Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

lütfen banada yardımcı olun ben daha nasıl durmam gerektiğimi bile bilmiyorum korkuyorum 3 ay oldu eşim artık çok kötü davranmaya başlaadı ne yapacağım psikolojim alt üst oldu

Ben emla almıştım ınan birkac kez egxersızde kullanmıştım cok yanma yaptı ve rahatsız edici bir his oluşmuştu vajınamda. . Nohut buyulugunde parmağını kaplayacak sekilde sur ve cok fazla ilerletmeden biraz içeri ittir cok surme sakın yanarsın ben bilmeden surmuştum 2 gun yandım :) emla kullanmadan yendim ben ancak seni rahatlatacaksa kullan tabıkı uzun sure kullanmanı tavsiye etmem sonucta vajina yapısı bozabilir

Merhaba kızlar bende 1yillik evliyim Dr bana vajinismus olmadığımi söyledi ama en başlarda vajinismstum bence tabi ben dr a ancak 11ay olunca gittim 4tane kadın dogumcuya gittim 4u de vajinismus değilsin dedi ilki et parçası var kızlık zarını alırsak daha rahat olur dedi diğer 3 Dr operasyona gerek yok dedi son Dr anestol verip gün aşırı deneyin dedi ama bende hiç istek yok denemek için bile istemiyorum anestol hiç uyusturmuyo bence çok da yakmadi çok az yaktı 2tane Dr da psikolojimi bozdu 11aydir nerdesin gibi konuşmalar canın tatlı demeler yakında kocanla sorunlar olur demeler en son Dr dan Allah razi olsun ama uzun yıllar var önünüzde olur üzülmeyin falan diye teselli etti ama bu isteksizlikle nasıl olacak bilmiyorum esimde çok duygusal istemediğim hicbirseye zorlama z beni offf(((bir an önce kurtulmak istiyorum derttennnnnn

Cem kece makalelerini oku bide bu hastaliga odaklanma belki deglsndr ilk egzersiz vajina kaslarni sikip birkmak gun icnde kegel egzerszi denyo buna daha snra aparata gecersn

Kızlar ilk olarak cok aciyacak oraya parmağı girmiyo penis ne nasıl girer düşüncelerini atın kafanızdan oraya penis giremiyecek olsa kolunu bacaginizdaki deri gibi dümdüz olurdu bu kısım zaten açık sadece etrafında normalden daha fazla kas var burada okuduysam in basaranlarin tek söylediği kafamda ne kadar buyutmusum aslinda düşündüğüm şeyler olmadı demeleri ilk olarak bu imkansız yada acı içinde kivrandiracak bişey değil emin olun her denemenizdeki basarisizliklariniz Eşinizin davranışları kafanızda devamli bunu düşünmezdim sizi daha çok yaralı daha çok acı çekmenizi sağlıyor ilk olarak sizin kafanızda çözmeniz gerekiyo size hertürlü bilgi yardımında bulunuruz yeterki siz basaricaginiza inanin

Canım hiç deneme yaptinizmi yani ne evredesiniz

lütfen banada yardımcı olun ben daha nasıl durmam gerektiğimi bile bilmiyorum korkuyorum 3 ay oldu eşim artık çok kötü davranmaya başlaadı ne yapacağım psikolojim alt üst oldu

Cem kece makalelerini oku bide bu hastaliga odaklanma belki deglsndr ilk egzersiz vajina kaslarni sikip birkmak gun icnde kegel egzerszi denyo buna daha snra aparata gecersn

bütün belirtiler onu gösteriyo ama.istemsiz kasılmalar çok fazla. bir doktora danıştım vajinismus olduğumu söyledi o da.

Arkadaslar ben en son kendi iki parmagima alabiliodm sonra esimin parmagi ile denemistik olmadi smdi alabildim parmagini bi yontem buldum esim eldiven takti onu bolca bebe yagi surduk ve cok kolay hatta iler geri yapti hic rahatsiz olmadim snra p..s asamasina gectik ama husran malesef yinede umutluyum parmagi alabildim diye

Offf offf kizlar aparati alamyormm kalinlastrdm braz ama nekdar itsem de ilerlemyo kasmyorm ama olmyooo egzersz yapanlar nasl yaptnzz umudum azalyo artkk

Offf offf kizlar aparati alamyormm kalinlastrdm braz ama nekdar itsem de ilerlemyo kasmyorm ama olmyooo egzersz yapanlar nasl yaptnzz umudum azalyo artkk
Canım yönünü tam ayarlamıyor olabilirsin. Kaygan olsun ve Az eğimli yap.
Umudun da azalmasın pes etmek yok. Hepimiz nasıl başardıysak sende başarcaksın.

Burda ki bütün arkadaşlar çok iyi yönlendiyor evde parmak yada aparat egzersi yapmayı dene ilk önce.
Bende bu siteden çok yardim ama yapamadım tek başıma bende ki de çok ileri dereceydi oraya dokunamamak bacaklarimi açamamak gibi.
Doktora gittim o şekilde yendim . Doktor tabiki sadece psikolojik olarak yardımcı olamaz ilk olarak psikolojik olarak hazırlıyor olsa bile sonra aparat egzersizlerine geçiyor.
Sen ilk olarak evde kendin yapmayı dene burdan da yardımcı olunur canım.
Çok korkan biri olarak söylüyorum asla korkulcak bişey yokmuş abarttılar bizi bu hale getirdi zaten.
Cesaretini topla ve zaman kaybetmeden başla. Bir kere oraya bişey girdiğini kabul edince devamı gelicek.

evet canım evliliğin ilk haftası bikaç kez denedik ben başta korkudan sanmıştım ama kasılmalar otomatikleşiyo oraya kendim bile elleyince kasılıyorum ne yapmam lazımm
canım bende aynı senin gibiydim. zamanla bayağı ilerleme kaydettim. öncelikle sakın acele etme. yavaş yavaş çözüleceksin. serçe parmağınla başla. ellerini iyce yıka. sonra kayganlaştırıcı sür bebe yağı kullanıyorum ben. önce vajinanı aynada incele. ıkın bi kez bak nasıl açıyo ağzını kocaman. sonra elinle oraya masaj yap yağla. sonra serçe parmağının ucunu azıcık girdirmeye çalış. inan bana girecek. ben ameliyathanede gördüm bir kadına işlem yapılırken , o vajinanın öyle bir büyüme kapasitesi varki gözlerime inanamadım. kocaman oldu. 5 kg lık bebek gövdesi orayı geçiyo. penis kaç gramki... küçücük bişey bebek gövdesine göre. sakın korkma. burda amaç vajinayı duyarsızlaştırmaya alıştırmak. başta belki sana acıyo gibi gelicek ama sonra zamanla göreceksin 2 parmak bile girse acımıycak.

Hanımlaarrrrrrr lişkiden aonravyarım saat yatıyorum ama sabah az az spremler dışarı cıkıyo bu normalmi ve herkeste oluyomu böyle

Bende bi kez iliskiye girebildim sonra esim şehir dışına çıktı Bi haftadır yok bugün geliyo ama bende adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…