunuz - ki problem sizden kaynakli bir problem.
ama yine de bencil olan koca.
13 senedir hala boyle bir evliligi sürdüren - sizi kirmayan-suclamayan bir erkek bencil olamaz. bence boyle bir sorunu varken kendi sorununu çözmek icin çözüm aramadan 13 sene yasayan kadin bencildir
Ben öncesinde vajinşsmustm atlatınca 2 ay içinde hamile kaldm.ama ilişkiye girerek kalabildim, yani ucunun oraya gelmesiyle hamile kalıncagnı düşünmüyorumNe bereketli kukular var be millette.ben sabah akşam yapa yapa 2 senede hamile kalmıştım.simdi 30 oldum defter tümden kapandı.gözüm açık gideceğim valla he şöyle bir kadın olamadım.
Erkekler genelde 1 seneden sonra boşanma raddesine geliyo , cunku kendilerini tutmakta zorlanıyorlarAdamcağız da maşallah koyu Katolik gibi boşanmanın "b" si aklına gelmemiş.ben şöyle düşünüyorum ya birşeyleri de hakeden insanlara saklamak lâzim.bu da iyice tepesine çıkmış tabi kaybetme korkusu yok birşey yok.
Bravo valla.Bende 1 buçuk ay sonunda buradaki yorumları okuyarak vajinusmus teşhisi koydum kendime ve dilator seti sipariş ettim hemen. Ve 1 2 haftada işi çözdüm oldu bitti. Azimle sı..an duvarı deler diyorum. Birazcık çaba sadece
Belki de daha fazla girdi farketmedi.her neyse tek kısır ben miyim yaBen öncesinde vajinşsmustm atlatınca 2 ay içinde hamile kaldm.ama ilişkiye girerek kalabildim, yani ucunun oraya gelmesiyle hamile kalıncagnı düşünmüyorum
Ucunu aldıgı için hamile kaldığını soyluyorVajinusmus olunca çocuk nasıl oldu ? Birde iliski diyorsunuz yüzeysel sevisme yada sürtünme falan mı oluyor ilişki dediğiniz bu mu
13 sene olmuş diyor.Erkekler genelde 1 seneden sonra boşanma raddesine geliyo , cunku kendilerini tutmakta zorlanıyorlar
Ben genel konuştum, eşi Gerçekten dışarıda başkasıyla aldatmadıysa tebrik edicem13 sene olmuş diyor.
Nereden bulacak ya.bence abartılıyor o işler.bekar olup da bulamıyor millet.biz bulabiliyor muyuz?Ben genel konuştum, eşi Gerçekten dışarıda başkasıyla aldatmadıysa tebrik edicem
Dışarıda o kadar yoldan çıkmış kadın varki , artık oyuncak gibü olmuş , düzgün kadın bulmak zor olanNereden bulacak ya.bence abartılıyor o işler.bekar olup da bulamıyor millet.biz bulabiliyor muyuz?
Pavyonda falan belki de normal hayatta zor.hem sanki her erkeğin düzenli cinsel hayatı mı oluyor belli bir yaştan sonra.dünya kadar da bekar adam var.çok abartılıyor bu konu.evet çok önemli ama şartlara bağlı olarak cinselliksiz de yaşıyor milyonlarca insan.Dışarıda o kadar yoldan çıkmış kadın varki , artık oyuncak gibü olmuş , düzgün kadın bulmak zor olan
Tüp bebek yaptır bu kadar çok istiyorsan niye başkalarının doğurganlığına takılıyorsun bu kadarBelki de daha fazla girdi farketmedi.her neyse tek kısır ben miyim yabazen kendimi çok eksik hissediyorum.
Eksik hissediyorum kendimi.niye normal kadın gibi değilim?Tüp bebek yaptır bu kadar çok istiyorsan niye başkalarının doğurganlığına takılıyorsun bu kadar
Al benden de o kadarNe bereketli kukular var be millette.ben sabah akşam yapa yapa 2 senede hamile kalmıştım.simdi 30 oldum defter tümden kapandı.gözüm açık gideceğim valla he şöyle bir kadın olamadım.
Kadınlar klitoral orgazm olur zaten ne var ki bunda? Penetrasyon olmamış ama iki taraf da orgazm olabilir bu başka bir mevzu bence.ilişkisiz neyin orgazmını olacaksın bacım? Ne tuhafsin?
Bu cinsellik, vajinusmus, çocuk konuları nasıl eninde sonunda senin kısırlığına bağlanıyor her seferinde şaşırıyorum. Şu an türkiyenin %20si kısır zaten hiç de öyle nadir görülen bir durumda değilsin.Eksik hissediyorum kendimi.niye normal kadın gibi değilim?
Ne kısırı ya. Merakindan hamile kalip kalip 3 kez kürtaj olan kadin. O hissi merak ettigi veya hamile kalan arkadaslarini kiskandigindan hamile kalip aldiriyor sonra.Bu cinsellik, vajinusmus, çocuk konuları nasıl eninde sonunda senin kısırlığına bağlanıyor her seferinde şaşırıyorum. Şu an türkiyenin %20si kısır zaten hiç de öyle nadir görülen bir durumda değilsin.
Ben bir kere oldu diye biliyorum. Bu tarz konular dönüyor dolaşıyor ferhansın rahmine geliyor, ona kızıyorum artık.Ne kısırı ya. Merakindan hamile kalip kalip 3 kez kürtaj olan kadin. O hissi merak ettigi veya hamile kalan arkadaslarini kiskandigindan hamile kalip aldiriyor sonra.
Benim hatirladigim 3 var.Ben bir kere oldu diye biliyorum. Bu tarz konular dönüyor dolaşıyor ferhansın rahmine geliyor, ona kızıyorum artık.