- 6 Haziran 2015
- 554
- 242
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.121
pelincim ne yaptın halledebildinmi?Arkadaşlar şu an içimde aparat var anestol krem de surdum bu gece denicem eşimle ne olur dua edin bana
Bide canım ben çok araştırdım. Ne kadar kalın olursa olsun sonucta esneme özelligi olan bir organ zar. O nedenle acı olmaz merak etme. Benim olmadi
Hatta ikincide hicbisey hissetmedim sadece kanı gördüm. O yuzden gercekten korkma. Bide zar o kadar yakınki aparat 1_2 cm girince kanama oldu zaten. Ayrıca ben baska bir dr a daha gittim zarin gayet normal dedi
çok yerinde bir davranış olur. masturbasyon yaparak egsersiz yapın. uyarılmayla vajina ağzını açıyor zaten vede genişliyor. ayrıca zevk alarak yapmayı öğrenmiş olursunuz buda işinizi çok kolaylaştırır. ben önceden deneme yapmaya korkardım eşimle ama çalışmalarım sırasında zevk almayı öğrendiğim için eşimle artık ben sürekli deneme yapmak istiyorum.egzersiz öncesi o bölgeyi nasıl ıslak tutmamiz lazım birazcık okşayarak ıslak tutsam bir zararı olurmu
özelden yazıp sorabilirsin tatlımBirde bazı özel sorularim var ama buraya yazmaya cekiniyorum
Esim diyorki o bölgeyi ben dokunarak islatirim egzersiz yaparız ama boyle bisey yapma ya cekiniyorum birde o dokununca korkuyorum acıtır diye sizce acitirmi çok denesemözelden yazıp sorabilirsin tatlım
çok doğru canım ister siz ister eşiniz sizi orgazm etsin daha sonra birleşme daha kolay oluyor. bence hassas noktalarınızı belirleyip buna göre hareket edebilirsiniz. Ayrıca orgazmla sizden gelen sıvının kayganganlaştırcı özelliğini kullanıyosunuz ve o anda kendinizi kasamıyosunuz ve bi anda oluyor hiç birşey hissetmeden. hadi kızlar başarırsınız inşallah dualarım sizinlearkadaşlar benim kız kardeşim psikolojide okuyor. hocaları demişki vajinismus libido ve uyarılmayla ilgili bir problemdir. eğer bir kadın yeterince uyarılıp zevk alıyorsa kendi isteyecektir penisi içine. sanırım benim problemim bu. o nedenle egsersizlerimi uyarılarak yapmayı öğrendim. inşallah kısa zamanda aşarım. hepimiz aşarız inşallah
canım o kadar güzel birşey söylemişki bence o senin eşin bence utanacağın birşey yokki eşimde dokundu o bölgeye ilk başta benim hatta bana parmağımı içeri soktuğumda hiç farketmedin dedi duyunca çok şaşırdım ve sevindim. yani bırak acıyı farketmedim bile:)Esim diyorki o bölgeyi ben dokunarak islatirim egzersiz yaparız ama boyle bisey yapma ya cekiniyorum birde o dokununca korkuyorum acıtır diye sizce acitirmi çok denesem
canım bendede öyle oldu 1 hafta sonra geçmişti. içerisi zedelendiği için hem kanama hem sancı oluyo çok sık birlikte olmayın bir süre kanaman geçmezse doktora görün tabiki.Kızlar bişey soracağım üç dört gün önce vajinismus u yendim bir sene sonra penisin hepsini içime alabildim. Kızlık zarim bozuldu adet kanı gibi kan geldi hatta bi sonraki gün gün boyunca damla damla kan geldi .sonra kesildi dün tekrar denedik yine birazcık zorlandım hemen alamadim ama bi kaç denemeden sonra yine girdi hepsi ama yine kanadı gece tuvalete kalktigimda damla damla düştü resmen . Böyle bişey yaşayan var mı normal mi acaba ya da doktora gorunmeli miyim
Lütfen pes etme biz yaptık sende yaparsınMERHABA CANLAR NASILSINIZ ..? HERŞEYİ DENİYORUM AMA ARTIK PES ETTİM OLMUYO ORADAKİ DUVAR HEM BEYİN HEM BEDEN OLARAK KALKMIYOR YAPMADIĞIM ŞEY KALMADI TEK OLARAK EMLA KREM KALDI BUGUN ALICAM EMLA KREMLE BAŞARAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM KULLANIŞ ACISINDAN TEK TÜP ŞEKLİNDE ALICAM
canım bırak uğraşma, yarın devam et. öncesinde duş al rahatla nefes al ver ver kendini gevşet . moralin ne kadar yüksek olursa orası o kadar esnek olur genişler. sen kendini gerer kasarsan farkında olmadan orasıda kasılır.Resmen kafayı yedirtecek bi sorun bu çok yoruldum çokaparatı kalinlastirdim bi sefer yarısı girdi sonra hiç girmedi. Girişte bi batma var o batma hissi yüzünden itemiyorum bi de kapadı sanki kendini esnemiyor. 2 saattir inatla uğraştım her seferinde aynı batma hissi dayanayım iteyim diyorum gitmiyor. sonra zırıl zırıl ağlayıp bıraktım. Yarın buskopan diye bi kas gevşetici varmış onu alacağım anestol krem alacağım belki kaslarim gevşer biraz.
zeytin yağı sürün canımegzersiz öncesi o bölgeyi nasıl ıslak tutmamiz lazım birazcık okşayarak ıslak tutsam bir zararı olurmu
MERHABA CANLAR NASILSINIZ ..? HERŞEYİ DENİYORUM AMA ARTIK PES ETTİM OLMUYO ORADAKİ DUVAR HEM BEYİN HEM BEDEN OLARAK KALKMIYOR YAPMADIĞIM ŞEY KALMADI TEK OLARAK EMLA KREM KALDI BUGUN ALICAM EMLA KREMLE BAŞARAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM KULLANIŞ ACISINDAN TEK TÜP ŞEKLİNDE ALICAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?