Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ilişki sırasında bende çok fazla yanma hissi oluyor hatta geçen sanki içeriyi biri tırmalıyor gibi oluyor. Vajinusmusu yeni yendim onun için mi böyle oluyor yoksa iltahap falan mı var

kızlar konuyu görünce sizi rahatlatmak istedim. ben 1 yıllık evliyim ve ilk evlendiğimde bende vajinismus oldum balayında beraber olamadık. aşırı derecede kasılmam olduki bacaklarımı bile açamamıştım. tabi bunu kimseye söyleyemiyordum. sadece yakın bi arkadaşımı aradım oda benim gibi olmuştu. İlk yapacağınız bu konuyu farkeder farketmez onu çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. akşam olacağı zaman ne kadar dua ederdim allaım bir an önce olsun bitsin diye ama eşim bacaklarımı bile acamıyodu. ama ilk önce önden birbirinizle yakınlaşın ufak dokunuşlar felan o zaman rahatlıyosunuz. daha sonra kademeli ilerleyin biz üst üste denedik evet çok canım acıdı ama anlık bi acı inanın yapana kadar çektiğinizacı gibi değil ilk bir haftalık ilişkimde hafif acım ve çok az lekelenme şeklinde kanamam oldu ama herşey kafada bitiyo inanın. parmak egzersizi ne bilemiyorum ama eşinizle deneyin çünkü biz yapamayınca eşimle birlikte hareket ettik ne yapabiliriz diye . eş çok önemli bir faktör .

Kızlar ilişki sırasında bende çok fazla yanma hissi oluyor hatta geçen sanki içeriyi biri tırmalıyor gibi oluyor. Vajinusmusu yeni yendim onun için mi böyle oluyor yoksa iltahap falan mı var
canım yeni yenmişsin vajinismusu norma bendede öyle olmuştu zamanla geçiyor çünkü vajina tahriş olmuş ve kendini yenilemeye çalışıyor. biz prezervatif kullanmıştık üzerindeki kayganlaştırıcıyla rahat edesin

Merhabalar yeni üyeyim, zor durumdayım. Bana yardım edebilecek birileri var mı? Çok ihtiyacım var söyleyeceklerinize. Bana yol gösterin Allah rızası için. Sevgiler

Merhabalar yeni üyeyim bana da yardımcı olabilecek birileri var mı? Ne olur esirgemeyin, zor durumdayım, telkinleriniz, anlatacaklarınız inşallah benim de yolumu aydınlatır. Sevgiler

Teşekkür ederim tatlım... Valla artık başka bi sorunla uğraşmak istemiyorum

artık rahat rahat ilişkiye girebiliyorum şükürler olsun..

kızlar lütfen yazdıklarımı iyi okuyun..

gerçekten kurtulmak istiyor, canınıza tak ediyor ve kendinize güvenmelisiniz. Korkular elbet olacak ama cesaretiniz onu bastırmalı. Ben bu işi yapacağım, artık yeter diyemiyorsanız ertelemeler devam eder.

1. paranız varsa 1 sn beklemeden cinsel terapiste gidin. ben saygın bey e gittim.

2. maddi zorluklardan gidemiyorsanız internetten hemen 4 boy aparat söyleyip çalışmalara başlayın. Öncelikle biyoloji öğrenir gibi vajinayı iyi tanıyın. Aynadan korkmayın. Zaten yıllarca prenses gibi yaklaştığımız orayı görmezden geldiğimiz için oldu bunlar. Orası bizim kızlar. sadece beyninden komut bekliyor . Sen gerçekten tamam bu iş olsun derse bütün kaslar emrine amade ama orayı korku deliği olarak görürsen duvar gibi karşılamaya hazır. O halde ne yapıyoruz yıllarca,aylarca es geçtiğimiz vajınamızı karşımıza alma , konuşma vakti.

Neden zamanına yazık olsun? neden günlerin karamsarlıkla geçsin? ne farkımız var diğerlerinden?

dikkat ettim ilk gecede yapan herkes ya çok cesaretli, böyle el bebek gül bebek büyümeyen tipler yada eşinin baskısıyla zorlamasıyla yapan tipler. Evet seninde eşin genelde anlayışlı ve bu yaşına kadar prenses gibi büyüdüysen, alıngan,duygusal,hassas,düşünceli tiplerin en sevdiği profil:) O yüzden bu hastalığı yenene kadar hiç olmadığı kadar güçlü oluyoruz. Ben dünyanın en güçlü kadınıyım, acı beynimin oyu. Nasıl dışkı yaparken popo kaslarımı yönetiyorsam oranında idaresi bende olacak diyoruz. Daha önce vajinaya giriş olmadığından daha önce o duyguyu bilmediğimizden tüm korkular. o zaman kakamızı yaparkende korkalım:) aslında gerçekten bu kadar basit. vücut o duyguya hazır olmadığından refleks geliştiriyor. Kısacası beynini nolur hazırla... 3 yıllık tecrübemelerime güven...

evet gelelim fiziksel boyutuna. Orası ne demiştik bir tünel. Kiminde penis girdiğinde daha ileri gider kiminde yarısı dışarda kalır. Herkesin rahme giden döl yatağı farklı.kiminin rahmi daha yakın.. Korkma bundan...

bepanthene ve fitodan başka krem kullanma. vajinaya girişin olması için hep bahsedilen o ıslaklığın olması şart e gerek aparatla çalışırken gerek penisle hazır değilsen hemen orayı bol bepanthene le ve delik nasıl duruyorsa pen.s ona paralel girmeli unutma. kalça kasını olurda kasarsan orasıda kasılır. elinde kalçanı kontrol et ,kasıyor musun? bacaklarınıda unutma olabildiği kadar aç ki vajinan daha rahatlasın. sol elin başının altında uzan napıyorduk.. kalçamız rahat,bacaklar açabildiğin kadar açık ve derin nefes,beynin yukardakileri tekrarlasın.. sağ elinde aparat veya parmak denemesi yap . paralelliği unutma. girişte durma sakın ne varsa cesarette var bir kere de girişte ilerlemeye çalış . orayı bir tanı tüneli hisset. gözünde canlandır.. ama lütfen erteleme ve korkularının üstüne git.

yazdıkların için teşekkür ederim ben de yeni denemelere başlıyorum eczaneden gleitgelen jel alcaktım yokmuş bayan bana lubricant jel verdi aynı eşdeğer dedi bilginiz var mı bu jeli kullanmamda sakınca olmaz umarım

su bazlı jelse sorun olmaz. ben ilk yendikten sonra aman kremsiz yapamazsam diye yeni korkulara yeniliyordum ki dedim artık o beynime gelen korkuları defetcem hemen kremi fırlattım eşimde şaşırdı:) dedim bu gece böyle 4. defa kremsiz yapıyorum hiç farkı yokmuş.

üzerinde herangi bir su bazlı yazısı göremedim ama ph dengeleyici yazıyor sanırım su bazlı demek.. teşekkür ederim paylaşımın için

Başlayamadım aparata. Şu teglim bitseydi Benim asıl sorunum bacakları açamamak. Bana açıyormuşum gibi geliyor. Eşim şaka mı yapıyorsun bacakların kapalı diyor. Onu sürekli itiyorum. Beynimi kontrol edemiyorum. Tavsiyeniz var mı?

YARDIM EDİN ne olur. oncelikle gunaydin.o kadar uzgunumki derdini sizden badka kimseye anlatamam.dun aksam esimle deneme yaptik.ve yine ben kastim.edim demedigini birakmadi.benim mizmiz oldugumu korkak oldugumu azicik bi agri olcagini ona hic yardimci olmadigimi.herkesin bebek beklediği ni.artik utandigini daha neler neler. aglamaktan gozlerim acilmiyo.sabah yine denedik.penis o deligi zorladikca nasil canim yaniyo anlatamam.yine olmadi.esim kustu kalkti.benden nefret ediyo artik.allahim canimi alsada kurtulsam.terapiste izin vermiyo.sen mizmizlik yapiyosun sorunun yok diyo.ne yapicam ben

ne olur yardim edin kizlar.gercekten aciyomu yoksa kadtigim icin mi oluyo bu agri.sanki hala agriyo ama giris bile olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…