Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ian ben zarın yırtıldığını hiç anlamadım yani zar yırtılacak deyince sanırım canlı canlı içerden bişey yırtılacak ve çok acı çekeceksiniz zannediyosunuz ama öyle birşey yok. ya benim kuzenim hiç birşey hissetmedim benim canım yandı ama öyle inanın abartılacak kadar bi acı değilki bu acıyı kızlık zarı yırtılırken duymadım kendimi kastığım için duymuştum

ayyy insallah yenerim.esim cok gergin cunku ama sucun cogu benim.gecen sene hic cabalamadim hep erteledim.cok donra bu siteyi buldum.insallah yencem sizin desteginizle

nasıl bir acı biliyomusun, hani bazen vajinamız kurur da batar ya öyle bir acı. yani ben öyle hissettim.. 1 saniyelik bir acı aslında acıda değil sızı

ayyy insallah yenerim.esim cok gergin cunku ama sucun cogu benim.gecen sene hic cabalamadim hep erteledim.cok donra bu siteyi buldum.insallah yencem sizin desteginizle
inşallah canım ayrıca şunu bil biz eşimle başladık çalışmalara ve 1 haftada yendik bunu şimdi çok gülüyorum kendime ne kadar sorun yapmışım diye inşallah sizdede hemen hallolur

hangı sıte?

bana da yardım eder mısınız

kizlar dediginiz gibi muma tuvalet kagidi sonra jelatin sardim.ilk basta olmadi ama sonra oldu.evet tum mumu icime aldim.icim icime sigmiyo.nasil oldu anlamadim cok mutluyun simdi napim kalinlastiriyimmi
Çok güzel sevindim Canım, yarın da çalış o kalınlık ile. İçindeyken dairesel hareket yap iyice esnesin giriş en az 5 dk yap bu hareketi. Sonra kalına geç hemen. Bence aparatlarını önceden hazırla hemen arkasından kalına geç. Eş denemesinde çoğumuz egzersiz sonrası denedik giriş esnemiş oluyor aynı şeyi aparatlarla çalışırken de uyguladım ben inceden kalına doğru yaptım her egzersizimde hiç ağrı sızı yaşamadım o yüzden aparatı kalınlaştırdığımda.

Uzun süredir yazmadım hala da yenemedim. Aparatim 2 parmak kalinliginda ama p.. daha kalin ve p.. kalinliğına yakın aparat olmadan eş denemesi yapmak istemiyorum dualarinizi bekliyorum ya sabır.

Hangi pozisyonda yendin canım ben bacaklarimi çok açamıyorum acıyor sanki bacaklarim
Kızlar illaki bacaklarınızı acacaksınız dıye bir kaıde yok acmadan da ilişki olabiliyor kendınızı dogru cekip veya da esinizin omuzlarına 90 derece acıyla koyupta yapabilirsiniz. . Hep aynı pozisyon denemeyin tavsiye ..hadi canlarım herkes basarsınnnnnn inşallah

Canım sana sunu diyim zarın yırtılması patlaması dıye birsey yok inanki orası esnek .. bende cok korkuyordum 1 sene bu yuzden denemedim bile hep kactim.kulaktan dolma bilgilermiş bunlar inanki hiç hissetmedim minik bir bıçak kesiğnin kanıydı tum gordugum :)

nasıl bir acı biliyomusun, hani bazen vajinamız kurur da batar ya öyle bir acı. yani ben öyle hissettim.. 1 saniyelik bir acı aslında acıda değil sızı
sen yendin galiba
ne kadarlık evliyken yendiniz
dilrubacan sen yendin galiba canim eger oyleyse cok sevindim.doktor senide korkutmustu benim gibi kizlik zarin kalin diye.demekki korkulacak bisey yokmus..darisi bana ve diger arkadaslatima inşallah

derin su nazcim o heyecanla dayanamadim yarini beklemeden kalinlastirdim.1 - 2 kere yaptim yarin devam edicem.sanki icime mum degilde pns aldim.ayyy icim icime sigmiyo ilk defa kendime inancim geldi

bende 1 yil nerdeyse hic denemedim hep kactim.taki bu siteyi bulana kadar.bi cesaret geldi bana allah razi olsun hepinizden

Ben de yarın aparata başlıyacağım:) sonunda bitti reglim. cumartesi de kadın doğuma gideceğim. Allahım nolur şu sroun çözülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…