Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu arada yenen arkadaşları tebrik ediyorum. Rabbim hepimizi kurtarsın. Tavsiyeleriniz var mı kızlar?
Arkadaşım psikolojik olduğun dan emin olduktan sonra aşmaya çalışın lütfen...bir yıl uğraştım yıprandım sonunda Dr yardımıyla Adana epc vajinismus ta iki gün de bitti ,sihir gibi ...şunu Söylemek istiyorum bu rahatsızlığın tedavisi var yeter ki umudunu kaybetme canım.

Sağolun canlarım ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. Çünkü acıyacağını kanayacağını düşünüyorum. Mesela pe...i ilk gördüğümde çok korkmuştum. Vajina nın yerini bulamamıştık. Eşim de tecrübesiz olunca bir de çok anlayışlı. O yüzden bayağı uzun bir zamandır denemedik. Ucu bile girse razıyım. En azından korkum biraz gider. Of ne yapacağım bilmiyorum. Burada egzersiz yapmadan yenen arkadaşlar var. Onlardan biraz cesaret aldım. İnşallah yenerim bende

Umarım aşarsın canım ...güzel günler çok yakında...her zaman yanındayız.benimkide psikolojikti elimi sürsem acıyordu sanki ...şimdi zevk bile alıyorum ..darısı başına ama erteleme zaman kaybetme çünkü zamanla Eşinle arana soğukluk giriyor ne yazık ki...yardım etmeye HAZIRIM yalnız değilsin tamam mı.

Çok sağol canım iyi ki varsınız

ARKADAŞLAR HAYIRLI GÜNLER DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM HİÇMİ EMLA KREM DENEYEN KULLANAN OLMADI YARDIM İSTEMİŞTİM KULLANIMINA DAİR TAM OLARAK NASIL SÜRÜLÜYOR ACI İÇ KISIMDA OLDUĞU İÇİN BİRAZ OLSUN FAYDASI OLUYORMU LÜTFEN YARDIM...........................

Ben egzersiz yaparken kullanıyorum. Nohut büyüklüğünde aparata sürüyorum. Girişi biraz yakıyor sonra geçiyor. Ama anestol daha ucuz ve aynı etkiyi gösteriyor.

Kalın aparata geçtim giriş yapamiyorum. Esnemiyor giriş. Ben de itemiyorum korkumdan. Kafayı yiyeceğim 3 gündür yerimde sayiyorum. Hasta olduktan sonra doktora gidip 4-5 bin Bayılacağim anlaşılan. Orda da olmazsa diye de korkuyorum ayrıca.

Canim bende dr gitmeyi düsünüyordum 3 sene olcakti nerdeyse sonra dedim ben hicbirsey denemedim ki önce deneyip sonra gidecegim. Dilatör set aldim ve toplsmda 3 hafta egzersizle yendim bak sende egzersiz yapiyosun hic korkma diger boylar nasil olduysa buda olur önce kücük boyla deneyip onu cikart ve büyükle devam et öyle yapanlarda vardi.

Valla ben ilk vajinismus oldugumu düsündügümde sürmüstüm bi ise yaramadi. Yanma ve tuhaf bi his oldu, esimi yaklastirmamistim bile bacaklarimi sıkmistim yinede.

Valla esim elini degdirir degdirmez ittirdim belki herkeste farklidir. Dedigim gibi ilk baslarda denemistim egzersiz yapanlarlsrda farklidir belki. Ama sunu söyleyim aslinda normalde giristede kasmadigin sürece pek birsey hissetmiyosun cnm. Egzersiz yapiyomusun?

Anestol emla lubricant içerikli krem ve jeller içinde ki etken maddesinden dolayı yanma yapar genellikle.ben bunu bile bile kullandım yine de onun yarattığı yanmaya katlanmaktansa vazelin kullanırım deyip bıraktım.. Zeytinyağını süremiyorum yenilebilir bisey olduğundan bana garip geliyor oraya sürmek ama johson's baby vazelin kullanıyorum ben egzersizlerimde hem yumuşatıyor da ayrıca emla ve anestol anestezik olduğundan eşli denemede ereksiyonu geciktirir veya engeller

lütfen banada yardımcı olun ben daha nasıl durmam gerektiğimi bile bilmiyorum korkuyorum 3 ay oldu eşim artık çok kötü davranmaya başlaadı ne yapacağım psikolojim alt üst oldu

merhaba kızlar. ben de 2 aylık evliyim ve aynı dertten ben de muzdaribim.hatta ileri derecede vajinismus olduğum kanısına vardım diyebilirim. internetten araştırdım ama çok bilgi bulamadım burada yazdıklarınızı okudum parmak egzersizlerinden ve aparatlardan bahsetmişsiniz. vajinismus tedavisi nasıl başlar nasıl aşılır neler yapmalıyım bana bilgi verir misiniz çok az şey biliyorum. internette doktora gitmeden geçmez yazıyo doktora giden arkadaşlar doktor nasıl bi tedavi süreci izliyo sadece psikoterapi anlamında mı yardımcı oluyo.bir de devlet hastanelerinde tedavi mümkün mü çok soru sordum kusura bakmayın ama çok az bilgim var ve çok tedirginim, korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…