- 8 Eylül 2015
- 297
- 269
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.101
Yok tatlim yenmedim. Ama benim aparatla yirtildi. Penis kalinligina yakin aparatla zarım zedelendi ve 3 gun suren kanamam oldu. Ama inan acı yoktu. Batma gibiydi. Hatta 10 gün sonra daha kalin bir aparat ( penis kalinliginda) kullandım ondada 1 damla kanama oldu acı hic olmadi. Zar kalinsa kanama cok oluyo agri degil bencesen yendin galiba
dilrubacan sen yendin galiba canim eger oyleyse cok sevindim.doktor senide korkutmustu benim gibi kizlik zarin kalin diye.demekki korkulacak bisey yokmus..darisi bana ve diger arkadaslatima inşallah
Bide canım ben çok araştırdım. Ne kadar kalın olursa olsun sonucta esneme özelligi olan bir organ zar. O nedenle acı olmaz merak etme. Benim olmadisen yendin galiba
dilrubacan sen yendin galiba canim eger oyleyse cok sevindim.doktor senide korkutmustu benim gibi kizlik zarin kalin diye.demekki korkulacak bisey yokmus..darisi bana ve diger arkadaslatima inşallah
Bende oyle hissediyodum ama ıkındım ben ikindikca o ilerledi acimiucak dedim icimden hep ve acimadiEvet içime bişey girebilir bunu beynim algiladi ama eşimin çok Afedersiniz p.. sanki daha büyük o girmez gibi hissediyorum o yüzden korkuyorum
merhaba canm parmakla devam et o zaman aparattan korkuyosan parmak yap bacaklarini iyice ac rahat birak kendini bepanthol kremi kullan cok kayganlaştiriyoarkadaşlar ben baş parmağımı alabiliyorum tamamen ama aparat yaptım daha kalın onu ilerletemedim çok az giriyor elimle daha kolay hissederek ilerliyorum ama iki parmak sokamadığım için aparat yaptım bu sefer onu da ilerletemiyorum hissedemediğim için yanlış yeri zorluyorum sanırım çok yanıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz birde acayip yanma oluyor kendimi kasmadığımı düşünyrum demek ki kasıyorum nasıl rahatlatatbilirim kendimi
canm parmakla ilerliycektim ama iki parmak denedim onu da yapamadımmerhaba canm parmakla devam et o zaman aparattan korkuyosan parmak yap bacaklarini iyice ac rahat birak kendini bepanthol kremi kullan cok kayganlaştiriyo
Ooo sen kendini asmissim canim onu yapiyosan p... si de gayettt rahat alirsinn hiccc dert etme hayirli haberleirni bekliyoruzderin su nazcim o heyecanla dayanamadim yarini beklemeden kalinlastirdim.1 - 2 kere yaptim yarin devam edicem.sanki icime mum degilde pns aldim.ayyy icim icime sigmiyo ilk defa kendime inancim geldi
canm kadın doğuma gitsen bile egzersiz verecektir boşver sen egzersizleri aksatmadan yapKızlar bi parmak yapabildim çok kolaymis kaç gündür olmuyo die Ağlıyordum yarın kadın doğumdan randevum vardı ertelesem mi biraz ilerletiyim diyorum ınsallah parmak egzersizleriyle sizce napiyim gidiyim mi doktora gitmiyim mi
Tamm canim şimdi iki parmağımi geciyim yoksa bi parmak ta biraz çalışıyim micanm kadın doğuma gitsen bile egzersiz verecektir boşver sen egzersizleri aksatmadan yap
hemen iki parmakla zorlanirsin canm tek parmakla bi kaç gün yap alıştır hem vajiyi hem kendini kasma bacaklarını iyice AC sürekli nefes al ver rahat olTamm canim şimdi iki parmağımi geciyim yoksa bi parmak ta biraz çalışıyim mi
inşallah biran önce kurtulursun yapcam de sürekli kendine bende çok çektim canm bu milletten şükür bitti 8 ay oldu yeneliTamm canim cok rahatladım walla ınsallah yapabilcem herkes yapsın Rabbim kurtarsin bizi bu dertten walla hepimize dua ediyorum sadece kendime degil
inşallah biran önce kurtulursun yapcam de sürekli kendine bende çok çektim canm bu milletten şükür bitti 8 ay oldu yeneli
Buldun mu aparat bulamadıysanbulamadıysan bende var gönderim istersen geri gondermen sartiylaArkadaşlar ben parmak egzersizlerini yapıyorum şimdi artık aparatlarla çalışmak istiyorum maddi durumum çok iyi olmadığından aparatları satın alamıyorum elinde vajinusmusu yenmek için aparat olan varmı bana gönderebilir mi
Yönünü yanlış ilerletıyr olabilirsin canım dumduz degilde asagı yani popo deliğine dogru eğimli ilerlet ve aparatına vazelin yada zeytınyagı sur kayıp gıdecekarkadaşlar ben baş parmağımı alabiliyorum tamamen ama aparat yaptım daha kalın onu ilerletemedim çok az giriyor elimle daha kolay hissederek ilerliyorum ama iki parmak sokamadığım için aparat yaptım bu sefer onu da ilerletemiyorum hissedemediğim için yanlış yeri zorluyorum sanırım çok yanıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz birde acayip yanma oluyor kendimi kasmadığımı düşünyrum demek ki kasıyorum nasıl rahatlatatbilirim kendimi
canm lubricant jel diye birşey süryrum ama o tam kayganlık vermiyor mu acaba yanma çok oluyor bilemedimYönünü yanlış ilerletıyr olabilirsin canım dumduz degilde asagı yani popo deliğine dogru eğimli ilerlet ve aparatına vazelin yada zeytınyagı sur kayıp gıdecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?