Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne guzel darisi basimiza insallah bizde yener hamile kaliriz
bende sizler gibiydim karamsar cocuklu kadınları görüp özenirdim hic onlar gibi olamıcam die inanınki sölemk kolay diceksiniz ama ne acı ne sızı ne yanma ilki atlattımmı tamamdır ufak kasılmalar her zaman olur ben hikayemi yazmıstım yukarlarda var umut olsun size

Canım seni o kdr iyi anlıyorumki. . Ama bu baskı ve psikolojıyle bir daha deneme yapmamanı tavsiye ederim. . Sen bence egzersizlere devam etmelisin. İki parmak yapabiliyormuşsun sımdi sıra 3 parmak ta onu mutlaka yap canım..ardından esinin parmağıyada calış mutlaka cunku bugüne dek hep kendin calıştın onunla calısıp kendını ona bırakman ve güven için cok önemli.butun bunları ınan cok rahat yapacaksın ve artık eşli deneme zamanı tabıkı oyle hemen ilk denemede olacak dıye bir kaıde yok bizlerde hep asama asama ilerledik..muhim olan önce istek ve inanç ardından eşine güvenmek ... Bende cok agladım bosanma yı dusundum eşimle hep tartsmalar onun kırıcı laflarına maruz kaldım zamanında inan hepsi gececek ve simdi acısını cıkartoyrm; )))) şimdi lutfen bi silkelen guclu ol..senin hiçbir eksiğin yok basaracsksın :

zuzukucum

sen ne kadar surede yendin.esim aparata inanmiyo.beyninde bitiyor diyo.bende mumdan yapayim o gormeden.

ben bu siteyi 23 martta buldum 29 eylül de yendim canım. Sürekli egzersiz yapsaydım daha erken olurdu. Üşendim tembellik yaptım erteledim derkeeen oldu :) Daha önce bu yöntemlerden bilgim yoktu sağolsun Kaderim Adanis gibi arkadaşalarım ve adını bilmediğim tüm diğer arkadaşlarım sayesinde yendim.
evet eşin yokken bol bol yap egzersiz. Herşeyi bilmesine gerek yok ki :)

Haftasonu doktora gittim doktor da öyle dedi %70-80ini başarmışsın az kaldı ben sana güveniyorum yapacaksın dedi.Hatta alttan baktı ya dediki parmağımı zarına kadar getirdim ama tepki vermedin rahatlamışsın kendine güven dedi.İlk gittiğimde deli gibiydim korkudan:) Bende eşime öyle dedim acısada dur desemde aldırma bana yavaş yavaş ilerle dedim bakalım bu denemede olur inşallah. Bende yanma çok oldu gözlerimden yaş geldi diyebilirim. Belkide kendimi kastım ondan oldu çoğunda olmuyormuş çok rahat diyorlar belki ben bişeyi yanlış yapmışımdır.

iki hayatcim sen yenebildinmi peki.

Yok tatlım daha yenemedim, doktorun demesine göre %70-80ini aşmışım yarısı girmişti ya. Az kaldı inşallah olacak. Ben eşime çok müdehale ettiğim için pnsi yumuşadı sorun yaşadık deneme sırasında daha fazla itemedi. Çenemi tutup bide adamı ittirmeseydim belki olmuştu.

doktorla aynı oranı vermişim tatlım:) canım yanman kasılmandan kaynaklıdır. beraber olurken çok düşünüp konuşma o zaman eşine bırak kendini sen sadece yönelt onu sen zor olanı başarmışsın zaten son bi hamlen kalmış tatlım onuda yaptınmı tamam :) inşallah en kısa zamanda olur :) oldukta sonrada tadını çıkarırsın. güzel haberlerini bekliyorum :)

canmmm ne yapıyrsnn bayadır giremiyordum naslsn:)

Evet son bir hamle kalmıştı o da benim konuşup müdehale etmemden dolayı olmadı Şimdi araya biraz zaman girdi korkuyorum yine ama inada bindirdim halledeceğim mutlu haberi burada paylaşacağım inşallaah

ahh kızlar ahh bu vajinismus dan neler cektik şükür 7 ay oldu ben yeneli korku yok canlar inatla yolunuza devam edin

canmmm ne yapıyrsnn bayadır giremiyordum naslsn:)

İyim canım teşekkür ederim. Hemde çok iyiyim :) Oldu sonunda hamd olsun. Sen nasılsın ? bizim dönemden birilerini görünce hemen kan çekiyor dimi :) Reglim dün bitti bugün 7. yapacağım inşallah. yine tedirginlik bastı ama hep böyle oluyo, olunca geçiyor. Yine öyle olur umarım. Sevgiyle kal canım

cok sevindim canm benimm aynen öyle seni görünce hemen yazdım korkma kız artk yapabiliyosun bırak artk tedirginliği benimde hersey yolunda artk bebiş için bekliyoruz bakalm

cok sevindim canm benimm aynen öyle seni görünce hemen yazdım korkma kız artk yapabiliyosun bırak artk tedirginliği benimde hersey yolunda artk bebiş için bekliyoruz bakalm

Rabbim gönlüne göre versin canım inaşallah. Hayırlı bebiş haberlerini de alırız tez zamanda inşallah.

Evet son bir hamle kalmıştı o da benim konuşup müdehale etmemden dolayı olmadı Şimdi araya biraz zaman girdi korkuyorum yine ama inada bindirdim halledeceğim mutlu haberi burada paylaşacağım inşallaah
valla tebrik ederim canım sen kafnda bitirmişsin zaten bu sorundaki en önemli şey kafanda bitirmek. Bence o zaman daha çok zaman kaybetme hemen çöz hadı hayırlısı canım :)

hayırlı haberle gelirsin inşallah canım. Seninki bitti maşallah son denemelerin :)

valla tebrik ederim canım sen kafnda bitirmişsin zaten bu sorundaki en önemli şey kafanda bitirmek. Bence o zaman daha çok zaman kaybetme hemen çöz hadı hayırlısı canım :)

Bu ara deneyeceğim bakalım ne zaman :) fırsat olmuyor inanki. Ama çözeceğim az kaldı inşallah hayırlı haberlerle geleceğim yakında

Biliyorsun duam hep seninle yaşadığım şeyleri yaşıyorsun ben çok çektim sen inşallah çekmeyeceksin

İnşallah canım egzersizde yapamıyorum hiç yapmadım. Senin de benim gibi atlattığını bildiğim için cesaret geliyor bana. Olacak inşallah az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…