- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.241
Ben emla almıştım ınan birkac kez egxersızde kullanmıştım cok yanma yaptı ve rahatsız edici bir his oluşmuştu vajınamda. . Nohut buyulugunde parmağını kaplayacak sekilde sur ve cok fazla ilerletmeden biraz içeri ittir cok surme sakın yanarsın ben bilmeden surmuştum 2 gun yandım :) emla kullanmadan yendim ben ancak seni rahatlatacaksa kullan tabıkı uzun sure kullanmanı tavsiye etmem sonucta vajina yapısı bozabilirARKADAŞLAR HAYIRLI GÜNLER DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM HİÇMİ EMLA KREM DENEYEN KULLANAN OLMADI YARDIM İSTEMİŞTİM KULLANIMINA DAİR TAM OLARAK NASIL SÜRÜLÜYOR ACI İÇ KISIMDA OLDUĞU İÇİN BİRAZ OLSUN FAYDASI OLUYORMU LÜTFEN YARDIM...........................
Cem kece makalelerini oku bide bu hastaliga odaklanma belki deglsndr ilk egzersiz vajina kaslarni sikip birkmak gun icnde kegel egzerszi denyo buna daha snra aparata gecersnmerhaba kızlar. ben de 2 aylık evliyim ve aynı dertten ben de muzdaribim.hatta ileri derecede vajinismus olduğum kanısına vardım diyebilirim. internetten araştırdım ama çok bilgi bulamadım burada yazdıklarınızı okudum parmak egzersizlerinden ve aparatlardan bahsetmişsiniz. vajinismus tedavisi nasıl başlar nasıl aşılır neler yapmalıyım bana bilgi verir misiniz çok az şey biliyorum. internette doktora gitmeden geçmez yazıyo doktora giden arkadaşlar doktor nasıl bi tedavi süreci izliyo sadece psikoterapi anlamında mı yardımcı oluyo.bir de devlet hastanelerinde tedavi mümkün müçok soru sordum kusura bakmayın ama çok az bilgim var ve çok tedirginim, korkuyorum
Canım hiç deneme yaptinizmi yani ne evredesinizmerhaba kızlar. ben de 2 aylık evliyim ve aynı dertten ben de muzdaribim.hatta ileri derecede vajinismus olduğum kanısına vardım diyebilirim. internetten araştırdım ama çok bilgi bulamadım burada yazdıklarınızı okudum parmak egzersizlerinden ve aparatlardan bahsetmişsiniz. vajinismus tedavisi nasıl başlar nasıl aşılır neler yapmalıyım bana bilgi verir misiniz çok az şey biliyorum. internette doktora gitmeden geçmez yazıyo doktora giden arkadaşlar doktor nasıl bi tedavi süreci izliyo sadece psikoterapi anlamında mı yardımcı oluyo.bir de devlet hastanelerinde tedavi mümkün müçok soru sordum kusura bakmayın ama çok az bilgim var ve çok tedirginim, korkuyorum
Cem kece makalelerini oku bide bu hastaliga odaklanma belki deglsndr ilk egzersiz vajina kaslarni sikip birkmak gun icnde kegel egzerszi denyo buna daha snra aparata gecersn
evet canım evliliğin ilk haftası bikaç kez denedik ben başta korkudan sanmıştım ama kasılmalar otomatikleşiyo oraya kendim bile elleyince kasılıyorumCanım hiç deneme yaptinizmi yani ne evredesiniz
Canım yönünü tam ayarlamıyor olabilirsin. Kaygan olsun ve Az eğimli yap.Offf offf kizlar aparati alamyormm kalinlastrdm braz ama nekdar itsem de ilerlemyo kasmyorm ama olmyooo egzersz yapanlar nasl yaptnzz umudum azalyo artkk
Burda ki bütün arkadaşlar çok iyi yönlendiyor evde parmak yada aparat egzersi yapmayı dene ilk önce.merhaba kızlar. ben de 2 aylık evliyim ve aynı dertten ben de muzdaribim.hatta ileri derecede vajinismus olduğum kanısına vardım diyebilirim. internetten araştırdım ama çok bilgi bulamadım burada yazdıklarınızı okudum parmak egzersizlerinden ve aparatlardan bahsetmişsiniz. vajinismus tedavisi nasıl başlar nasıl aşılır neler yapmalıyım bana bilgi verir misiniz çok az şey biliyorum. internette doktora gitmeden geçmez yazıyo doktora giden arkadaşlar doktor nasıl bi tedavi süreci izliyo sadece psikoterapi anlamında mı yardımcı oluyo.bir de devlet hastanelerinde tedavi mümkün müçok soru sordum kusura bakmayın ama çok az bilgim var ve çok tedirginim, korkuyorum
canım bende aynı senin gibiydim. zamanla bayağı ilerleme kaydettim. öncelikle sakın acele etme. yavaş yavaş çözüleceksin. serçe parmağınla başla. ellerini iyce yıka. sonra kayganlaştırıcı sür bebe yağı kullanıyorum ben. önce vajinanı aynada incele. ıkın bi kez bak nasıl açıyo ağzını kocaman. sonra elinle oraya masaj yap yağla. sonra serçe parmağının ucunu azıcık girdirmeye çalış. inan bana girecek. ben ameliyathanede gördüm bir kadına işlem yapılırken , o vajinanın öyle bir büyüme kapasitesi varki gözlerime inanamadım. kocaman oldu. 5 kg lık bebek gövdesi orayı geçiyo. penis kaç gramki... küçücük bişey bebek gövdesine göre. sakın korkma. burda amaç vajinayı duyarsızlaştırmaya alıştırmak. başta belki sana acıyo gibi gelicek ama sonra zamanla göreceksin 2 parmak bile girse acımıycak.evet canım evliliğin ilk haftası bikaç kez denedik ben başta korkudan sanmıştım ama kasılmalar otomatikleşiyo oraya kendim bile elleyince kasılıyorumne yapmam lazımm
Evet Can'ım normal oHanımlaarrrrrrr lişkiden aonravyarım saat yatıyorum ama sabah az az spremler dışarı cıkıyo bu normalmi ve herkeste oluyomu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?