Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne kadardır evlisiniz eğer yeni evliyseniz alışma süresinde erkek problem yaşayabiliyor ama zaman geçtikce düzeliyor
2 yıllık evliyiz ben iyi oluyorum eşim böyle oluyo o iyi oluyo ben korkuyorum ne yapıcaz bilemiyorum psikolojik tedavi sırasında da buna benzer şeyler yaşamıştık tam olacakken bırakmıştık işte

sağol gülüm sanki hiç açılma olmuyuormuş gibi geliyor bana rahım içerisinde ne yapıcağımı bende şaşirdım

sağol gülüm sanki hiç açılma olmuyuormuş gibi geliyor bana rahım içerisinde ne yapıcağımı bende şaşirdım
canım ben ne doktora gitmiştim nede birinden yardım alabildim ne yapacağımı bilemiyodumki bacaklarımı bile açamamıştım. tabi erkekler bunu anlayamıyo eşim çok kızıyodu be kadar kendini kasacak ne var diye tabi bende salya sümük deneme bile yapmak istemiyodum sonra baktım bu evliliğimizi etkiliyo tabi eşimin davranışlarınıda eşime beraber deneyelim dedim ve denemelere başladıkki birbirimizin vücudunu tanımayla başladık ve eşim benim ne kadar çabaladğımı görünce bana davranışlarıda dokunuşlarıda tamamen değişti ve her denememizde olmasa bile bir öncekinden bir adım daha ileri gittik ve 1 haftada başardık kendi başına egzersiz yapabilsende bir başkası sana dokunduğunda en başa dönüyosun çünkü başkasının canını acıtacağını düşünüyosun ben o yüzden baştan eşimle başladım bence sende bu şekilde yapmalısın hem daha hızlı ilerliyosun hemde bu evliliğini eşini daha az etkiliyo :)

Günaydın Hanımlar

İnşallah bu hafta sizler için güzel geçer ve başarıya biraz daha yaklaşırsınız.

Hycnlprnss katılıyorum. Egzersizleri eşinizin yanında yaparsanız ve çabaladığınızı görürse bu size bir avantaj olarak geri döner.

Siz her ne kadar içinizde savaş verseniz, çabalasanız bile eşiniz gözle görülür birşey görmediği zaman sizin bu sorunu aşmak için çaba harcamadığınızı düşünür. Böyle düşüncelere fırsat vermemek için sorunu içinizde değil eşinizle paylaşarak ilerleyin.

Ben bu siteyi bulana kadar egzersiz nedir? nasıl yapılır? nereden başlanır bilmezdim. Bu yüzden onca yılım boşa gitti. bilmediğimiz eksikler yada bildiğimiz yanlışlar yüzünden bu durumdayız.

Çevre ne derse desin, önemli olan sizin duygularınız ve evliliğiniz. Olumsuz düşüncelere takılmayın. Sonuca odaklanın bu süreçte yaşadığınız negatif düşünceler sizi yıldırmasın. aksine başarmak için size güç vermeli.

Düşe kalka öğreneceğiz. Şuan kendinizi emekleyen bir çocuk gibi düşünün, birden koşamayız öyle değil mi:? Acele etmeyin. Her çocuk gibi belki önce belki sonra yürüyeceğiz. Herkes aynı anda koşamıyor.

Hayat şartlarımız aynı değil. Sosyal yaşantımız aynı değil. Gelenek göreneklerimiz ayı değil. Tek ortak noktamız doğuştan kadın olmak ve Rabbimizin bize bahşetmiş olduğu kadınlık vasvı. Demek oluyor ki hepimiz ne durumda olursak olalım bu işi yapabiliriz. Bu konuda hiç birimiz bir birimizden üstün değiliz. Hepimiz aynı konumdayız.

Bizler diğer kadınlardan farklıyız. Çünkü daha hassas ve duyarlı insanlar olduğumuz için bu sorunla karşı karşıyayız. Başkasının başına gelse gerçekten kaldıramaz bu sorunu. Bu derdi yaşıyorsak güçlüyüz demektir. Başarmakta kendi elimizde. Bu güçte olan bir insan, bu yükü taşıyabilen biz vajili melekler bu sorununda üstesinden geliriz evelallah.

Bizler özeliz. Bu sorun özelimiz. Başarmamak için hiç bir sebep yok. Çaresiz dert değil şükür.
Derdi veren Rabbim dermanını da verir. Yeter ki inancınızı yitirmeyin.

Sevgiyle Kalın.
Dua ile...

Sertleşme sorunu yaşayan hanımlar ezel90 arkadaşımız eşi için bir ilaç almıştı yan etkisi olmayan ona danışa bilirsiniz.
Pekmez, bal, ceviz, mesir macunu, keçi boynuzu, fındık gibi şeylerinde etkisi vardır. Tabi ön sevişmeyi uzun tuttarsanız eşinizde ereksiyon kaybı az olur.

tebrik ederim canım :) Mutluluğunu gölgeleme tadını çıkar işte :) olmuş çok şükür. Kan gelmemesi normal. Bendede gelmedi :)
ZUZUKU mrb canım senin yorumalrını okuyunca bıraz cesaret gelıyor oncelıkle tsk ederım.bızlerı bılgılendırdıgınız ıcın.Dun aksam deneme oldu esımle ama gırmeye calıstıkca sankı orda bı duvar var gıbı hıssedıyorum yırtılcakmıs gıbı ılerlemesıne ızın vermıyorum sonra kuru gıbı gelıyor allahım napıcam bılemıyrım ılk zamanlar sız de de oyle oldu mu doktora gıtmeye karar verdım artık eskısı gıbı degılım kasmıyorum sankı ama gırmeye calısında gıtmıyor ılerıye napıcam sasırdım

Merhaba canım. azıcık faydamız oluyorsa ne mutlu. Sizlerin yaşadıklarını bende yaşadım. aynı soru işaretleri aynı tedirginlik aynı korkular ama sonunda rabbim başarmamı sağladı. sıra sizlerde inşallah. Sanki orası düm düzde biz parmağımızı bastırınca ayrılacak gerilecek gibi oluyoruz doğru. işte o duvar var gibi dediğin yerde dur bekle derin nefes al ver ve ıkın. afedersin kabız olmuşsunda çişini yapıyormuş gibi. işte ıkınırken kendini kasamazsın. sen ıkındığında eşin yavaşca itsin. her ıkınmanda itsin. tabi kuru gibi geliyorsa zeytin yağı sende eşinde süremeden başlamayın. Nerede takılıyorsan dur bekle kendini geri çekme. sakinleş tekrar devam et canım. derin nefes al. nefesini verirken ıkın o arada eşin itmeye çalışsın. sende p.. tutabilirsin. kontrol sende olur. bir elinle de bir yerden tutunup güç al.

Kimse bu sorunu yaşamasın istiyorum, sizler yazdıkça canım yanıyor, içim acıyor. Aynı duyguları tekrar yaşıyorum. Ne olur pes etmeyin. Ertelemeyin. Bertaraf etmeyin. Acıyor diye korkmayın.

Bu bir öteleme ve erteleme sorunudur.

ne olur bana da yardımcı olun 2 ay oldu evleneli bi çok kez denememize rağmen birlikte olamıyoruz bi sorun yok gibi eşimle uyum ya da anlaşma konusunda herhangi bi kasmam ve ya onu istememe gibi bi durumum da yok ama bi türlü birlikte olamıyuz herhangi bi istek gelmiyor içimden yani vajinamda herhangi bi değişiklik uyarılma olmuyohasta mıyım ben 24 yaşındaım ne yapacam bilmiyorum

Korktuğun için istek gelmiyor olabilir. Bir de ön sevişmeyi uzun tutmanız gerekiyor istemeniz için

Korktuğun için istek gelmiyor olabilir. Bir de ön sevişmeyi uzun tutmanız gerekiyor istemeniz için
ama korkmuyorum ki yani hiç bi sıkıntı yok gibi okudum bu sayfada bi çok yorumu insanlar bacaklarını açamama gibi bi çok sorundan bahsetmiş benim öyle bi durumum yok sdc o an vajinamda hiç bi değişiklik uyarılma hissetmiyorum bu bi hastalık mı bilmiyorum kafam çok karıştı hiç aklıma gelmezdi böyle bi sorun yaşayacağım eşim zamanla olur takma diyo ama kendimi eksik hissediyorum

deneyecegım en kısa zamanda cok tsk ederım zuzuku.parmak egzersızı bana ıgrenc gelıyor yapmak ıstemıyorum ınsallah mecbur kalmam of of

deneyecegım en kısa zamanda cok tsk ederım zuzuku.parmak egzersızı bana ıgrenc gelıyor yapmak ıstemıyorum ınsallah mecbur kalmam of of
ZUZUKU cum çok doğru yazmışşın.
canım sen yapma parmak egzersizini eşin yapsın. hem korktuğun birşeyi kendinde yapman çok zor bide eşli denemeye başladığında tekrar başa sarabilirsiz eşinle dene daha sonra p...li denemelere geçersiniz. öyle pat diye oacak diye birşey yok. tek kural senin yapabileceğine inanman tatlım daha snra zaten başarı geliyor arkasından

nasıl bir değişiklik yada uyarı canım onu anlayamadım.

hani diyorlarya acılıyo orası uyarılıyo belli bi sıvı geliyo falan diye bende eşim duvar var orda sanki dıyo yani bilmiyorum ya anlamıyorum kuruluk oluyo bende bebe yağı kullandım ama yıne de olmadı

CANIM ÖNCE BİR JİNEKOLAĞA GİT. Fizyolojik bir sorunun yoksa psikolojik o zaman. Ön sevişme olursa senden sıvı gelir orası ıslanır canım. hiçmi gelmiyor senden? Duvar var diyorsa sen çok kasıyorsun farkında değilsin belki. önce muayene ol şimdi kafanı bulandırma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…