Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkes okusun mutlaka !!!!!!!!!!
burayada yazayım aynısını okumayan kalmasın
iki aşama var giriş ilk engel sonra ikinci engelde o duvar, tabi ikiside beynimizin oyunu.bakın bu arada herkese söylüyorum ilişki sırasında konuşmayın yağ yada kayganlaştırıcı kullanırken bu önemli değil belki ama normalde hem alacağınız zevki alamazsınız dikkatiniz dağıldığı içinde ıslaklığınız anında gider.konumuza dönersek, şimdi yağı vajina içine iyi sürerseniz ki eşinizin parmağı yağlıyken, söylemiştim ya vajina içine parmağın girişini sağladıktan sonra parmakla şöyle giriş çıkış yapsın ve sonuna kadar parmak girsin mutlaka, mümkünse orta parmağı ve işaret parmağı,orta parmak uzun olduğu için daha ileriye doğru yağlanma sağlanır çıkarsın tekrar yağlasın , ve hemen girdiği an zorlamayın yavaş yavaş gelgit yaparak p nin kaymasını sağlayın, o duvara geldiğinde zaten iyi yağlanmışsa hiç acı çekmezsiniz inanın bana, orada duvara geldiğinde ıkının mutlaka ama ben de orda bir durdum acıyacak sandım, ama baktım acı yok ıkındım ve aynı anda içe doğru ittim, iyi yağlandığı için kaydı gitti. baktın orada kaldınız mı zaten çıkarın p ye tekrar yağ sürün demiştim, bolca sürün korkmayın yağdan. sizde sorun falan yok moralinizi bozmayın, burada binlerce kişi aynı sıkıntıda bu bir sorun değil, bu toplumun ayıbı anladınız mı moral bozmak yok, yağıda az sürelim demeyin bol sürün korkmayın canım zaten fazlası dışarda kalacak :)

hani bahçe çeşmesine hortum takarız ya, hortum biraz dardır , hortumu önce tutarsın sıkıca ve çok sert değil ama bastırarak ileri geri yaparak hareket ettirir, bastırarak hortumu girdirmeye çalışırız.aynen öyle yapıcaz.
popoyu ileri geri sallayarak, sanki salıncakta sallanır gibi yapıcaz,
popo arkadan kalkık ve vajina aşağı bakacak yarıya o duvar denilen şeye gelince. dimdik durmayın. popo hareketli olsun belden bağımsız şekilde.üst gövde öne doğru eğimli ama popo kalkık belde çukur oluşsun vajina aşağı baksın. kat katla balla reklamı gibi arkaya doğru katlanmış olucaz.

ayşen guruda tarık akanı görünce , ayyy anneeee ne yakışıklı çocuk değil mi der ve iç çeker ya ayyyy diye.öyle iç çekin. o zamanda vajina o anlık gevşiyor saniyelik gevşemelerde de hemen atik olup pns i girdirmeye çalışın.aslında 1 saniyede bile sona kadar ulaşabilirsiniz gevşediğinizde.

Kaderimden kopyaladım

allah eğim konusuna gelince , pns dik değil popoya doğru eğimli girecek.
buda vajinanın kastığımız zaman ki hali ama p nin eğimini görmeniz için bu resimleri buldum

Zuzuku Can'ım süpersin Yaa işte aynen bu eğilimi soran tüm arkadaşlarım iyice inceleyin anlatmak istediğimiz tam da bu

Bu illetle baş etmek cok zor ben 2 sene cektim ama inanın korktuğum sadece bana kaldı yapamıyonca kavgalar hakaretler hepsi sinir bozucu oluyor haydi arkadaşlar bizler yaptıysak sizlerde yapabilirsiniz rabbim aynı organı bizede vermiş sizde vermiş ne olursunuz cessaretlenin kendinize guvenin ve en önemlisi o kuş beyin hatta kuş kadar beyinleri calışmayan eşlerinize kendinizi gösterin size soylediği lafların hepsini yedirin onlara HAYDİİİİİİİİİİ KIZLARRRR ....

zuzukucum cok guzel anlatmissin canim.su mubarek gunde rabbim herkesi kurtarsin..ben daha egzersiz yapamadim.hasta oldum.bitsede devam etsem sizden aldigim gazla yapicam bu isi inaniyorum

Kizlar hala agliyorum dger evli arkadaslarm beni anlamiyolar bi cesaret dyolar benin elimde mi sanki cildrcam artik esim de benden soguyo sanki bttim artk kaldiramyorm bunu

Kizlar hala agliyorum dger evli arkadaslarm beni anlamiyolar bi cesaret dyolar benin elimde mi sanki cildrcam artik esim de benden soguyo sanki bttim artk kaldiramyorm bunu

kendini yalniz hissetme canim ben 1.5 yildir ugrasiyorum.daha dogrusu 1- 2 aydir ustune dustum.daha yeni egzersizlere basladim.esim eskiden cok anlayisliydi ama artik bikti.bu bi hastalik ve biz bunu yenicez inaniyorum ben asama asama oluyo biraz gec oluyo ama insallah olcak.bende cok agladim.sinir krizi gecirdim.her olmuyo dedigimde burdqki arkadaslarim beni cesaretlendirdi.parmagimi bile sokamaz bu delik cok kucuk derken aparatlara gectim.sira p.niste.insallah olucak birbirimize destek olalim.ben deligin poppya egilimli oldugunu bile burdan ogrendim.

Kizlar esimin dokunmasina bile izin vermiyorum elimde degl artik cevreye rol yapmaktan biktim esim yarin sehir disina cikiyo mecburen ve benden iyice soguycak....

aynen canım bende birçok şeyi buradan öğrendim

Kizlar esimin dokunmasina bile izin vermiyorum elimde degl artik cevreye rol yapmaktan biktim esim yarin sehir disina cikiyo mecburen ve benden iyice soguycak....
Ümitsizlige kapilma penis boyutunda aparatla calis cnm esin dönene kdr. Anladigim kadariyla aparatin o kalinlikta degil basaracaksin inan kendine.

Kızlar, uzun bir süre önce ben de buraya yazıyordum. Şubat aylarında. Vajisnimusdan çok azab çektim. Ama yıkılmayın, pes etmeyin :) Şuan hamileyim. Kasım ayında bebeğim doğacak.Kendim yendim canlarım. Darısı sizlere inşallah.Burada okuduğum egzersizlerle yaptım ve oldu. Rabbimden tek dileğim bu illetle savaşan her kesin bir an önce kurtulması olsun vajisnimusdan .

Evet bende üçüncü kez denedim hemen alamıyorum hala canım yaniyo zevki falan bi kenara bıraktım yeter ki girsin diye . Baya kan gelince korktum normal mi diye çok şükür çok rahat olmasa da yine alabiliyorum artık benim için çok büyük bisry bir sene sonra bi de biraz daha rahat olsa ne sevincem rahatlattiniz beni inş günden güne daha rahat olur

Kızlar az önce esli deneme yaptık egzersiz için. Yani o dokundu bana zevk alamadım acimasindan çekindim ama sanki o giriş kısmı genişledi o dokundukça sizce bu normalmi

Kızlar benim için de dua edin. Deneme yapacağız inşallah bu iki gün içinde. Hiç egzersiz yapmadım ama artık eskisi kadar korkmuyorum. Cesarete ihtiyacım var...

Serappp merhaba canım :) Ben sen yendin hatırlıyorum. Yaparsın canım benim. O senden korksun. Korkma tabi. Tek olması gereken inanç ve cesaret başka birşey değil. Dualarım seninle canımcım.

Merhaba kızlar,

uzun zaman oldu yazmıyorum ama takipteyim.
su lanet olası vajili halimden hoşnut olmadığımdan yazmakta gelmiyor içimden.
başa dönüp dönüp yazılanları okumakla kalıyorum

Allahtan ümidi kesmeyelim, Muharrem ayındayız, bol bol dua ediyorum kendim ve benim gibi olan sizler için.
7 gün oruç tuttum her oruç niyetimde aklımdan geçen sağlık ve bu işi çözebilmek oldu
Allah yardımcımız olsun canlar.

adet oldum, bitince hazır cesarette toplamışken su işi bol zeytinyağı ile bide ben deneyeceğim.

Serappp merhaba canım :) Ben sen yendin hatırlıyorum. Yaparsın canım benim. O senden korksun. Korkma tabi. Tek olması gereken inanç ve cesaret başka birşey değil. Dualarım seninle canımcım.
Yok canım ya ne yenmesi sürekli takip ediyorum burayı yazılanları okuyorum. Uzun zaman sonra deneyeceğim ama eğer olmazsa psikoloğa gideceğim ne olur dua edin artık bu durumdan kurtulmak istiyorum

Bu arada yenen arkadaşları tebrik ediyorum. Rabbim hepimizi kurtarsın. Tavsiyeleriniz var mı kızlar?
teşekkür ederim canım. sıra sizde darısı başınıza canlar. Ben çok çektim anlatsam roman olur.
tavsiyem yapacağınıa inanın ve üzerine gidin. ertelemeyin. hırs yapın gözünüzü karartın. gayret edin. Pes etmeyin. ıkının bol bol nefes alıp verin kendinizi geri çekmeyin. takıldığınız yerde bekleyin nefes alıp verip devam edin.. orası bir boşluk. içi bom boş. siz korktukça orasıda korkuyor yazık. küçülüyor. kasıyor kendini. siz rahat olursanız orası da yumuşar, ilk yaptığınızda rahat olamazsın doğru işte onun için ıkının, poponuzu hareket ettirin. robot gibi durmayın bu kadar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…