- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.141
Kızlar bırakın şu vajiyi bir kenara :)
Akşama ne yapsak ki ?
AH AH NE BİTMEZ DERDİMİZ VARMIŞ İŞ EV YEMEK BİRDE BU DERT ÖLDÜRECEK BİZİ :) BENDE BİLMİYORUM NE YAPSAM
Bende ZUZUKU 3kez yaptık ve hadi canım oldumu diyorum hatta inanamıyıp durup elimle bakıyorumKızlar inanır mısınız ben yeneli 3 hafta olacak :) hala oldumu diye soruyorum eşime inanın olduğu halde aferdersiniz eşim zevk alıp b.. halde inanmıyorum adama. sonuna kadar girdimi diyorum düşünün . bunca zaman bu hissetmediğim şey için mi ağlamışım diyorum. Artık kızdı bana içindeyim işte diyor.
Lütfen kendinizi rahat bırakın. nefes alıp verin kendinizi geri çekmeyin. Karnınızın ve bacaklarınızın yumuşak olduğunu kontrol edin. kasmayın kendinizi. Bu muymuş diyeceksiniz :) Hep dualarımdasınız. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. 2 yıl çektim bu laneti. Sonunda Rabbime şükürler olsun başardım. Ben çok korkağım ben yaptıysam sizlerde yaparsınız kızlar. Azıcık cesaret ve hırs edeceksiniz. Kimseden eksiğimiz yok fazlamız var.
Bende ZUZUKU 3kez yaptık ve hadi canım oldumu diyorum hatta inanamıyıp durup elimle bakıyorum
Ya insallah bende bir gün bumuymus deyip anlamadan olsa... cok imreniyorum yapanlara. Aslinda benim zarda gitti ama ankamsiz bir korku devam ediyo.ayyy aynen inanamıyoruz hiç. :) Rabbim herkese nasip etsin. Yarın muharremin 10 kızlar bol bol dua edin ve sadaka verin bu dertten kurtulma niyetiyle birilerini sevindirin. oruç tutun, bu güne özel dualar var araştırıp okuyun canlar. Allaha bırakın gerisini düşünmeyin kızlar. Ümidinizi kaybetmeyin. Olacak inşallah . dua ile...
o duvara gelince aslında duvar diye birşey yokta bizler itmeye cesaret edemediğimizden duvar varmış gibi geliyor. takıldığın yere gelince ıkın canım. Nefesini alırken karnını şişir verirken muma üfler gibi pufff derken ıkın ıkınırken içine it. Ikınınca orası açılıyor. düzleşiyor. girmesi daha kolay oluyor. bol zeytin yağı sür tabi kaysın
Dilrubacım gerçekten de öyle acı olmuyor sadece giriş hissi rahatsız ediyor biraz ama ona da alışılıyor. Sen egzersiz de yapıyorsun cesaretini topla canım egzersizin hemen ardından deneyin. Egzersizdeki pozisyonun Nasıl ise eşli denemeyi o şekilde yaparsan çok daha kolay olacaktır. Giriş olduktan sonra devamı geliyor. En önemlisi ıkınma ve nefes hareketi. Ben girişi ıkınıp nefes verirken gerçekleştirmiştim. Çok kolay olmuştu.Ya insallah bende bir gün bumuymus deyip anlamadan olsa... cok imreniyorum yapanlara. Aslinda benim zarda gitti ama ankamsiz bir korku devam ediyo.
Canım aci oluyormu nasıl bir his başkasının dokunmasicanım o kadar güzel birşey söylemişki bence o senin eşin bence utanacağın birşey yokki eşimde dokundu o bölgeye ilk başta benim hatta bana parmağımı içeri soktuğumda hiç farketmedin dedi duyunca çok şaşırdım ve sevindim. yani bırak acıyı farketmedim bile:)
Canil bende nerdeyse 3 sene sonra yendim. Psrmak yapamadim dilatör set aldim toplamda 3 hafta egzersizle yendim sende yaparsin belki parmak itici geliyordur.kızlar acil yardım edin parmak egzersizlerini nasıl yapmamız gerekiyor
Gelir Can'ım benim popoya doğru bastır düz değil bi cesaret yapmaya çalış inan korktuğumuz gibi değilya kizlar bn hala giriste kaldim devami ikinsamda gelmiyoo
Parmağını Oray'a dokundurmamış bile başarı bence bende 5 yıl çektim bu illeti biraz popoya doğru eğilim verirsen o duvar dediğimiz şeyi aşmış olursun ben hiç egzersiz yapmadım o yüzden yardımcı olamıyorum ama korkulacak hiçbiri yok buna garanti verebilirim sadece cesaret Can'ımmerhaba ben yeni üyeyim ama uzun zamandan beri bu sitenin takipçisiyim bu illetle bende uğraşıyorum 2 yıllık evliyim eşimle gitmediğimiz doktor kalmadı ama bir türlü yenemedim eşimde artık bıktı boşanma safhasına geldik neredeyse lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben bu parmak egzersizlerini yapmaya çalışıyorum ama bir türlü başarılı olamıyorum parmağımı ittiriyorum ama sanki bi yerde takılıp kalıyor.
Parmağını Oray'a dokundurmamış bile başarı bence bende 5 yıl çektim bu illeti biraz popoya doğru eğilim verirsen o duvar dediğimiz şeyi aşmış olursun ben hiç egzersiz yapmadım o yüzden yardımcı olamıyorum ama korkulacak hiçbiri yok buna garanti verebilirim sadece cesaret Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?