Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen yendin galiba

dilrubacan sen yendin galiba canim eger oyleyse cok sevindim.doktor senide korkutmustu benim gibi kizlik zarin kalin diye.demekki korkulacak bisey yokmus..darisi bana ve diger arkadaslatima inşallah
Yok tatlim yenmedim. Ama benim aparatla yirtildi. Penis kalinligina yakin aparatla zarım zedelendi ve 3 gun suren kanamam oldu. Ama inan acı yoktu. Batma gibiydi. Hatta 10 gün sonra daha kalin bir aparat ( penis kalinliginda) kullandım ondada 1 damla kanama oldu acı hic olmadi. Zar kalinsa kanama cok oluyo agri degil bence

sen yendin galiba

dilrubacan sen yendin galiba canim eger oyleyse cok sevindim.doktor senide korkutmustu benim gibi kizlik zarin kalin diye.demekki korkulacak bisey yokmus..darisi bana ve diger arkadaslatima inşallah
Bide canım ben çok araştırdım. Ne kadar kalın olursa olsun sonucta esneme özelligi olan bir organ zar. O nedenle acı olmaz merak etme. Benim olmadi
Hatta ikincide hicbisey hissetmedim sadece kanı gördüm. O yuzden gercekten korkma. Bide zar o kadar yakınki aparat 1_2 cm girince kanama oldu zaten. Ayrıca ben baska bir dr a daha gittim zarin gayet normal dedi

arkadaşlar ben baş parmağımı alabiliyorum tamamen ama aparat yaptım daha kalın onu ilerletemedim çok az giriyor elimle daha kolay hissederek ilerliyorum ama iki parmak sokamadığım için aparat yaptım bu sefer onu da ilerletemiyorum hissedemediğim için yanlış yeri zorluyorum sanırım çok yanıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz birde acayip yanma oluyor kendimi kasmadığımı düşünyrum demek ki kasıyorum nasıl rahatlatatbilirim kendimi

merhaba canm parmakla devam et o zaman aparattan korkuyosan parmak yap bacaklarini iyice ac rahat birak kendini bepanthol kremi kullan cok kayganlaştiriyo

merhaba canm parmakla devam et o zaman aparattan korkuyosan parmak yap bacaklarini iyice ac rahat birak kendini bepanthol kremi kullan cok kayganlaştiriyo
canm parmakla ilerliycektim ama iki parmak denedim onu da yapamadım parmaklarımı yan yana tutunca giriş kısmından bile geçiremedim napmalıyım bilmiyorum lütfen yardım edin

[QUOTEetgonul, post: 43154185, member: 616594"]canm parmakla ilerliycektim ama iki parmak denedim onu da yapamadım parmaklarımı yan yana tutunca giriş kısmından bile geçiremedim napmalıyım bilmiyorum lütfen yardım edin[/QUOTE]Makas isareti yap canm o zaman daha rahat alirsin tek parmakla surekli ileri geri yap parmak icindeyken daireler yap genisletmeye calis canm

Kızlar bi parmak yapabildim çok kolaymis kaç gündür olmuyo die Ağlıyordum yarın kadın doğumdan randevum vardı ertelesem mi biraz ilerletiyim diyorum ınsallah parmak egzersizleriyle sizce napiyim gidiyim mi doktora gitmiyim mi

canm kadın doğuma gitsen bile egzersiz verecektir boşver sen egzersizleri aksatmadan yap

Tamm canim cok rahatladım walla ınsallah yapabilcem herkes yapsın Rabbim kurtarsin bizi bu dertten walla hepimize dua ediyorum sadece kendime degil

Tamm canim cok rahatladım walla ınsallah yapabilcem herkes yapsın Rabbim kurtarsin bizi bu dertten walla hepimize dua ediyorum sadece kendime degil
inşallah biran önce kurtulursun yapcam de sürekli kendine bende çok çektim canm bu milletten şükür bitti 8 ay oldu yeneli

Resmen kafayı yedirtecek bi sorun bu çok yoruldum çok aparatı kalinlastirdim bi sefer yarısı girdi sonra hiç girmedi. Girişte bi batma var o batma hissi yüzünden itemiyorum bi de kapadı sanki kendini esnemiyor. 2 saattir inatla uğraştım her seferinde aynı batma hissi dayanayım iteyim diyorum gitmiyor. sonra zırıl zırıl ağlayıp bıraktım. Yarın buskopan diye bi kas gevşetici varmış onu alacağım anestol krem alacağım belki kaslarim gevşer biraz.

Buldun mu aparat bulamadıysanbulamadıysan bende var gönderim istersen geri gondermen sartiyla

Yönünü yanlış ilerletıyr olabilirsin canım dumduz degilde asagı yani popo deliğine dogru eğimli ilerlet ve aparatına vazelin yada zeytınyagı sur kayıp gıdecek

Yönünü yanlış ilerletıyr olabilirsin canım dumduz degilde asagı yani popo deliğine dogru eğimli ilerlet ve aparatına vazelin yada zeytınyagı sur kayıp gıdecek
canm lubricant jel diye birşey süryrum ama o tam kayganlık vermiyor mu acaba yanma çok oluyor bilemedim zeytinyağı veya vazelinin bi zararı olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…