- 11 Ağustos 2015
- 488
- 520
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.281
2 yıllık evliyiz ben iyi oluyorum eşim böyle oluyo o iyi oluyo ben korkuyorum ne yapıcaz bilemiyorumne kadardır evlisiniz eğer yeni evliyseniz alışma süresinde erkek problem yaşayabiliyor ama zaman geçtikce düzeliyor
sağol gülüm sanki hiç açılma olmuyuormuş gibi geliyor bana rahım içerisinde ne yapıcağımı bende şaşirdımcanım bu ilaçlar vajina çevresini uyuşturuyo ama sen kendini kasmaya devam edersen giriş yine olmaz bence en iyi ilaç düşüncelerinizi değiştirmeniz acıma kişiye göre değişiyo. sen kendini kasarsan acın olur. ama pat diye ilişkiye girme yerine kademeli olarak ilerle. ilk defa birşeyle karşılaştığında korkarsın ama kademeli olarak ilerlediğinde sana bir önceki yaptığın aynı geldiğinden rahatlarsın. bence adım adım ilerle zaten başarırsın biz eşimle bu ekilde yendik. ben bütün evreleri eşile yaptım ve en doğrusunu yapmışım çünkü eşimbenm ne kadar çabaladığımı görünce davranışları değişti daha ılımlı oldu ve 1 hftada bu işi bitirdik :)
Mantar olmuşsunuz bence ilaç kullan canımGecer insallah da ben aci cekiyorum cok zevk almiyorm o normal alismak gerekiyorda bu aci neden oluyor ilk birlesmede bile acimadi ama simdi cok fena ve hepsi girmiyor
canım ben ne doktora gitmiştim nede birinden yardım alabildim ne yapacağımı bilemiyodumki bacaklarımı bile açamamıştım. tabi erkekler bunu anlayamıyo eşim çok kızıyodu be kadar kendini kasacak ne var diye tabi bende salya sümük deneme bile yapmak istemiyodum sonra baktım bu evliliğimizi etkiliyo tabi eşimin davranışlarınıda eşime beraber deneyelim dedim ve denemelere başladıkki birbirimizin vücudunu tanımayla başladık ve eşim benim ne kadar çabaladğımı görünce bana davranışlarıda dokunuşlarıda tamamen değişti ve her denememizde olmasa bile bir öncekinden bir adım daha ileri gittik ve 1 haftada başardık kendi başına egzersiz yapabilsende bir başkası sana dokunduğunda en başa dönüyosun çünkü başkasının canını acıtacağını düşünüyosun ben o yüzden baştan eşimle başladım bence sende bu şekilde yapmalısın hem daha hızlı ilerliyosun hemde bu evliliğini eşini daha az etkiliyo :)sağol gülüm sanki hiç açılma olmuyuormuş gibi geliyor bana rahım içerisinde ne yapıcağımı bende şaşirdım
Mantar oldugunu nasil anliyoruz belirtileri neMantar olmuşsunuz bence ilaç kullan canım
ZUZUKU mrb canım senin yorumalrını okuyunca bıraz cesaret gelıyor oncelıkle tsk ederım.bızlerı bılgılendırdıgınız ıcın.Dun aksam deneme oldu esımle ama gırmeye calıstıkca sankı orda bı duvar var gıbı hıssedıyorum yırtılcakmıs gıbı ılerlemesıne ızın vermıyorum sonra kuru gıbı gelıyor allahım napıcam bılemıyrımtebrik ederim canım :) Mutluluğunu gölgeleme tadını çıkar işte :) olmuş çok şükür. Kan gelmemesi normal. Bendede gelmedi :)
ZUZUKU mrb canım senin yorumalrını okuyunca bıraz cesaret gelıyor oncelıkle tsk ederım.bızlerı bılgılendırdıgınız ıcın.Dun aksam deneme oldu esımle ama gırmeye calıstıkca sankı orda bı duvar var gıbı hıssedıyorum yırtılcakmıs gıbı ılerlemesıne ızın vermıyorum sonra kuru gıbı gelıyor allahım napıcam bılemıyrımılk zamanlar sız de de oyle oldu mu doktora gıtmeye karar verdım artık eskısı gıbı degılım kasmıyorum sankı ama gırmeye calısında gıtmıyor ılerıye napıcam sasırdım
ne olur bana da yardımcı olun 2 ay oldu evleneli bi çok kez denememize rağmen birlikte olamıyoruz bi sorun yok gibi eşimle uyum ya da anlaşma konusunda herhangi bi kasmam ve ya onu istememe gibi bi durumum da yok ama bi türlü birlikte olamıyuz herhangi bi istek gelmiyor içimden yani vajinamda herhangi bi değişiklik uyarılma olmuyohasta mıyım ben 24 yaşındaım ne yapacam bilmiyorum
ama korkmuyorum ki yani hiç bi sıkıntı yok gibi okudum bu sayfada bi çok yorumu insanlar bacaklarını açamama gibi bi çok sorundan bahsetmiş benim öyle bi durumum yok sdc o an vajinamda hiç bi değişiklik uyarılma hissetmiyorum bu bi hastalık mı bilmiyorum kafam çok karıştı hiç aklıma gelmezdi böyle bi sorun yaşayacağım eşim zamanla olur takma diyo ama kendimi eksik hissediyorumKorktuğun için istek gelmiyor olabilir. Bir de ön sevişmeyi uzun tutmanız gerekiyor istemeniz için
Merhaba canım. azıcık faydamız oluyorsa ne mutlu. Sizlerin yaşadıklarını bende yaşadım. aynı soru işaretleri aynı tedirginlik aynı korkular ama sonunda rabbim başarmamı sağladı. sıra sizlerde inşallah. Sanki orası düm düzde biz parmağımızı bastırınca ayrılacak gerilecek gibi oluyoruz doğru. işte o duvar var gibi dediğin yerde dur bekle derin nefes al ver ve ıkın. afedersin kabız olmuşsunda çişini yapıyormuş gibi. işte ıkınırken kendini kasamazsın. sen ıkındığında eşin yavaşca itsin. her ıkınmanda itsin. tabi kuru gibi geliyorsa zeytin yağı sende eşinde süremeden başlamayın. Nerede takılıyorsan dur bekle kendini geri çekme. sakinleş tekrar devam et canım. derin nefes al. nefesini verirken ıkın o arada eşin itmeye çalışsın. sende p.. tutabilirsin. kontrol sende olur. bir elinle de bir yerden tutunup güç al.
ikihayat sen yenebıldın mı ? bıldıgım kadarıyla dırek eşli denemeye gecmıstın parmak gezersizi yapmayarak ?Korktuğun için istek gelmiyor olabilir. Bir de ön sevişmeyi uzun tutmanız gerekiyor istemeniz için
deneyecegım en kısa zamanda cok tsk ederım zuzuku.parmak egzersızı bana ıgrenc gelıyor yapmak ıstemıyorum ınsallah mecbur kalmam of of
nasıl bir değişiklik yada uyarı canım onu anlayamadım.ama korkmuyorum ki yani hiç bi sıkıntı yok gibi okudum bu sayfada bi çok yorumu insanlar bacaklarını açamama gibi bi çok sorundan bahsetmiş benim öyle bi durumum yok sdc o an vajinamda hiç bi değişiklik uyarılma hissetmiyorum bu bi hastalık mı bilmiyorum kafam çok karıştı hiç aklıma gelmezdi böyle bi sorun yaşayacağım eşim zamanla olur takma diyo ama kendimi eksik hissediyorum
hani diyorlarya acılıyo orası uyarılıyo belli bi sıvı geliyo falan diye bende eşim duvar var orda sanki dıyo yani bilmiyorum ya anlamıyorum kuruluk oluyo bende bebe yağı kullandım ama yıne de olmadınasıl bir değişiklik yada uyarı canım onu anlayamadım.
hani diyorlarya acılıyo orası uyarılıyo belli bi sıvı geliyo falan diye bende eşim duvar var orda sanki dıyo yani bilmiyorum ya anlamıyorum kuruluk oluyo bende bebe yağı kullandım ama yıne de olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?