- 18 Mart 2015
- 840
- 532
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #199.961
Canım geçmiş olsun ben rimelden aparat yapmıştım ama bende hiç böyle bir sorun olmadı. Ama her egzersizimde en üst kattaki streç filmi yeniliyordum. Temizliğe dikkat ettim. Bazen prezervatife geçirdim aparatı. Ama çoğunlukla streç film ile çalıştım.rimelle yada baska seylerle aparat yapan arkadaslara sorum olacak. streç film sarıp ona alerjisi olan oldumu. bende acayıp bı yanma ve kasıntı basladı. bugun doktora gıttım mantar dedı. nıye böyle oldu
Tebrik ederim siz nasil
Maşallah darısı tum isteyenlerin bası
Sanirim benden bahsettinCanım zaten sert geldiği için tedirgin oluyoruz, kaygan olduğu sürece sert olması önemli değil. p.. daha kolay oluyor. çünki daha yumuşak. Bende mum ile yapardım. Herşey psikolojik. biz orayı kendimize ağrıdığına inandırıyoruz. Aslında acı yok. Bunu bende aşınca anladım. Bak arkadaşımızın biri ben yapnca acımıyı eşim yapınca acıyı diyor. Demekki kasıyı kendini. Kendi yaparken kasmıyor. Çünki karşıya güveni yok. Demek oluyorki acıyı korkuyu biz beynimizde yaşıyor varmış gibi hissediyoruz. Orası bu duruma müsait bir yer. Yeterki kendiniz kasmayın rahat olun. bunu bende biliyorum demek kolay diyeceksiniz anlıyorum çünki bana da böyle dendiğinde kızıyordum , sanki elimde diyordum. bir kere gözümü karartıp ucunda ölüm yok ya yapacağım dedim oldu ve devamında fikrim değişti. Az bir cesaret hırs, gerisi gelecek kızlar unutmayın. 2 sn lik olay için yıllarınızı aylarınızı heba etmeyin canlar. Ben çok pişmanın 2 yılım boşa gitti
Tebrikler tatlım, darısı bizlerin de başına inşallah en yakın zamanda :))
Ben de ayniiyi günler herkese sanırım bir yıl kadar önce burada yine bişeyler denemek için yazmıştım ama sonra vazgeçtim ve hala sorunum devam ediyor. 2.5 yıldır evliyim ve kurtulmak istiyorum artık lütfen yardım edin..ben parmak egzersizine başladım yavaş yavaş ama baş parmağımın ilk boğumunu alıyorum sadece ve parmağım sert bişeye değiyor kafam çok karışık ordaki sert olan ne iç kısmın boş yumuşak et dokusu olması mı gerekiyor bende bi tuhaflık mı var lütfen yardım edip bilgilendirirseniz sevinirim
Canim bence ilk olarak kadin doguma bi muayene ol aklinda fizyolojik olarak bi skintin olmadigi kesinlessin sonra asamalara baslaiyi günler herkese sanırım bir yıl kadar önce burada yine bişeyler denemek için yazmıştım ama sonra vazgeçtim ve hala sorunum devam ediyor. 2.5 yıldır evliyim ve kurtulmak istiyorum artık lütfen yardım edin..ben parmak egzersizine başladım yavaş yavaş ama baş parmağımın ilk boğumunu alıyorum sadece ve parmağım sert bişeye değiyor kafam çok karışık ordaki sert olan ne iç kısmın boş yumuşak et dokusu olması mı gerekiyor bende bi tuhaflık mı var lütfen yardım edip bilgilendirirseniz sevinirim
Zaten terapist egerBen de ayni
kadın doğuma muayene olmadan önce yine de bilgilenmek istiyorum lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim çnkü en son aşama kadın doğuma giderim çekiniyorum açıkcasıCanim bence ilk olarak kadin doguma bi muayene ol aklinda fizyolojik olarak bi skintin olmadigi kesinlessin sonra asamalara basla
Muhtemelen kendini kasıp sıktıgın için orası daralıyor ve kemiğe dokunuyorsun..biraz daha asagı dgru yani popo yonunde dgru eğimli sekilde duz degil ıttırmelisin..inan zor degil hicbirsey olmayacak aklındaki o korktugun seyde asla olmayacak pozitif dusun korkularını uzerine gitmelisin.. hadi bunu yapabilirsiniyi günler herkese sanırım bir yıl kadar önce burada yine bişeyler denemek için yazmıştım ama sonra vazgeçtim ve hala sorunum devam ediyor. 2.5 yıldır evliyim ve kurtulmak istiyorum artık lütfen yardım edin..ben parmak egzersizine başladım yavaş yavaş ama baş parmağımın ilk boğumunu alıyorum sadece ve parmağım sert bişeye değiyor kafam çok karışık ordaki sert olan ne iç kısmın boş yumuşak et dokusu olması mı gerekiyor bende bi tuhaflık mı var lütfen yardım edip bilgilendirirseniz sevinirim
çok teşekkür ederim bunu söylemeniz bile biraz olsun içimi rahatlattı ben bir an içinin boş ve et yığını şeklinde olmasını beklerken bununla karşılaşmam çok üzdü inş dediğiniz gibi denycem tekrar umarım yapabilirimMuhtemelen kendini kasıp sıktıgın için orası daralıyor ve kemiğe dokunuyorsun..biraz daha asagı dgru yani popo yonunde dgru eğimli sekilde duz degil ıttırmelisin..inan zor degil hicbirsey olmayacak aklındaki o korktugun seyde asla olmayacak pozitif dusun korkularını uzerine gitmelisin.. hadi bunu yapabilirsin
canm çok teşkkür ederim mesajn için ama gerçekten ilk aşamada kadın doğuma gitmek istemyrum çekiniyorum yorumlarınızla hareket edicem bir süre olmazsa en son kadın doğumu düşüncemBende cok cekiniyodm ama 15 saniye sadece bakiyo gozle hic bise anlamiosn ve ben hala asmis deilim henuz parmak egz yapiorm ve bunu soyleyebiliyorum hic bse hissetmiosn parmak girisi yaparken yonu asagi egimli oluyo vajinanin ilk bogumda bi et parcasionu asinca bise yok bos ustte bi nohut gibi sertlik oluyo ama o da kasilmaktan parmaga alisinca hissetmiosn canim ama bnce mutlaka kadin doguma gitmelisin
canm çok teşkkür ederim mesajn için ama gerçekten ilk aşamada kadın doğuma gitmek istemyrum çekiniyorum yorumlarınızla hareket edicem bir süre olmazsa en son kadın doğumu düşüncem
daha önce hiç jinekolojik muayene olmadım muayenenin de nasıl olduğunu bilmyrum açıkcası kendim parmağımı zor sokarken başkasına şu aşamada problem çıkartırım gbi geliyorNeden çekiniyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?