Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mrb kizlar,,,
2-3 aylik evliyim.. Ben de kasiyordum kac aydir defalarca denedik. Ama yariya kadar aliyordum.. Dun sanirim basardik canim yandi. Ama kassam da esime birakma dedim icinde kal. O da dinledi. Sanirim bu isi yaparken fazla odaklaniyoruz. Biz bunu farkettik. Ozellikle ben hep canim acicak mi alabilcekmiyim endisesiyle yapamiyodum... Esimle baska seyler konustuk yaparken. Gozlerime bak dedi. Kafami dagitti.. ama gercekten canim yandi gozumden yas geldi. Sanildigi anlatildigi kadae da kolay bsy dglms .

bu yazdiklarin beni ne kadar rahatlatti anlatamam canim. cok aciklayici oldu cok tesekjur ederim.

egzersiz öncesi o bölgeyi nasıl ıslak tutmamiz lazım birazcık okşayarak ıslak tutsam bir zararı olurmu
çok yerinde bir davranış olur. masturbasyon yaparak egsersiz yapın. uyarılmayla vajina ağzını açıyor zaten vede genişliyor. ayrıca zevk alarak yapmayı öğrenmiş olursunuz buda işinizi çok kolaylaştırır. ben önceden deneme yapmaya korkardım eşimle ama çalışmalarım sırasında zevk almayı öğrendiğim için eşimle artık ben sürekli deneme yapmak istiyorum.

arkadaşlar benim kız kardeşim psikolojide okuyor. hocaları demişki vajinismus libido ve uyarılmayla ilgili bir problemdir. eğer bir kadın yeterince uyarılıp zevk alıyorsa kendi isteyecektir penisi içine. sanırım benim problemim bu. o nedenle egsersizlerimi uyarılarak yapmayı öğrendim. inşallah kısa zamanda aşarım. hepimiz aşarız inşallah

çok doğru canım ister siz ister eşiniz sizi orgazm etsin daha sonra birleşme daha kolay oluyor. bence hassas noktalarınızı belirleyip buna göre hareket edebilirsiniz. Ayrıca orgazmla sizden gelen sıvının kayganganlaştırcı özelliğini kullanıyosunuz ve o anda kendinizi kasamıyosunuz ve bi anda oluyor hiç birşey hissetmeden. hadi kızlar başarırsınız inşallah dualarım sizinle

Kızlar bişey soracağım üç dört gün önce vajinismus u yendim bir sene sonra penisin hepsini içime alabildim. Kızlık zarim bozuldu adet kanı gibi kan geldi hatta bi sonraki gün gün boyunca damla damla kan geldi .sonra kesildi dün tekrar denedik yine birazcık zorlandım hemen alamadim ama bi kaç denemeden sonra yine girdi hepsi ama yine kanadı gece tuvalete kalktigimda damla damla düştü resmen . Böyle bişey yaşayan var mı normal mi acaba ya da doktora gorunmeli miyim

Esim diyorki o bölgeyi ben dokunarak islatirim egzersiz yaparız ama boyle bisey yapma ya cekiniyorum birde o dokununca korkuyorum acıtır diye sizce acitirmi çok denesem
canım o kadar güzel birşey söylemişki bence o senin eşin bence utanacağın birşey yokki eşimde dokundu o bölgeye ilk başta benim hatta bana parmağımı içeri soktuğumda hiç farketmedin dedi duyunca çok şaşırdım ve sevindim. yani bırak acıyı farketmedim bile:)

canım bendede öyle oldu 1 hafta sonra geçmişti. içerisi zedelendiği için hem kanama hem sancı oluyo çok sık birlikte olmayın bir süre kanaman geçmezse doktora görün tabiki.

Geçer m yani bana fazla kan gelmiyo demişlerdi iki üç damla ancak geliyomus bi de ilk ilişki olduktan sonra ikinci de hiç sizi falan olmuyo dediler . Ama benden baya kan geldi hadi ilki neyse de ikincisinden de geldi . Alırken de zorlandım ilki kadar değil belki ama yine baya zorlandım . Üç gün sonra tekrar denedik. Geçer umarım hep böyle olmaz heralde değil mi

canım benim ilk yaptığımdan sonraki 1 hafta kanamam daha doğrusu lekelenmem oldu acı değilde sızı gibi oluyo çünkü içerisi kendini yenilemeye çalışıyo zamanla geçer eğer geçmezse doktora gidersin

MERHABA CANLAR NASILSINIZ ..? HERŞEYİ DENİYORUM AMA ARTIK PES ETTİM OLMUYO ORADAKİ DUVAR HEM BEYİN HEM BEDEN OLARAK KALKMIYOR YAPMADIĞIM ŞEY KALMADI TEK OLARAK EMLA KREM KALDI BUGUN ALICAM EMLA KREMLE BAŞARAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM KULLANIŞ ACISINDAN TEK TÜP ŞEKLİNDE ALICAM

Lütfen pes etme biz yaptık sende yaparsın

canım bırak uğraşma, yarın devam et. öncesinde duş al rahatla nefes al ver ver kendini gevşet . moralin ne kadar yüksek olursa orası o kadar esnek olur genişler. sen kendini gerer kasarsan farkında olmadan orasıda kasılır.

o duvara gelince aslında duvar diye birşey yokta bizler itmeye cesaret edemediğimizden duvar varmış gibi geliyor. takıldığın yere gelince ıkın canım. Nefesini alırken karnını şişir verirken muma üfler gibi pufff derken ıkın ıkınırken içine it. Ikınınca orası açılıyor. düzleşiyor. girmesi daha kolay oluyor. bol zeytin yağı sür tabi kaysın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…