Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar oyle hemen kendiniİ suclayip pes etmeyin olucak bu mubarek gece hirmwtini olucak insallah yetterki pes etmeyin.
Hemen istedigin anda olucak diye bisey yok biraz zamn aliyo ama oluyo bndede egzersizlerde hic sıkıntı yojtu eşli denme uzun sürdü bigün com iyi oluyodu bigün çok kötü oluyodu yeterki sabredin...

Egzersizlerde giriyo canin ince ve kalin mumla denedm ama cok kalin degl ben daha kac kere ve nasil denemeliym moralim sifirrr((((

Her zamn olumlu olucak diye bişey yok ahh keşke olsa ama biraz aksaklıklar olabiliyo..

Belki pozisyon yanlştır zeytinyğ kulnıyomusun kndini kasıyomusun acanaa

Egzersizlerde giriyo canin ince ve kalin mumla denedm ama cok kalin degl ben daha kac kere ve nasil denemeliym moralim sifirrr((((
Hiç üzülme Can'ım benim kendini bugün toparla yarın tekrar devam et asıl ben senden dha hastaydım ki parmağımı bile dokundurtmadım Oraya sen kendine bi güven muhtemel yönünü tam bulamıyorsun o yüzden acı oluyo bişeyler kesin eksik yarın tekrardan başa sar tekrar Başla ama pes etme

Canım bence olmaması tamamen senin psikolojinden bu nedenle ilk olarak senin bunu yenen lazım eşli denemeye problem yaşıyorsan senin mum denemelerini bırak esin yapsın yani bunu ya mumla yada parmagiyla böylelikle eşinin sana yaklaşmasina izin vermiş olursun bunu basardiginda yavaş yavaş ilerlersin hemen olmaz zaten ama sen kontrolü eline aldığında korkularınla hareket edersin ve yapamazsın

Bn nefese okdar önm vermedim sadece cok aşırı ıkındım ve bi baktım yavaş yavş milim milim giriyo acı falan kiç yok zaten o an şojta oluyosun.yeterki ıkın sen

arkadaşlar, ne yazıkki bende bir vajinismus hastasıymışım.2.5 aylık evliyim kitap aldık okudum, beynimde daha rahat hissettim fakat mum gibi parmak gibi bir aparatla deneme düşüncesi beni çok gerdi. Kitapta eşinizle denemeyin önce şunları yapın demesine rağmen bikaç günlük kegel egzersizleri sonucunda eşimle denedik oldu gibime geldi eşime sordum eşim de emin değil.Hissettiğim hisler bazen acı hafif bir sancı istek duyduğumda ise hiç acı hissetmedim. Olmadan önce ıkınınca bir toplu iğne başı kadar gözüküyordu şimdide o kadar gözüküyor biz beceremedik mi acaba? Affınıza sığınıyorum ikimizde o kadar tecrübesiziz ki kimseye soramıyorum. Lütfen bana yardımcı olun ben napayım?

Yag kullandm pozisyon bn ustteydm cunku kontrol bende ilmazsa hic uzin vermyorun

canım bir süre eşinle deneme yapma ve egzersiz yap sonra sen egzersiz yaparken aparatın içindeyken eşinin tutmasına izin ver sonra beraber tutun aparatı beraber çekin, tekrar itin bunu beraber yapın. Karşıya güvenin gelsin. çocuklara yazı yazdırırken beraber tutarız ya onun gibi. Rahattım diyorsun ama sen farkında değilsin sen kendini öyle kasıyorsun ki girmesine izin vermiyorsun. girişde bekle hemen kendini geriye çekme. orada dur. bende olamdığında kıvrılır bir köşeye ağlar yada bir şeyler kırmak isterdim. olmicak ben herkesten farklıyım herkesin olur benim olmaz. benim girişim bebek girişi gibi küçücük derdim. oldumu oldu şükür. hepimiz aynı evrelerden geçtik canım. Başaran arkadaşlarımızın geçmişdeki yazılarını olu bakalım senden farklı bir şey yazıyo rmu. Natahüseini vardı onu oku. Hepimizi oku geçmiş de yazılanlar seni motive edebilir.

canım bende öyleyim ama yılmıyorum. sonunda olacak Allahın izniyle buna inanıyorum. sakın bırakma. sadece tek yapman gereken hergün minicik bir milimde olsa ilerlemeye çalış. elbette birden hepsi olmaz. sabır et canım.. ama hergün zerre kadarda olsa ilerlet

Ne istegm ne umudum kaldi kizlar burda yazilanlari cok okudm zaten bana cesaret veren onlardi ama benm delgm sanrm daha kucuk cnku olmyo hic zorlasam da

Ne istegm ne umudum kaldi kizlar burda yazilanlari cok okudm zaten bana cesaret veren onlardi ama benm delgm sanrm daha kucuk cnku olmyo hic zorlasam da
Canim bence lutfen moral bozma allah kinseye bu derdi vermesin ama bence vazgecme ve vazgecmeyelim basaricaz inan buna ben inaniyorum basaricam DUSUNME SADECE YAP CUNKU YAPMAK DUSUNMEKTEN DAHA KOLAY beni gaza getiren tek cumle bu ve bunu kendin icin yap

Kizlar her gun cekeceginize bir gun cekin olsn btsn ki bu iliski ani cekmktn bahsetmyorm egzersz yaparkn acrsa cekin dyorm cnku iliskde hc acmyo girerken

Olmuyor dıye birsey yok ! Kızıyorum boyle dusunmeyın lutfen olmasa bizde de olmazdı. . Yılmak yok neyiniz eksik Allah aynı organı vermiş tüm kadınlara ve bunun için yaratılmış orası..Simdi lutfen silkelenin egzersizlere devam..İlkokula basladıgımzda kimi cabuk soktu okumayı kimimiz gec..herke aynı dgl..sonucta olacak umutsuzluk yok

allah eğim konusuna gelince , pns dik değil popoya doğru eğimli girecek.
buda vajinanın kastığımız zaman ki hali ama p nin eğimini görmeniz için bu resimleri buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…