- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.061
grcektenmi 3 gunde yendinmi canim...ayy insallah esim artik cok bunaldi.cocuk diye tutturdu.bana sabri kalmadi.insallah bende yenerim.Canim ben iki tane su ince keceli kalemleri yanyana koyup pamuga sarmistim sonra onu da strec filme sardim zaten sararken boyutunu ayarliyosum sıkı yada gevsek sararak hem sert olmuyo o kdr ben onunla 2 gunde aştım ve 3. Gun yaptim
aminnnn kalırsınız kalır hepiniz bomba gibi hatunlarsınız yeterki isteyin basaramıcagınız hicbisey yokne guzel darisi basimiza insallah bizde yener hamile kaliriz
kizlar dediginiz gibi muma tuvalet kagidi sonra jelatin sardim.ilk basta olmadi ama sonra oldu.evet tum mumu icime aldim.icim icime sigmiyo.nasil oldu anlamadim cok mutluyun simdi napim kalinlastiriyimmi
kizlar dediginiz gibi muma tuvalet kagidi sonra jelatin sardim.ilk basta olmadi ama sonra oldu.evet tum mumu icime aldim.icim icime sigmiyo.nasil oldu anlamadim cok mutluyun simdi napim kalinlastiriyimmi
aynen katılıorum :)tebrik ederim canım. biraz alış buna sonra yarın biraz daha kalınlaştır çek çıkar bunu 20 kere yap. eşli denemeye hazırsın :) içinde daire çiz, içindeyken kegel egzersizi yap sık bırak
Zarı unutun kızlar o ilişkiye engel değildir. o zaten delik bir zar. Adet kanamalarımız oradan geçiyor. kapalı olsa adet olamayız. o esnek bir şey. sen kendini kasmazsan ne acı olur ne başka bişey. Kanamalarda kendimizi kastığımızdan olur. Zar yırtıldı diye bir şey olmaz ki. Sen sonuca odaklan zara takılma bitanem. Zar mar yokZara bi zarari oldu mu? Gerginlik hissettin mi giriste? Gozunu korkutmak olmasin ama bole sanki bi yerler yariliyormus gibi
Zarı unutun kızlar o ilişkiye engel değildir. o zaten delik bir zar. Adet kanamalarımız oradan geçiyor. kapalı olsa adet olamayız. o esnek bir şey. sen kendini kasmazsan ne acı olur ne başka bişey. Kanamalarda kendimizi kastığımızdan olur. Zar yırtıldı diye bir şey olmaz ki. Sen sonuca odaklan zara takılma bitanem. Zar mar yok
bende korkuyodum zara bisey olcak diye ama olmadi.iyice ikindim sonra o delik buyudu ve hic aci olmadi.korkma sakin burdaki arkadaslarim olmasa bu asamaya bile gelemezdim.serce parmakla basladim simdi inanamiyorum mumu icime aldigimaZara bi zarari oldu mu? Gerginlik hissettin mi giriste? Gozunu korkutmak olmasin ama bole sanki bi yerler yariliyormus gibi
canım senin bayağıdır varmış ilk önce başarıcam deyip kendini inandırman lazım olay senin yapabileceğine inanman ben egzersizsiz eşimle deneyerek çözmüştüm. kademeli ilelemiştik biz eğer aparatla yapıyosan eşinle daha rahat olursun eşinle denediğinde olacak diye stres yapıp yapamıyo olabilirsin. eşinle kademeli ilerle mesela egzersizini eşin yapsın sonra aparatsız denemeye çalışınMrb arkadaşlar bende 7 yıldır vajinismusum geçen sene internetten egzersiz yapmak için aparat seti aldım silikon. 4 numaraya kadar yapabiliyorum.yapabiliyorum.ama ilişkiye gelince kasiyorum kendimi. Ne olcak bu hayatım böyle mi devam edicek herkes bebek yapın doktora gidin diye çok baskı yapıyor yaşama sevincim bile kalmadı bana yardımcı olur musunuz
canım aparatla bu kadar başarabildiğine göre eşinle daha rahat olursun kademeli olarak ilerle eşinle egzersiz gibi düşün en büyük korku olan içime bişey giremez düşüncesini yenmişsin. son hamlelerin kalmış canım. bence eşinle denemelere başlabende korkuyodum zara bisey olcak diye ama olmadi.iyice ikindim sonra o delik buyudu ve hic aci olmadi.korkma sakin burdaki arkadaslarim olmasa bu asamaya bile gelemezdim.serce parmakla basladim simdi inanamiyorum mumu icime aldigima
Evet içime bişey girebilir bunu beynim algiladi ama eşimin çok Afedersiniz p.. sanki daha büyük o girmez gibi hissediyorum o yüzden korkuyorumcanım aparatla bu kadar başarabildiğine göre eşinle daha rahat olursun kademeli olarak ilerle eşinle egzersiz gibi düşün en büyük korku olan içime bişey giremez düşüncesini yenmişsin. son hamlelerin kalmış canım. bence eşinle denemelere başla
canım inan bende aynı senin gibi düşünüyodum. deneme yaparken zaten ilk olarak hepsi girmedi. zamanla biraz biraz fazla girmiş ki ben bunu hiç farketmedim eşim söyledi böyle böyle ilerledik ve tam olarak girdiğini bile eşim söyledi ben hala olmadı zannetmiştim. bence sende böyle yap ben hiç aparat kullanmadım yani aparatla yapıcağım şeyleri hep eşimle denedim iyikide öyle yapmışım benim psikolojimi ne kadar çabaladığımı daha iyi anladı ve beraber hareket ettik ve çok kısa bir sürede yendik :) darısı sana canım :)Evet içime bişey girebilir bunu beynim algiladi ama eşimin çok Afedersiniz p.. sanki daha büyük o girmez gibi hissediyorum o yüzden korkuyorum
Hangi pozisyonda yendin canım ben bacaklarimi çok açamıyorum acıyor sanki bacaklarimcanım inan bende aynı senin gibi düşünüyodum. deneme yaparken zaten ilk olarak hepsi girmedi. zamanla biraz biraz fazla girmiş ki ben bunu hiç farketmedim eşim söyledi böyle böyle ilerledik ve tam olarak girdiğini bile eşim söyledi ben hala olmadı zannetmiştim. bence sende böyle yap ben hiç aparat kullanmadım yani aparatla yapıcağım şeyleri hep eşimle denedim iyikide öyle yapmışım benim psikolojimi ne kadar çabaladığımı daha iyi anladı ve beraber hareket ettik ve çok kısa bir sürede yendik :) darısı sana canım :)
benimde beynim icime bisey girebikir diye algiladi suan aklima takilan penis tabiki mumdan daha genis ve olay penis vajinaya girerken zari itecek ve zar geri çekilecek o andaki aci nasil oluyo kızlar cok abartilacak bisey degil galiba. hep soyluyosunuz ama bizim bidaha okumaya ihtiyaç imiz varEvet içime bişey girebilir bunu beynim algiladi ama eşimin çok Afedersiniz p.. sanki daha büyük o girmez gibi hissediyorum o yüzden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?