Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar inanır mısınız ben yeneli 3 hafta olacak :) hala oldumu diye soruyorum eşime inanın olduğu halde aferdersiniz eşim zevk alıp b.. halde inanmıyorum adama. sonuna kadar girdimi diyorum düşünün . bunca zaman bu hissetmediğim şey için mi ağlamışım diyorum. Artık kızdı bana içindeyim işte diyor.

Lütfen kendinizi rahat bırakın. nefes alıp verin kendinizi geri çekmeyin. Karnınızın ve bacaklarınızın yumuşak olduğunu kontrol edin. kasmayın kendinizi. Bu muymuş diyeceksiniz :) Hep dualarımdasınız. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. 2 yıl çektim bu laneti. Sonunda Rabbime şükürler olsun başardım. Ben çok korkağım ben yaptıysam sizlerde yaparsınız kızlar. Azıcık cesaret ve hırs edeceksiniz. Kimseden eksiğimiz yok fazlamız var.

merhabalar aparatlar yüzünden mantar olmustum ara verdım 4-5 gundur fitil kullanıyorum. hıc yagsız kayganlastıcı olmadan onu içime ittirebiliyorum en derine. cok ilginç geliyo normalde kafamızda ne kadar buyutuyoruz. bende ınanamıyorum yapabildiğime, doktor verdıgınde yapamam demıstım. bıde şu vaji bitse artık. bızde yensek

Bende ZUZUKU 3kez yaptık ve hadi canım oldumu diyorum hatta inanamıyıp durup elimle bakıyorum

Bende ZUZUKU 3kez yaptık ve hadi canım oldumu diyorum hatta inanamıyıp durup elimle bakıyorum

ayyy aynen inanamıyoruz hiç. :) Rabbim herkese nasip etsin. Yarın muharremin 10 kızlar bol bol dua edin ve sadaka verin bu dertten kurtulma niyetiyle birilerini sevindirin. oruç tutun, bu güne özel dualar var araştırıp okuyun canlar. Allaha bırakın gerisini düşünmeyin kızlar. Ümidinizi kaybetmeyin. Olacak inşallah . dua ile...

Ya insallah bende bir gün bumuymus deyip anlamadan olsa... cok imreniyorum yapanlara. Aslinda benim zarda gitti ama ankamsiz bir korku devam ediyo.

Ya insallah bende bir gün bumuymus deyip anlamadan olsa... cok imreniyorum yapanlara. Aslinda benim zarda gitti ama ankamsiz bir korku devam ediyo.
Dilrubacım gerçekten de öyle acı olmuyor sadece giriş hissi rahatsız ediyor biraz ama ona da alışılıyor. Sen egzersiz de yapıyorsun cesaretini topla canım egzersizin hemen ardından deneyin. Egzersizdeki pozisyonun Nasıl ise eşli denemeyi o şekilde yaparsan çok daha kolay olacaktır. Giriş olduktan sonra devamı geliyor. En önemlisi ıkınma ve nefes hareketi. Ben girişi ıkınıp nefes verirken gerçekleştirmiştim. Çok kolay olmuştu.

merhaba ben yeni üyeyim ama uzun zamandan beri bu sitenin takipçisiyim bu illetle bende uğraşıyorum 2 yıllık evliyim eşimle gitmediğimiz doktor kalmadı ama bir türlü yenemedim eşimde artık bıktı boşanma safhasına geldik neredeyse lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben bu parmak egzersizlerini yapmaya çalışıyorum ama bir türlü başarılı olamıyorum parmağımı ittiriyorum ama sanki bi yerde takılıp kalıyor.

Canım aci oluyormu nasıl bir his başkasının dokunmasi

Slm kizlar yenen arkadaslari tebrik ediyorum. Egzersiz yspan arkadaslar sizinde cok az kaldi kendinize inanin ve hirs yapin. Egzersize cesareti olmayanlar burda sayfalarca yazi ve öneriler var bol bol okuyun uygulayin basaracaksiniz. Ben mesela yenen arkadaslarin gecmis msjlarinida okuyordum neler yasamis nasil olmus fln hepimiz ayni seyleri yasadik/yasiyoruz unutmayin. Ve burda o kadar iyi yardimsever insanlar var ki basarmamak imkansiz. Allah yardimciniz olsun.

Parmağını Oray'a dokundurmamış bile başarı bence bende 5 yıl çektim bu illeti biraz popoya doğru eğilim verirsen o duvar dediğimiz şeyi aşmış olursun ben hiç egzersiz yapmadım o yüzden yardımcı olamıyorum ama korkulacak hiçbiri yok buna garanti verebilirim sadece cesaret Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…