- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.041
Canım öyle çok kalın olmuyormu ben rimeli bile alamıyorumKızlar ben şu bakkallarda satılan beyaz mumlar ile aparat yapmıştım.
Üzerine kondom geçirdim zeytin yağı sürdüm yaptım.
Sizlerde böyle aparat hazırlaya bilirsiniz.
Kalınlaştırmak içinse peçete sardım sonra streçledim tekrar kondoma geçirdim. böyle çalışmıştım.
Olacak bak gör başaracaksın aynı benim gibi atlatacaksınİnşallah canımegzersizde yapamıyorum hiç yapmadım. Senin de benim gibi atlattığını bildiğim için cesaret geliyor bana. Olacak inşallah az kaldı
zuzukucum ve diger arkadaslarim mumla aparat yapanlari tebrik ediyorum.denedim ama gitmiyo.ne sert sey o.mumu yapan p.si cok kolay yapar.denedim denefim gitmiyo.zamanla alisirmiyim acaba.Canım öyle çok kalın olmuyormu ben rimeli bile alamıyorum
darisi basimiza cok sevindim canim.icimde bir umut isigi olusuyo siz yenince2.kez yaptık kızlar:)))))gercekten bumuymuş hala inanamıyıp eşimë hadi oldumu gırdımıki diyorum .. Allahım herkesin yardımcısı olsun dualarım sizinle kızlar bu illeten en kisa zmn da kurtulmanız dilegiyle
Darısı başınıza canım benim; ) elbette hem orası esmer hemde beynin kabullenır orası buyuyor ve inan bana yaptıkça dha buyuk bişeyın gırebılecegıne inancın artacak. . Mesela ben ilk serce parmakla başladım orda bi delik valla yok arası hiç belırsızdı simdi bakıyrm orası acık deliği gorwbilyrmkizlar bisey sorcqm bu yaptigimiz egzersizler kizlik zarini esnetirmi yoksa bu egzwrsizlwrin amaci oraya biseyin girdigini beyne kabul ettirmekmi. cok mu soru sordum acaba. .
zuzukucum ve diger arkadaslarim mumla aparat yapanlari tebrik ediyorum.denedim ama gitmiyo.ne sert sey o.mumu yapan p.si cok kolay yapar.denedim denefim gitmiyo.zamanla alisirmiyim acaba.
canim peki zarin zarar gormedimi yoksa siz zaten zar problemini ortadan kaldirmismiydiniz allah yardimcimiz olsunKızlar son adetim 5 eylül olunca mecburen doktora gittim folikül kistim varmış buarada hazır adet olamamışken her günü değerlendir aşarsın sen artık bunu dedi arkadaş gibi çok destekçi doktorun ben de o gazla buradaki yazilarinizla nerdeyse bir haftadır hergun demiyorum aparatlar hazırladım en son dün yaklaşık penis kalınlığında ve uzunluğunda biaparatı alabildim biraz yanma oldu ama çok sıkıntılı değildi bu şekilde bi kaç gün daha deneyip öyle mi esimle deneyeyim sonuç yine hüsran olmasın istiyorum artik
zuzukucum ve diger arkadaslarim mumla aparat yapanlari tebrik ediyorum.denedim ama gitmiyo.ne sert sey o.mumu yapan p.si cok kolay yapar.denedim denefim gitmiyo.zamanla alisirmiyim acaba.
kizlar bisey sorcqm bu yaptigimiz egzersizler kizlik zarini esnetirmi yoksa bu egzwrsizlwrin amaci oraya biseyin girdigini beyne kabul ettirmekmi. cok mu soru sordum acaba. .
Kızlar son adetim 5 eylül olunca mecburen doktora gittim folikül kistim varmış buarada hazır adet olamamışken her günü değerlendir aşarsın sen artık bunu dedi arkadaş gibi çok destekçi doktorun ben de o gazla buradaki yazilarinizla nerdeyse bir haftadır hergun demiyorum aparatlar hazırladım en son dün yaklaşık penis kalınlığında ve uzunluğunda biaparatı alabildim biraz yanma oldu ama çok sıkıntılı değildi bu şekilde bi kaç gün daha deneyip öyle mi esimle deneyeyim sonuç yine hüsran olmasın istiyorum artik
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben baş parmağımın tamamını alabiliyorum ama baş parmağımı sokup hareket ettirmeye genişletmeye çalışyrum ancak çok dar sanki çevresi sert kemik ve dokuyla çevrili gibi kusura bakmayın açık yazıyorum ama iki parmağı alamıyorum bi türlü giriş kısmından bile iki parmağı geçiremedim henüzyardım edermisniz bu şekilde ilerlemelimiyim normal mi bu
valla canım kanamam olmadı hiç parmak muayenesi aparatlar vs herşeyi denedik açıkçası zarım ne durumda bilmiyorum umurumda da değil yeter ki şu iş olsundacanim peki zarin zarar gormedimi yoksa siz zaten zar problemini ortadan kaldirmismiydiniz allah yardimcimiz olsun
bende karar verememiştim biraz daha egzersiz mi yapmalıyım yada egzersiz yapıp hemen arkasından eşli mi deneyeyim diye teşekkür ederim canım sağol daha önce de çok egzersiz yapmıştım parmakla ama vajinal muayene oldum ondan sonra daha rahat oldu herşey yada beynimin kabullenmesi ne yardımcı oldu sanirimolur canım çok güzel aşamadasın. eşli deneme öncesi yine yap egzersizini sonra dene daha rahat olur canım :) aferin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?