- 6 Temmuz 2015
- 235
- 104
- 103
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.261
Birsey olmaz bende ilk iliskiden bir ay sonra 2. yapabilmistim problem olmadi.Bende bi kez iliskiye girebildim sonra esim şehir dışına çıktı Bi haftadır yok bugün geliyo ama bende adet oldum
çok çabuk ilerlemişsin. bak bide üzülüyordun.. kapanmaz delik. o zaten hep açık.Kizlar yaa bsey sorcam ben buyuk boy aparattayim pense dha yakin bi boy ama cok zorlaniyorum giriste girse de ilerlemyo ikinsam da zorla itsem de napmaliyim??bde smdi esim sehr disinda ben zorlayp bikere o aparati soksam sonra bi hafta sonra flan kapanir mi yani basa doner miyim bi haftada o boyu sokmama ragmen esim gelnce yine zorlanir miyim kapanir mi yani delik??
O delik sn ne yapsan kapanmaz canim rahat ol ama bi kez aparati girdrdm dye brakma bnce grdr bekle 10 15 dk o gisse alssn krasi bide girdrnce dairesk haerekt yap ki alssn sadece bi kere yaparsn esinle denemede yine rahat olamazsn belkiKizlar yaa bsey sorcam ben buyuk boy aparattayim pense dha yakin bi boy ama cok zorlaniyorum giriste girse de ilerlemyo ikinsam da zorla itsem de napmaliyim??bde smdi esim sehr disinda ben zorlayp bikere o aparati soksam sonra bi hafta sonra flan kapanir mi yani basa doner miyim bi haftada o boyu sokmama ragmen esim gelnce yine zorlanir miyim kapanir mi yani delik??
Canım valla çok sağol Allah razı olsun içimi tahatlattığın için kaç gündür canım sıkkın kafam çok takıldı bu konuyacanım bende aynı senin gibiydim. zamanla bayağı ilerleme kaydettim. öncelikle sakın acele etme. yavaş yavaş çözüleceksin. serçe parmağınla başla. ellerini iyce yıka. sonra kayganlaştırıcı sür bebe yağı kullanıyorum ben. önce vajinanı aynada incele. ıkın bi kez bak nasıl açıyo ağzını kocaman. sonra elinle oraya masaj yap yağla. sonra serçe parmağının ucunu azıcık girdirmeye çalış. inan bana girecek. ben ameliyathanede gördüm bir kadına işlem yapılırken , o vajinanın öyle bir büyüme kapasitesi varki gözlerime inanamadım. kocaman oldu. 5 kg lık bebek gövdesi orayı geçiyo. penis kaç gramki... küçücük bişey bebek gövdesine göre. sakın korkma. burda amaç vajinayı duyarsızlaştırmaya alıştırmak. başta belki sana acıyo gibi gelicek ama sonra zamanla göreceksin 2 parmak bile girse acımıycak.
Bence bırak canım kayganlastırıcı yeterli. . Acı kısmına gelince bnde kısa sure ince yendim ve 3 kez yaptık ancak cok rahat degilim ve zevk almıyorum burdan arkadaslar normal dediler alışana kdr boyle olurmuş bu yuzden takıyor um düzelecek elbetKizlar ben anestol pomat kullanmistim ilk yendigimde yani orasi uyusmustu yendikten sonra bir ay gecti denemedik simdi ilk denememizde ve ikinci denememizde anestol kullanmadim normale donelim diye sadece kayganlastirici kullandim ama asiri aci duyuyorum.. yenenler nasil alisicaz acaba ya ? Bir ay ara verincemj bu kadar aciyor yoksa uyusturucu surmedim diyemi anlamadim
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için gerçektenn.ben de aynı sen gibiyim bacaklarımı açamıyorum kendim elleyemiyorum bile.dediğin gibi biraz cesaret lazım ama o da çok zor bikere olmayınca sanki hiç olmiycakmış gibi geliyo pes ediyorum ama sonra bununşa mücadele eden tek ben değilim burda okuduğum yazılarda biçok kişi yenmiş o bana cesaret veriyo.Burda ki bütün arkadaşlar çok iyi yönlendiyor evde parmak yada aparat egzersi yapmayı dene ilk önce.
Bende bu siteden çok yardim ama yapamadım tek başıma bende ki de çok ileri dereceydi oraya dokunamamak bacaklarimi açamamak gibi.
Doktora gittim o şekilde yendim . Doktor tabiki sadece psikolojik olarak yardımcı olamaz ilk olarak psikolojik olarak hazırlıyor olsa bile sonra aparat egzersizlerine geçiyor.
Sen ilk olarak evde kendin yapmayı dene burdan da yardımcı olunur canım.
Çok korkan biri olarak söylüyorum asla korkulcak bişey yokmuş abarttılar bizi bu hale getirdi zaten.
Cesaretini topla ve zaman kaybetmeden başla. Bir kere oraya bişey girdiğini kabul edince devamı gelicek.
Gecer insallah da ben aci cekiyorum cok zevk almiyorm o normal alismak gerekiyorda bu aci neden oluyor ilk birlesmede bile acimadi ama simdi cok fena ve hepsi girmiyorBence bırak canım kayganlastırıcı yeterli. . Acı kısmına gelince bnde kısa sure ince yendim ve 3 kez yaptık ancak cok rahat degilim ve zevk almıyorum burdan arkadaslar normal dediler alışana kdr boyle olurmuş bu yuzden takıyor um düzelecek elbet
olabilir tabi. istersen önce bir kadın doğumcuya git. ben aparat egsersizini eşimle birlikte yaptım. 3 numaralı aparat ki çevresi 10 cm , kanamam oldu. kızlık zarı zedelendi. ama eşimin yanındaydım gördü bunu.Canım valla çok sağol Allah razı olsun içimi tahatlattığın için kaç gündür canım sıkkın kafam çok takıldı bu konuyakasma gevşeme egzersizlerinden sonra serçe parmakla işe başlayım ben o zaman.peki zara herhangi bir zatarı olmuyomu bu aparat ve parmak egzersizlerinin
Canim zaten yenen kişiler ben yaptıysam herkes yapar der. Yani hepimiz ilk başlarda imkansız gibi görüyoruz. Ama yapınca da bu muymuş diyoruz.Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için gerçektenn.ben de aynı sen gibiyim bacaklarımı açamıyorum kendim elleyemiyorum bile.dediğin gibi biraz cesaret lazım ama o da çok zor bikere olmayınca sanki hiç olmiycakmış gibi geliyo pes ediyorum ama sonra bununşa mücadele eden tek ben değilim burda okuduğum yazılarda biçok kişi yenmiş o bana cesaret veriyo.
Aşırı bir acı cekiyorsan bir Jinekologa gorun bence bazen yara yada iltihap olsun o da acı verebılıyorGecer insallah da ben aci cekiyorum cok zevk almiyorm o normal alismak gerekiyorda bu aci neden oluyor ilk birlesmede bile acimadi ama simdi cok fena ve hepsi girmiyor
Tamam canım ben de ayna karşısında masaj ve kegel egzersizleriyle başlıycam peki bu vajinaya masajı kaç gün yapmalıyım oraya rahat bi şekilde dokunana kadar mıCanim zaten yenen kişiler ben yaptıysam herkes yapar der. Yani hepimiz ilk başlarda imkansız gibi görüyoruz. Ama yapınca da bu muymuş diyoruz.
Sende pes etme ve hemen başla egzersizlere. Başlayınca kendine daha çok cesaret gelecek.
Bacaklarımızı bile açamıyoruz ya hani onun için benim tedavimde ilk başka 15 dk ayna karşısında vajinaya masaj yapmak vardı. Oraya korkmadan dokunmaya alışmak ve rahatlamak için. Istersen İlk başta bunu yap sonra aparata geçersin.
Bence bırak canım kayganlastırıcı yeterli. . Acı kısmına gelince bnde kısa sure ince yendim ve 3 kez yaptık ancak cok rahat degilim ve zevk almıyorum burdan arkadaslar normal dediler alışana kdr boyle olurmuş bu yuzden takıyor um düzelecek elbet
Kızlar ilk yaptıktan sonrakilerde acı duymaniz normal içeri kısımda bir zedelenme var cünkü bide ilk olduğundaki çekinme ve duygularınız denemelerinizde davranişinizi etkiliyor ama çok geciktirmeyin orasını ilişkiye alıştırma için haftada 2 yada 3 defa yapın ilk denemedeki cekinme beyninizde oldugunuzdan kendinizi kasiyo olabilirsiniz buda aci cekmenizi saglaya bilir ama daha sonra acı yerini zevke bırakıyor emin olun. vücudunuz ilişkiyi anlıyor ve kendini ona göre ayarliyoGecer insallah da ben aci cekiyorum cok zevk almiyorm o normal alismak gerekiyorda bu aci neden oluyor ilk birlesmede bile acimadi ama simdi cok fena ve hepsi girmiyor
Aynen canım rahat dokunana kadar birde kendini kasmayana kadar nefes ve masajla başla.Tamam canım ben de ayna karşısında masaj ve kegel egzersizleriyle başlıycam peki bu vajinaya masajı kaç gün yapmalıyım oraya rahat bi şekilde dokunana kadar mı
ne kadardır evlisiniz eğer yeni evliyseniz alışma süresinde erkek problem yaşayabiliyor ama zaman geçtikce düzeliyorMerhaba günaydın
Reglim bitti iki gün dür o kadar istekliyim ki denemek için burada okuduklarım ve sizinle konuşmamdan
Bu sefer de başka bir problem çıktı eşim sertleşme sıkıntısı yaşıyo iki kez denemek istedik aynısı oldu sebebini soruyorum bu seferde ben korkuyorum stres oluyorum diyo ne yapmamız gerekiyor fikri olan var mı
canım bu ilaçlar vajina çevresini uyuşturuyo ama sen kendini kasmaya devam edersen giriş yine olmaz bence en iyi ilaç düşüncelerinizi değiştirmeniz acıma kişiye göre değişiyo. sen kendini kasarsan acın olur. ama pat diye ilişkiye girme yerine kademeli olarak ilerle. ilk defa birşeyle karşılaştığında korkarsın ama kademeli olarak ilerlediğinde sana bir önceki yaptığın aynı geldiğinden rahatlarsın. bence adım adım ilerle zaten başarırsın biz eşimle bu ekilde yendik. ben bütün evreleri eşile yaptım ve en doğrusunu yapmışım çünkü eşimbenm ne kadar çabaladığımı görünce davranışları değişti daha ılımlı oldu ve 1 hftada bu işi bitirdik :)gülüm hiçmi uyuşturmuyor bu krem birşey hissetmiyosun ya peniside hissetmeden belki girer diye düşündüm yoksa başka çarem kalmadı
canım hiç deneme yaptınızmı?lütfen banada yardımcı olun ben daha nasıl durmam gerektiğimi bile bilmiyorum korkuyorum 3 ay oldu eşim artık çok kötü davranmaya başlaadı ne yapacağım psikolojim alt üst oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?