- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.161
Parmağını Oray'a dokundurmamış bile başarı bence bende 5 yıl çektim bu illeti biraz popoya doğru eğilim verirsen o duvar dediğimiz şeyi aşmış olursun ben hiç egzersiz yapmadım o yüzden yardımcı olamıyorum ama korkulacak hiçbiri yok buna garanti verebilirim sadece cesaret Can'ım
canım açıkçası o zamanlar yeni evli olduğumuzdan cok utanmistim hissettigim buydu saďece baska hicbirsey hissetmedim ne acı nede başka birseyCanım aci oluyormu nasıl bir his başkasının dokunmasi
canım bende de aynısı oldu hatta 7-8 ilişkiye kadar dediğin gibi kan geldi birer peçeteyi dolduracak kadar nerdeyse.. her ilişki sonrası yırtığın biraz biraz daha açıldığını gördüm resmen..aynı seninki gibi tuvalette damla damla da gelmişti.. doktora gittik normal dedi ilişkiye devam et ara verme sadece seninki biraz dar dedi küçük parmagını soktu bunu bile zor alıyor dedi ..hatta herkes kanamasını ister sen neden korktun falan diye saçmaladı.. hadi 1-2 neyse de 7. 8. ide de kanayınca korkmuştum ben meğer bizim kızlığımız kademeli yırtılıyormuş. şimdi bir sıkıntı yok çok şükür ne kan ne de girerken basınç hissetmiyoum:))bende 1.5 aylık evliyim ilişkiye girebilmek için 15-20 gün uğraştık .. bir de ne kadar kasar ve gerilirsen o kadar kanarmış bizim sorunumuz birazda oydu sanırm.. bir kaç ilişki sonra seninkide geçecek merak etme bende çok korkmuştum..Geçer m yani bana fazla kan gelmiyo demişlerdi iki üç damla ancak geliyomus bi de ilk ilişki olduktan sonra ikinci de hiç sizi falan olmuyo dediler . Ama benden baya kan geldi hadi ilki neyse de ikincisinden de geldi . Alırken de zorlandım ilki kadar değil belki ama yine baya zorlandım . Üç gün sonra tekrar denedik. Geçer umarım hep böyle olmaz heralde değil mi
Ya umudunuzu kaybetmeyin lütfen biliyorum çok zor bi durum kolay değil ama pes etme kendini zorla tekrar tekrar dene yeniden egzersize başla ama umudunu kaybetme sen yapacağına kendini inandırırsan olurKizlar bittim ben yikildim bugun yaptigim hersey bosa gitti en basa dondum cildirmak uzereyim eşli deneme yaptik okadar olumlu heyecanli ve olacagndan emindim kl ama hcbisey olmadi en basa dondum olmadi olacagi da yok hcbisekilde ikindm nefes verdm ama ise yaramadi egzersz de yapmstm bi gram ilerlemen yokmus bugun hersey yikildi benm umutlarim ve yne agladim...
Açılmasa ben yapamazdım kaç yıl çektim bu çileyi. açılıyor ama sen kendini kasıyorsun açılmasa o egZersizi yaparken aparatları da sokamazdın deneme yaparken en önemli şey kendini kasmaman ve oranın ıslak olabilmesi bunlar olunca girmemesi mümkün değil sen Haklı olarak fazla hassassın şuanda ama yarından itibaren tekrar denemeye devam et enin sonunda yeneceksin bu illeti pes etme Canım benimArtik inanmyorum canim buna cok umutluydum ama tamamen basarisz kesnlkle orasi acilmyo okadar ikinp nefes verdm ama yok egzersz de ise yaramams artk delrmek uzereym
Ben üstte yapamadım bana zor gelmişti ayaklarımı eşimin beline dolayarak yendim ben bide öyle dene kontrolü sen al yaparsın bak ben hiç egzersiz bile yapmadan yendim sen benden bir adım öndesin sen daha rahat yenersinUste gectm kontrol bnde olsn istedm baska turlu ona izin vermyorm ama olmdi olmadi
Canım hemen pes etme üstte bu işi yapman zor kontrolü eşine bırakman lazım kendini çok kastigindan acı çekiyosun yoksa girmeden acı çekmez imkansıza yakın sen aciyacak diye düşündüğünden acı hissediyosun biraz rahatla benceHic umudum yok canim hic bugun okadar Denedik ben ikindm ikinrken kendmi kasmam imkansz ama olmadi iste bi gram grseydi yne umutlu olcaktm ama imkani yok bu seyden o seyin gecmesi.. Braz grcek gbi oluyo aci hssedyorm hemde ikinrkeb
Bende heppp öyle diyordum burdan o geçmez bende bi hastalık var olmuyo benim delik kapalı yapamam edemem ooooo neler neler kaç kez başarısız denemelerim oldu ama pes etmedim sonunda oldu şeninde olacak inan bana yeter ki kendine güvenHic umudum yok canim hic bugun okadar Denedik ben ikindm ikinrken kendmi kasmam imkansz ama olmadi iste bi gram grseydi yne umutlu olcaktm ama imkani yok bu seyden o seyin gecmesi.. Braz grcek gbi oluyo aci hssedyorm hemde ikinrkeb
Hic girme olmadım sizde canım bu zamana kadarHic umudum yok canim hic bugun okadar Denedik ben ikindm ikinrken kendmi kasmam imkansz ama olmadi iste bi gram grseydi yne umutlu olcaktm ama imkani yok bu seyden o seyin gecmesi.. Braz grcek gbi oluyo aci hssedyorm hemde ikinrkeb
Canım ben hiç aparatla deneme yapmadım zaten korktuğun ve zorlandigin bişeyi kendi eline yapman çok zor esinle denesen yani bu egzersizi esin yapsa en azindan bence daha başarılı olursunKizlar ben bu aparati imkaani yok icime alamiyorum. Mumun uzerine 4 kat kagit havlu yapip strecledim. P.nstes daha ince ama imkansiz olmuoyardim edin nolur cok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?