Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım öyle çok kalın olmuyormu ben rimeli bile alamıyorum

Merhabalar bayanlar ben yeniyim buralarda ama sorunum eski (( 14 aylık evliyim ama maalesef hala asamadık Bu durumu. Tam ne olduğunu da bilmiyorum aslında biz beraber olabiliyoruz zar fslan onu da astik ama aci yanma kasılma mahvediyorbeni . Eşimi itiyorum sürekli hemen bitsin istiyorum.bacaklarımi zorla açıyorum ( rahat olamıyorum elimde degil ( az önce de aynı şeyler oldu artık kavga gürültü demedigi kalmadı .haklı aylardır aynı şey. Doktora gitmeye de cekkniyorum .

darisi basimiza cok sevindim canim.icimde bir umut isigi olusuyo siz yenince

kizlar bisey sorcqm bu yaptigimiz egzersizler kizlik zarini esnetirmi yoksa bu egzwrsizlwrin amaci oraya biseyin girdigini beyne kabul ettirmekmi. cok mu soru sordum acaba. .

kizlar bisey sorcqm bu yaptigimiz egzersizler kizlik zarini esnetirmi yoksa bu egzwrsizlwrin amaci oraya biseyin girdigini beyne kabul ettirmekmi. cok mu soru sordum acaba. .
Darısı başınıza canım benim; ) elbette hem orası esmer hemde beynin kabullenır orası buyuyor ve inan bana yaptıkça dha buyuk bişeyın gırebılecegıne inancın artacak. . Mesela ben ilk serce parmakla başladım orda bi delik valla yok arası hiç belırsızdı simdi bakıyrm orası acık deliği gorwbilyrm

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben baş parmağımın tamamını alabiliyorum ama baş parmağımı sokup hareket ettirmeye genişletmeye çalışyrum ancak çok dar sanki çevresi sert kemik ve dokuyla çevrili gibi kusura bakmayın açık yazıyorum ama iki parmağı alamıyorum bi türlü giriş kısmından bile iki parmağı geçiremedim henüz yardım edermisniz bu şekilde ilerlemelimiyim normal mi bu

Kızlar son adetim 5 eylül olunca mecburen doktora gittim folikül kistim varmış buarada hazır adet olamamışken her günü değerlendir aşarsın sen artık bunu dedi arkadaş gibi çok destekçi doktorun ben de o gazla buradaki yazilarinizla nerdeyse bir haftadır hergun demiyorum aparatlar hazırladım en son dün yaklaşık penis kalınlığında ve uzunluğunda biaparatı alabildim biraz yanma oldu ama çok sıkıntılı değildi bu şekilde bi kaç gün daha deneyip öyle mi esimle deneyeyim sonuç yine hüsran olmasın istiyorum artik

zuzukucum ve diger arkadaslarim mumla aparat yapanlari tebrik ediyorum.denedim ama gitmiyo.ne sert sey o.mumu yapan p.si cok kolay yapar.denedim denefim gitmiyo.zamanla alisirmiyim acaba.

Canim ben iki tane su ince keceli kalemleri yanyana koyup pamuga sarmistim sonra onu da strec filme sardim zaten sararken boyutunu ayarliyosum sıkı yada gevsek sararak hem sert olmuyo o kdr ben onunla 2 gunde aştım ve 3. Gun yaptim

canim peki zarin zarar gormedimi yoksa siz zaten zar problemini ortadan kaldirmismiydiniz allah yardimcimiz olsun

zuzukucum ve diger arkadaslarim mumla aparat yapanlari tebrik ediyorum.denedim ama gitmiyo.ne sert sey o.mumu yapan p.si cok kolay yapar.denedim denefim gitmiyo.zamanla alisirmiyim acaba.

başta banada öyle geldi canım ilk parmağımla yaptım sonra çekince mumla yapmıştım, bir kere alırsan o tedirginlik gidiyor canım. ıkın nefes al ver o arada it canım.

hem birşey girdiğini beyne mesaj gönderiyoruz hemde orayı genişletip alıştırıyoruz canım. içine aldığın zaman daire çizmeye çalış canım. İki parmak sokanlar varsa içnde makas haraketi yapsınlar.

olur canım çok güzel aşamadasın. eşli deneme öncesi yine yap egzersizini sonra dene daha rahat olur canım :) aferin sana

vajinanın iç yapısı dümdüz değil canım evet böyle tırtırlı gibi o set dediğin şey sen kastığın için öyle. Kaslarını sıkıyorsun. Orası akardiyon gibi esniyor uzuyor. Sen kendini rahat bırak, popon sert olmasın bacakların açık olsun kasma sert olmasın. karnında rahat olsun şöyle kendini bırak bir nefes al ver rahatla devam et o zaman o hissi almazsın.

olur canım çok güzel aşamadasın. eşli deneme öncesi yine yap egzersizini sonra dene daha rahat olur canım :) aferin sana
bende karar verememiştim biraz daha egzersiz mi yapmalıyım yada egzersiz yapıp hemen arkasından eşli mi deneyeyim diye teşekkür ederim canım sağol daha önce de çok egzersiz yapmıştım parmakla ama vajinal muayene oldum ondan sonra daha rahat oldu herşey yada beynimin kabullenmesi ne yardımcı oldu sanirim

Allah yardım etsin herkese çok zor kimseye vermesin bu sıkıntıyı ben bide işin içinde olan biri olarak böyle uğraşiyorsam Rabbim herkese kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…