- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.001
daha önce hiç jinekolojik muayene olmadım muayenenin de nasıl olduğunu bilmyrum açıkcası kendim parmağımı zor sokarken başkasına şu aşamada problem çıkartırım gbi geliyor
YARDIM EDİN ne olur. oncelikle gunaydin.o kadar uzgunumki derdini sizden badka kimseye anlatamam.dun aksam esimle deneme yaptik.ve yine ben kastim.edim demedigini birakmadi.benim mizmiz oldugumu korkak oldugumu azicik bi agri olcagini ona hic yardimci olmadigimi.herkesin bebek beklediği ni.artik utandigini daha neler neler. aglamaktan gozlerim acilmiyo.sabah yine denedik.penis o deligi zorladikca nasil canim yaniyo anlatamam.yine olmadi.esim kustu kalkti.benden nefret ediyo artik.allahim canimi alsada kurtulsam.terapiste izin vermiyo.sen mizmizlik yapiyosun sorunun yok diyo.ne yapicam ben
inanınca oluyo inşallah kuzum
YARDIM EDİN ne olur. oncelikle gunaydin.o kadar uzgunumki derdini sizden badka kimseye anlatamam.dun aksam esimle deneme yaptik.ve yine ben kastim.edim demedigini birakmadi.benim mizmiz oldugumu korkak oldugumu azicik bi agri olcagini ona hic yardimci olmadigimi.herkesin bebek beklediği ni.artik utandigini daha neler neler. aglamaktan gozlerim acilmiyo.sabah yine denedik.penis o deligi zorladikca nasil canim yaniyo anlatamam.yine olmadi.esim kustu kalkti.benden nefret ediyo artik.allahim canimi alsada kurtulsam.terapiste izin vermiyo.sen mizmizlik yapiyosun sorunun yok diyo.ne yapicam ben
kızlar benim eşimde çok sinirlenmişti yapamadığımızda inanin o an çok kırılgan oluyosunuz çok ağladım bende tabi oda kırılgan oluyo bence o iş için yapıcaz duygusuyla başlamayın tecrübeye münasır bu söylediklerim :) ben ne zaman bir an önce yapalım diye başladıysam yapamadım bacaklarımı bile açamadım. Hep diyolarya ön sevişme önemli diye gerçekten önemli kızlar ön sevişme ile rahatlıyosunuz. sanırım aparatlarla deniyosunuz açıkcası ben bunu hiç yapmadım yani zaten korktuğunuz bişeyde başarılı olacağınızı ben pek düşünmüyorum açıkcası. Ben denemelerimi eşimle yaptım. Ayrıca aparat veya elinizle ister istemez o bölgeyi tahriş edersiniz ve eşinizle denediğinizde canınız çok yanar buna balı olarakta yapamazsınız. Biz hep prezervatifle denedik. prezervatifte kayganlaştırıcı var işinizi kolaylaştırır.
Bide şunu düşünmeyin bi anda pat diye penis içinize girmez zaten yavaş yavaş hareket ettikçe penisi içinize alırsınız biz ilk yapmaya başladığımızda zarım zedelendi galiba kanama olmadı . zaten penisin hepsini içinize alamıyosunuz ve evet canınız acıyo ama dayanılmıyacak değil ben sadece tam yaptığımızda acı çektim evet o zaman acı çekiyosunuz ama biz bu işi başarındca bıraktık yani eşimin boşalmasını yada başka bişeyi yapmadık çünkü canınız yanıyo o zaman . sonraki 1 hafta ilişkide acı çektim ama sızı gibi bir acı . ama yaptıktan sonra neden bu kadar kafama taktım balayımı burnumdan getirdim dedim ki eşim yapalım diye çok üstelememişti. kızlar ilk olarak kendi kafanızda bitirin. bence sonra eşinizle kademeli olarak ilerleyin inanın sonucu başarı olur .
esim cabalamadigimi dusunuyor halbuki gece gunduz aklimda.parmak egzersizi yapiyorum iki parmak alabiliyorum.jinekolog muayene oldum.doktor hersry normal dedi.ama bundan onceki doktor beni korkuttu zarin kalin canin acir kanaman olur dedi.zaten yapamayan ben iyice urktum.parmak egzersine bile esim izin vermedi. burdaki arkadaslarimdan cesaret alip yaptım. ama 2 parmaktan gerisi gelmiyo.aparata esim izin vermiyo.kendim nasil evde bi aparat yapabilirim ona caktirmadan calisirim.1. 5 yil oldu psikolojim alt ust.suan bile agliyorum.basaran arkadaslarima kendim yenmisim gibi sevinip rahatliyorum.ama tikandim 2 parmakta.esli denemeler ise husran
Canım bende asamiyorum 2 yıldır bu problemi buradan yardım almaya çalisiyorum psikologa gittim olmadı jinekologa gitmekten o kadar korkuyordum ki anlatamam bu yaz gittim bir cesaret toplayıp... amacım sadece konusmakti kadın doktorla bana o malum çatala yatmam gerektiğini söylediğinde nerdeyse aglayacaktim ama telkin etti beni ve yattım muayene etti kulak çöpü gibi birşeyle parmağını da tabi....ama inan hiç muayene olamam diyen ben odadan çiktigimda o kadar mutluydum ki sanki sorunumu aşmış gibi kendime güvenim geldi çünkü yapamam dediğim şeyi yaptım inşallah sende git ama doktoru iyi seç anlayışlı olsun tavsiye üzerine git ve korkma doktordan bence dua edelim ve yenelim şu illeti inşallahdaha önce hiç jinekolojik muayene olmadım muayenenin de nasıl olduğunu bilmyrum açıkcası kendim parmağımı zor sokarken başkasına şu aşamada problem çıkartırım gbi geliyor
evet canım sonraki denemelerimizde oldu diyorum ya kademeli ilerleyin bir anda olmaz sen belli bir kademeye kadar gelmişsin bundan sonraki gelir emin ol canım. sakın canım yanar yapamam diye düşünme bi anda olur ki ben kızlık zarım zedelendiğinde oldu zannetmiştim sonraki denemelerimizde olmadığını farkettiim :)Benimde zarım zedelenmiş tam olmamış. Sonraki denemenizde mi tam oldu mu?
evet canım sonraki denemelerimizde oldu diyorum ya kademeli ilerleyin bir anda olmaz sen belli bir kademeye kadar gelmişsin bundan sonraki gelir emin ol canım. sakın canım yanar yapamam diye düşünme bi anda olur ki ben kızlık zarım zedelendiğinde oldu zannetmiştim sonraki denemelerimizde olmadığını farkettiim :)
canım ben hiç öyle parmak egzersizine inanmıyorum zaten korkuyo ve yapamıyosun bide parmakla imkansız geliyo bence. eşinle deneme yap ama bu iş için diye başlama birbirinizin vücudunu tanıyın ilk kademeli olarak yaklaşın birbirinize hem bu eşinizin size daha çok yardımcı olmasını sağlar. Sizde rahatlayıp mutlu olacağınız için başarı oranınız artar. ayrıca ben bu kanama işine olan takıntıyı anlamıyorum. bendaha kızlık zarı yırtığından hastanelik olanı duymadım. Zaten kanama denilen şey adet kanaması gibi birşey değil. İnanin bende çok zorlandım sizi o üzden çok iyi anlamaya çalışıyorum ama bence bunu eşinizle beraber çözmeye çalışın mesala parmak egzersizini eşiniz yapsın ki bence pparmakla değilde penisle egzersizi yapsanız canınız daha az acır. ayrıca penisle yapmaya başladığınızda ve kendinizi rahatlaştırdığınızda sizden gelen sıvı ile vajinanız daha kayganlaşacak ve bu işinzi kolaylaştıracak.esim cabalamadigimi dusunuyor halbuki gece gunduz aklimda.parmak egzersizi yapiyorum iki parmak alabiliyorum.jinekolog muayene oldum.doktor hersry normal dedi.ama bundan onceki doktor beni korkuttu zarin kalin canin acir kanaman olur dedi.zaten yapamayan ben iyice urktum.parmak egzersine bile esim izin vermedi. burdaki arkadaslarimdan cesaret alip yaptım. ama 2 parmaktan gerisi gelmiyo.aparata esim izin vermiyo.kendim nasil evde bi aparat yapabilirim ona caktirmadan calisirim.1. 5 yil oldu psikolojim alt ust.suan bile agliyorum.basaran arkadaslarima kendim yenmisim gibi sevinip rahatliyorum.ama tikandim 2 parmakta.esli denemeler ise husran
inşallah canım bence sen yolun %80ini bitirmişsin az bir yolun kaldı yanma çok normal bendede yanma çok olmuştu çünkü devamlı deniyosun ve içerisi zedeleniyo. biz belli bir noktaya geldikten sonra eşime yap artık dedim canım yanıp dur desemde yap dedim ve böylelikle başardık. ve kannı görünce bıraktık devam etmedik. Yalan söyleyemem canım çok yandı ama birdaha öyle bir acıda olmadı streste. yanmam 1 saat daha sürdü ama sızı şeklinde bir yanma inşallah snde hemen halledersin tatlım :)Ben olmadığını anladım çünkü yarısına kadar girdi zedelenmiştir diye düşündüm öyle de olmuş. Çok fazla yanma oldu ilk zamanlarda normal sanırım. Tam anlamıyla halletseydim üstümden yük kalkacakKademeli ilerliyoruz zaten canım bir kaç denemede hallolur inşallah
sen ne kadar surede yendin.esim aparata inanmiyo.beyninde bitiyor diyo.bende mumdan yapayim o gormeden.egzersizleri kendiniz için yapın kızlar. Zamanla kendinize olan güveniniz gelişecektir.
Başlamak başarmanın yarısıdır.
Kafanıza koyarsanız gerisi gelecektir. Herkes yaptı sizde yaparsınız. 10 yıllık evli olup yenen arkadaşlar biliyorum.
Yeter ki azmedin, hırs yapın, pozitif olun sonucunu mutlaka alacaksınız.
ne guzel darisi basimiza insallah bizde yener hamile kalirizbende hamişimkiiiiiiiiiiiiiiiiiii darısı basınıza kızlar biran önce kurtulun su lanetten ve kalın :)
Beni de bir doktor korkutmuştu. Dikiş atmak gerekir zarın kalın çok aşırı kanaman olur demişti. Şimdiki doktoruma söyledim şaşkınlıkla dinledi olur mu öyle şey dedi. Açıklık var ilişkiye engel yok dedi. Belki bizimki azıcık daha fazla acır ona da katlanırız. Islaklık olunca aşırı kanama olacağını sanmıyorum çoğu arkadaşta hiç olmamış. Ayrıca şimdiki gittiğim doktorum dediki sende kanama olmayabilir bile. Kalın zarın kimisinde biraz fazla olurmuş ( normalde 1 damlaysa kalında 3 damla gibi) , kiminde hiç olmazmış. Eşin neden aparata izin vermiyor? Burdaki arkadaşlar yazıyordu önceki sayfalarda var rimelle mumla bile aparat yapmışlar evde kolayca hazırlayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?