- 13 Temmuz 2015
- 304
- 58
- 98
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.221
Arkadaşım psikolojik olduğun dan emin olduktan sonra aşmaya çalışın lütfen...bir yıl uğraştım yıprandım sonunda Dr yardımıyla Adana epc vajinismus ta iki gün de bitti ,sihir gibi ...şunu Söylemek istiyorum bu rahatsızlığın tedavisi var yeter ki umudunu kaybetme canım.Bu arada yenen arkadaşları tebrik ediyorum. Rabbim hepimizi kurtarsın. Tavsiyeleriniz var mı kızlar?
Umarım aşarsın canım ...güzel günler çok yakında...her zaman yanındayız.benimkide psikolojikti elimi sürsem acıyordu sanki ...şimdi zevk bile alıyorum ..darısı başına ama erteleme zaman kaybetme çünkü zamanla Eşinle arana soğukluk giriyor ne yazık ki...yardım etmeye HAZIRIM yalnız değilsin tamam mı.Sağolun canlarım ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. Çünkü acıyacağını kanayacağını düşünüyorum. Mesela pe...i ilk gördüğümde çok korkmuştum. Vajina nın yerini bulamamıştık. Eşim de tecrübesiz olunca bir de çok anlayışlı. O yüzden bayağı uzun bir zamandır denemedik. Ucu bile girse razıyım. En azından korkum biraz gider. Of ne yapacağım bilmiyorum. Burada egzersiz yapmadan yenen arkadaşlar var. Onlardan biraz cesaret aldım. İnşallah yenerim bende
Çok sağol canım iyi ki varsınızUmarım aşarsın canım ...güzel günler çok yakında...her zaman yanındayız.benimkide psikolojikti elimi sürsem acıyordu sanki ...şimdi zevk bile alıyorum ..darısı başına ama erteleme zaman kaybetme çünkü zamanla Eşinle arana soğukluk giriyor ne yazık ki...yardım etmeye HAZIRIM yalnız değilsin tamam mı.
Ben egzersiz yaparken kullanıyorum. Nohut büyüklüğünde aparata sürüyorum. Girişi biraz yakıyor sonra geçiyor. Ama anestol daha ucuz ve aynı etkiyi gösteriyor.ARKADAŞLAR HAYIRLI GÜNLER DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM HİÇMİ EMLA KREM DENEYEN KULLANAN OLMADI YARDIM İSTEMİŞTİM KULLANIMINA DAİR TAM OLARAK NASIL SÜRÜLÜYOR ACI İÇ KISIMDA OLDUĞU İÇİN BİRAZ OLSUN FAYDASI OLUYORMU LÜTFEN YARDIM...........................
Ben egzersiz yaparken kullanıyorum. Nohut büyüklüğünde aparata sürüyorum. Girişi biraz yakıyor sonra geçiyor. Ama anestol daha ucuz ve aynı etkiyi gösteriyor.
Çeken bilir canım bu derdi ...Çok sağol canım iyi ki varsınız
Canim bende dr gitmeyi düsünüyordum 3 sene olcakti nerdeyse sonra dedim ben hicbirsey denemedim ki önce deneyip sonra gidecegim. Dilatör set aldim ve toplsmda 3 hafta egzersizle yendim bak sende egzersiz yapiyosun hic korkma diger boylar nasil olduysa buda olur önce kücük boyla deneyip onu cikart ve büyükle devam et öyle yapanlarda vardi.Kalın aparata geçtim giriş yapamiyorum. Esnemiyor giriş. Ben de itemiyorum korkumdan. Kafayı yiyeceğim 3 gündür yerimde sayiyorum. Hasta olduktan sonra doktora gidip 4-5 bin Bayılacağim anlaşılan. Orda da olmazsa diye de korkuyorum ayrıca.
Egzersizle korkularini yenebilirsin cnm. Benim kdr korkagi yoktur herhalde, biraz cesaret.Ya arkadaşlar niye bu kadar korkağım ben. Denemekten bile korkuyorum. Napacağım?
Valla ben ilk vajinismus oldugumu düsündügümde sürmüstüm bi ise yaramadi. Yanma ve tuhaf bi his oldu, esimi yaklastirmamistim bile bacaklarimi sıkmistim yinede.ARKADAŞLAR HAYIRLI GÜNLER DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM HİÇMİ EMLA KREM DENEYEN KULLANAN OLMADI YARDIM İSTEMİŞTİM KULLANIMINA DAİR TAM OLARAK NASIL SÜRÜLÜYOR ACI İÇ KISIMDA OLDUĞU İÇİN BİRAZ OLSUN FAYDASI OLUYORMU LÜTFEN YARDIM...........................
gülüm hiçmi uyuşturmuyor bu krem birşey hissetmiyosun ya peniside hissetmeden belki girer diye düşündüm yoksa başka çarem kalmadıValla ben ilk vajinismus oldugumu düsündügümde sürmüstüm bi ise yaramadi. Yanma ve tuhaf bi his oldu, esimi yaklastirmamistim bile bacaklarimi sıkmistim yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?