- 14 Eylül 2015
- 562
- 337
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.181
Hiç üzülme Can'ım benim kendini bugün toparla yarın tekrar devam et asıl ben senden dha hastaydım ki parmağımı bile dokundurtmadım Oraya sen kendine bi güven muhtemel yönünü tam bulamıyorsun o yüzden acı oluyo bişeyler kesin eksik yarın tekrardan başa sar tekrar Başla ama pes etmeEgzersizlerde giriyo canin ince ve kalin mumla denedm ama cok kalin degl ben daha kac kere ve nasil denemeliym moralim sifirrr((((
Canım bence olmaması tamamen senin psikolojinden bu nedenle ilk olarak senin bunu yenen lazım eşli denemeye problem yaşıyorsan senin mum denemelerini bırak esin yapsın yani bunu ya mumla yada parmagiyla böylelikle eşinin sana yaklaşmasina izin vermiş olursun bunu basardiginda yavaş yavaş ilerlersin hemen olmaz zaten ama sen kontrolü eline aldığında korkularınla hareket edersin ve yapamazsınEgzersizlerde giriyo canin ince ve kalin mumla denedm ama cok kalin degl ben daha kac kere ve nasil denemeliym moralim sifirrr((((
Yag kullandm pozisyon bn ustteydm cunku kontrol bende ilmazsa hic uzin vermyorun
canım bende öyleyim ama yılmıyorum. sonunda olacak Allahın izniyle buna inanıyorum. sakın bırakma. sadece tek yapman gereken hergün minicik bir milimde olsa ilerlemeye çalış. elbette birden hepsi olmaz. sabır et canım.. ama hergün zerre kadarda olsa ilerletEgzersizlerde giriyo canin ince ve kalin mumla denedm ama cok kalin degl ben daha kac kere ve nasil denemeliym moralim sifirrr((((
Canim bence lutfen moral bozma allah kinseye bu derdi vermesin ama bence vazgecme ve vazgecmeyelim basaricaz inan buna ben inaniyorum basaricam DUSUNME SADECE YAP CUNKU YAPMAK DUSUNMEKTEN DAHA KOLAY beni gaza getiren tek cumle bu ve bunu kendin icin yapNe istegm ne umudum kaldi kizlar burda yazilanlari cok okudm zaten bana cesaret veren onlardi ama benm delgm sanrm daha kucuk cnku olmyo hic zorlasam da
Olmuyor dıye birsey yok ! Kızıyorum boyle dusunmeyın lutfenNe istegm ne umudum kaldi kizlar burda yazilanlari cok okudm zaten bana cesaret veren onlardi ama benm delgm sanrm daha kucuk cnku olmyo hic zorlasam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?