Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım neden hemen umudunu kaybediyosun eşini seviyorsan ve evliliğini mutlu bir şekilde devam etmesini istiyosan pes etmemelisin beynindeki korkularını hayatını eline geçirmesine izin verme o seni yemesin sen onu yen ilk olarak yapabileceğine inan sen inanmadiktan sonra kimse sana yardım edemez YAPACAGINA ILK ÖNCE SEN INAN canimcim sen ben başarmak istiyorum de inan burdaki herkez sana yardimci olmaya çalışır bende evliligimin ilk zamanları bu şekil dedim akşam olmasını istemiyorum ve bu siteyi hiç okumadan ke di taktiklerimle 1 haftada çözdüm bu işi ve ilk yaptığım kafamda halletmek bu isi

canım bende de aynısı oldu hatta 7-8 ilişkiye kadar dediğin gibi kan geldi birer peçeteyi dolduracak kadar nerdeyse.. her ilişki sonrası yırtığın biraz biraz daha açıldığını gördüm resmen..aynı seninki gibi tuvalette damla damla da gelmişti.. doktora gittik normal dedi ilişkiye devam et ara verme sadece seninki biraz dar dedi küçük parmagını soktu bunu bile zor alıyor dedi ..hatta herkes kanamasını ister sen neden korktun falan diye saçmaladı.. hadi 1-2 neyse de 7. 8. ide de kanayınca korkmuştum ben meğer bizim kızlığımız kademeli yırtılıyormuş. şimdi bir sıkıntı yok çok şükür ne kan ne de girerken basınç hissetmiyoum:))bende 1.5 aylık evliyim ilişkiye girebilmek için 15-20 gün uğraştık .. bir de ne kadar kasar ve gerilirsen o kadar kanarmış bizim sorunumuz birazda oydu sanırm.. bir kaç ilişki sonra seninkide geçecek merak etme bende çok korkmuştum..

Kizlar ben bu aparati imkaani yok icime alamiyorum. Mumun uzerine 4 kat kagit havlu yapip strecledim. P.nstes daha ince ama imkansiz olmuo yardim edin nolur cok moralim bozuldu

Kizlar bittim ben yikildim bugun yaptigim hersey bosa gitti en basa dondum cildirmak uzereyim eşli deneme yaptik okadar olumlu heyecanli ve olacagndan emindim kl ama hcbisey olmadi en basa dondum olmadi olacagi da yok hcbisekilde ikindm nefes verdm ama ise yaramadi egzersz de yapmstm bi gram ilerlemen yokmus bugun hersey yikildi benm umutlarim ve yne agladim...

Kizlar bittim ben yikildim bugun yaptigim hersey bosa gitti en basa dondum cildirmak uzereyim eşli deneme yaptik okadar olumlu heyecanli ve olacagndan emindim kl ama hcbisey olmadi en basa dondum olmadi olacagi da yok hcbisekilde ikindm nefes verdm ama ise yaramadi egzersz de yapmstm bi gram ilerlemen yokmus bugun hersey yikildi benm umutlarim ve yne agladim...

Ya umudunuzu kaybetmeyin lütfen biliyorum çok zor bi durum kolay değil ama pes etme kendini zorla tekrar tekrar dene yeniden egzersize başla ama umudunu kaybetme sen yapacağına kendini inandırırsan olur

Artik inanmyorum canim buna cok umutluydum ama tamamen basarisz kesnlkle orasi acilmyo okadar ikinp nefes verdm ama yok egzersz de ise yaramams artk delrmek uzereym

Artik inanmyorum canim buna cok umutluydum ama tamamen basarisz kesnlkle orasi acilmyo okadar ikinp nefes verdm ama yok egzersz de ise yaramams artk delrmek uzereym
Açılmasa ben yapamazdım kaç yıl çektim bu çileyi. açılıyor ama sen kendini kasıyorsun açılmasa o egZersizi yaparken aparatları da sokamazdın deneme yaparken en önemli şey kendini kasmaman ve oranın ıslak olabilmesi bunlar olunca girmemesi mümkün değil sen Haklı olarak fazla hassassın şuanda ama yarından itibaren tekrar denemeye devam et enin sonunda yeneceksin bu illeti pes etme Canım benim

Uste gectm kontrol bnde olsn istedm baska turlu ona izin vermyorm ama olmdi olmadi
Ben üstte yapamadım bana zor gelmişti ayaklarımı eşimin beline dolayarak yendim ben bide öyle dene kontrolü sen al yaparsın bak ben hiç egzersiz bile yapmadan yendim sen benden bir adım öndesin sen daha rahat yenersin

Hic umudum yok canim hic bugun okadar Denedik ben ikindm ikinrken kendmi kasmam imkansz ama olmadi iste bi gram grseydi yne umutlu olcaktm ama imkani yok bu seyden o seyin gecmesi.. Braz grcek gbi oluyo aci hssedyorm hemde ikinrkeb

Hic umudum yok canim hic bugun okadar Denedik ben ikindm ikinrken kendmi kasmam imkansz ama olmadi iste bi gram grseydi yne umutlu olcaktm ama imkani yok bu seyden o seyin gecmesi.. Braz grcek gbi oluyo aci hssedyorm hemde ikinrkeb
Canım hemen pes etme üstte bu işi yapman zor kontrolü eşine bırakman lazım kendini çok kastigindan acı çekiyosun yoksa girmeden acı çekmez imkansıza yakın sen aciyacak diye düşündüğünden acı hissediyosun biraz rahatla bence

Bende heppp öyle diyordum burdan o geçmez bende bi hastalık var olmuyo benim delik kapalı yapamam edemem ooooo neler neler kaç kez başarısız denemelerim oldu ama pes etmedim sonunda oldu şeninde olacak inan bana yeter ki kendine güven

Kizlar cok umutluydum moralm yerndeydi ama olmadi islaklik var yne de yag surdm ama hc girmedi tam grcek gbi olurken aciyo olmuyo zaten ben kontrolu esime braksam olcak ama benm sorunum ona kontrolu brakamyorm bu imkansz ancak bn yparsam olur ona izin vermyorm elimde degl napcan bennn(((((

Olmadi hic girme olmadi egzersz yapyodm moralm pskolojm duzelmsti ama yok hc girmedi olmuyo iste ben normal deglm sizden buraya yazan herkesten daha da hastayim olmuyo iste .

Kizlar ben bu aparati imkaani yok icime alamiyorum. Mumun uzerine 4 kat kagit havlu yapip strecledim. P.nstes daha ince ama imkansiz olmuo yardim edin nolur cok moralim bozuldu
Canım ben hiç aparatla deneme yapmadım zaten korktuğun ve zorlandigin bişeyi kendi eline yapman çok zor esinle denesen yani bu egzersizi esin yapsa en azindan bence daha başarılı olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…