- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.081
canim comel aynayi deligi gorecek sekilde koy ve popo egilimine gore ittir.ittirmeden once ikin ki o delik acilsin canimHangi pozisyonda yendin canım ben bacaklarimi çok açamıyorum acıyor sanki bacaklarim
canım ian ben zarın yırtıldığını hiç anlamadım yani zar yırtılacak deyince sanırım canlı canlı içerden bişey yırtılacak ve çok acı çekeceksiniz zannediyosunuz ama öyle birşey yok. ya benim kuzenim hiç birşey hissetmedim benim canım yandı ama öyle inanın abartılacak kadar bi acı değilki bu acıyı kızlık zarı yırtılırken duymadım kendimi kastığım için duymuştumbenimde beynim icime bisey girebikir diye algiladi suan aklima takilan penis tabiki mumdan daha genis ve olay penis vajinaya girerken zari itecek ve zar geri çekilecek o andaki aci nasil oluyo kızlar cok abartilacak bisey degil galiba. hep soyluyosunuz ama bizim bidaha okumaya ihtiyaç imiz var
ayyy insallah yenerim.esim cok gergin cunku ama sucun cogu benim.gecen sene hic cabalamadim hep erteledim.cok donra bu siteyi buldum.insallah yencem sizin desteginizlecanım aparatla bu kadar başarabildiğine göre eşinle daha rahat olursun kademeli olarak ilerle eşinle egzersiz gibi düşün en büyük korku olan içime bişey giremez düşüncesini yenmişsin. son hamlelerin kalmış canım. bence eşinle denemelere başla
nasıl bir acı biliyomusun, hani bazen vajinamız kurur da batar ya öyle bir acı. yani ben öyle hissettim.. 1 saniyelik bir acı aslında acıda değil sızıbenimde beynim icime bisey girebikir diye algiladi suan aklima takilan penis tabiki mumdan daha genis ve olay penis vajinaya girerken zari itecek ve zar geri çekilecek o andaki aci nasil oluyo kızlar cok abartilacak bisey degil galiba. hep soyluyosunuz ama bizim bidaha okumaya ihtiyaç imiz var
inşallah canım ayrıca şunu bil biz eşimle başladık çalışmalara ve 1 haftada yendik bunu şimdi çok gülüyorum kendime ne kadar sorun yapmışım diye inşallah sizdede hemen hallolurayyy insallah yenerim.esim cok gergin cunku ama sucun cogu benim.gecen sene hic cabalamadim hep erteledim.cok donra bu siteyi buldum.insallah yencem sizin desteginizle
arkadaşlar ben başardım 2 yıl sonunda dr. ulusoya gittim ve 1,5 günde başardım...hem de o kadar rahat ve acısız ki..kesinlikle öneririm bu doktoru..
merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...
vajinismus tadvisi almışbiri olarak yardımcı olmak isterim arkadaşlar.devlet hastanelerinin cinsel işlev bozukluğu bölümleri var oraya gidin tedavi çok uzun sürmüyor3-4 ay gbi bir süre 11 yıllık bakireleri duyunca bu süre bence az bile üstelik ssk lı olan hastalar toplam 40-50 lira gibi bi ücret ödüyor.yine de yardım edebileceğim bir konu olursa özelden veya buradan mesaj atın elimden gelen yardımı yaparım.
ne kadarlık evliyken yendinizinşallah canım ayrıca şunu bil biz eşimle başladık çalışmalara ve 1 haftada yendik bunu şimdi çok gülüyorum kendime ne kadar sorun yapmışım diye inşallah sizdede hemen hallolur
Çok güzel sevindim Canım, yarın da çalış o kalınlık ile. İçindeyken dairesel hareket yap iyice esnesin giriş en az 5 dk yap bu hareketi. Sonra kalına geç hemen. Bence aparatlarını önceden hazırla hemen arkasından kalına geç. Eş denemesinde çoğumuz egzersiz sonrası denedik giriş esnemiş oluyor aynı şeyi aparatlarla çalışırken de uyguladım ben inceden kalına doğru yaptım her egzersizimde hiç ağrı sızı yaşamadım o yüzden aparatı kalınlaştırdığımda.kizlar dediginiz gibi muma tuvalet kagidi sonra jelatin sardim.ilk basta olmadi ama sonra oldu.evet tum mumu icime aldim.icim icime sigmiyo.nasil oldu anlamadim cok mutluyun simdi napim kalinlastiriyimmi
1 haftalik evliydik yendigimizde şu an 1 yıllık evliyimne kadarlık evliyken yendiniz
Kızlar illaki bacaklarınızı acacaksınız dıye bir kaıde yok acmadan da ilişki olabiliyor kendınızı dogru cekip veya da esinizin omuzlarına 90 derece acıyla koyupta yapabilirsiniz. . Hep aynı pozisyon denemeyin tavsiye ..hadi canlarım herkes basarsınnnnnn inşallahHangi pozisyonda yendin canım ben bacaklarimi çok açamıyorum acıyor sanki bacaklarim
Canım sana sunu diyim zarın yırtılması patlaması dıye birsey yok inanki orası esnek .. bende cok korkuyordum 1 sene bu yuzden denemedim bile hep kactim.kulaktan dolma bilgilermiş bunlar inanki hiç hissetmedim minik bir bıçak kesiğnin kanıydı tum gordugum :)benimde beynim icime bisey girebikir diye algiladi suan aklima takilan penis tabiki mumdan daha genis ve olay penis vajinaya girerken zari itecek ve zar geri çekilecek o andaki aci nasil oluyo kızlar cok abartilacak bisey degil galiba. hep soyluyosunuz ama bizim bidaha okumaya ihtiyaç imiz var
sen yendin galibanasıl bir acı biliyomusun, hani bazen vajinamız kurur da batar ya öyle bir acı. yani ben öyle hissettim.. 1 saniyelik bir acı aslında acıda değil sızı
dilrubacan sen yendin galiba canim eger oyleyse cok sevindim.doktor senide korkutmustu benim gibi kizlik zarin kalin diye.demekki korkulacak bisey yokmus..darisi bana ve diger arkadaslatima inşallahne kadarlık evliyken yendiniz
derin su nazcim o heyecanla dayanamadim yarini beklemeden kalinlastirdim.1 - 2 kere yaptim yarin devam edicem.sanki icime mum degilde pns aldim.ayyy icim icime sigmiyo ilk defa kendime inancim geldiÇok güzel sevindim Canım, yarın da çalış o kalınlık ile. İçindeyken dairesel hareket yap iyice esnesin giriş en az 5 dk yap bu hareketi. Sonra kalına geç hemen. Bence aparatlarını önceden hazırla hemen arkasından kalına geç. Eş denemesinde çoğumuz egzersiz sonrası denedik giriş esnemiş oluyor aynı şeyi aparatlarla çalışırken de uyguladım ben inceden kalına doğru yaptım her egzersizimde hiç ağrı sızı yaşamadım o yüzden aparatı kalınlaştırdığımda.
Canım sana sunu diyim zarın yırtılması patlaması dıye birsey yok inanki orası esnek .. bende cok korkuyordum 1 sene bu yuzden denemedim bile hep kactim.kulaktan dolma bilgilermiş bunlar inanki hiç hissetmedim minik bir bıçak kesiğnin kanıydı tum gordugum :)
Çok tebrik ederim yenmişsin sen artık :) darısı diğer arkadaşlarıma inşallahderin su nazcim o heyecanla dayanamadim yarini beklemeden kalinlastirdim.1 - 2 kere yaptim yarin devam edicem.sanki icime mum degilde pns aldim.ayyy icim icime sigmiyo ilk defa kendime inancim geldi
Arka arkaya yapınca aparatları daha kolay giriyor sen de denemiş oldun harikasın. Az kaldı yenmeye canım:)derin su nazcim o heyecanla dayanamadim yarini beklemeden kalinlastirdim.1 - 2 kere yaptim yarin devam edicem.sanki icime mum degilde pns aldim.ayyy icim icime sigmiyo ilk defa kendime inancim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?