- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #199.941
kizlar 2 parmaktan sonra 3 parmagi nasil yapiyoruz.birlestiriyomuyuz parmaklari yoksa yanyana duz bir bicimde mi sokuyoruz.birde 3 parmak zara zarar verirmi.lutfen tecrubeli arkadaslar yardimci olsun
Peki zar zedelenirken ağri oldumuGünaydın bayanlar , ben yarısına kadar almıştım baya yanma olmuştu 2 gün önce doktora gittim merak ettim ve doktor dediki %70ini halletmişsin zar baya zedelenmiş. Gerisi daha kolay olur dedi.Ben zarım kalın diye korkuyordum ilişki sırasında zor olur diye,hatta sende 2 açıklık var dedi biri biraz daha geniş diğeri daha dar dedi. İyi bişey bu daha rahat olur dedi.O ne demek anlamadım ya bilen beni bir aydınlatsa
Peki zar zedelenirken ağri oldumu
Rimel sert değil mi gerçekten onla mi yapiosunuzcanım üzerinden kondoma geçir streç filimle yapma.
rimelin ustune pecete sarıyorum kaç kat ustune de streç. hic sert gelmiyor.Rimel sert değil mi gerçekten onla mi yapiosunuz
Rimel sert değil mi gerçekten onla mi yapiosunuz
Bunu buraya bilmemkacinci yazisim ama kafamda engel sirf zar olayi sanki o aciyacak o kanayacak vsvs egzersiz yaparken bile geriliyor bi noktada bisey olacak diye korkup birakiyorum ben bu korkuyu nasil yenecegim
kondomla mı denemem lazımdı. 1 hafta yaptım hemen böle oldu. sımdı dokunamıyorum bile. kondomlar da latex deılmı. onlar da tahrıs edip alerji yapmazmı zuzuku
Normal o kendini kastığın için hissettin onuda hadi az kaldı inşallah kurtulacaksınYanma oldu baya,biraz ağrı da oldu tabi ama yanma daha çoktu. O da normal sanırım.
Normal o kendini kastığın için hissettin onuda hadi az kaldı inşallah kurtulacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?