- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.301
ikihayat sen yenebıldın mı ? bıldıgım kadarıyla dırek eşli denemeye gecmıstın parmak gezersizi yapmayarak ?
bide parmak egzersizini dene eşinle tatlım o zaman orda duvar olmadığını kasıldığın için böyle olduğunu farkedersin zaten jinekolojik bir şey varsada belli olur.hani diyorlarya acılıyo orası uyarılıyo belli bi sıvı geliyo falan diye bende eşim duvar var orda sanki dıyo yani bilmiyorum ya anlamıyorum kuruluk oluyo bende bebe yağı kullandım ama yıne de olmadı
parmak egzersizi nasıl oluyobide parmak egzersizini dene eşinle tatlım o zaman orda duvar olmadığını kasıldığın için böyle olduğunu farkedersin zaten jinekolojik bir şey varsada belli olur.
GELMİYO BU Bİ HASTALIK MI ÇOK KORKUYORUM BOYLE Bİ HASTALIĞIM OLUR DİYECANIM ÖNCE BİR JİNEKOLAĞA GİT. Fizyolojik bir sorunun yoksa psikolojik o zaman. Ön sevişme olursa senden sıvı gelir orası ıslanır canım. hiçmi gelmiyor senden? Duvar var diyorsa sen çok kasıyorsun farkında değilsin belki. önce muayene ol şimdi kafanı bulandırma canım
GELMİYO BU Bİ HASTALIK MI ÇOK KORKUYORUM BOYLE Bİ HASTALIĞIM OLUR DİYE
Hayır canım ama benim deneme fırsatım olmuyor bu ara. Evimde sorunlar oldu ve kendi evimde değilim geçecektim geçemedim 3 hafta daha askıda kaldı. E haliyle rahat edemiyorum. Ben kere denedim ilkinde başı, 2.de yarısından fazlası girdi. Sonrada deneyemedim zaten. Ben maalesef egzersiz yapamadım direk eşli denemeye geçtim ama umutluyum fırsatım olsaydı yenerdim diye düşünüyorum. Sen egzersiz yapıyor musun?
canım korktuğun ve kendini baskı altında hissettiğin bişeyi kendine yapamaman çok normal ama bence eşine izin vermelisin kendin yaptığında belki yapabilceksinama sonra eşin denediinde tekrar başa döneceksin eşine izin ver sen onu yönlendir. belkide eşinin girdiğini hissetmeyeceksin bile. bir süre kendini buna alıştır daha sonra p...li denemelere başlarsınız. Ama en önemli olan şey senin başarabileceğine inanman yoksa kimse sana yardım edemez tatlım.hayır yapamıyorumk işteparmagımı oraya sokamıyorum bı kac kez esım denedı ona da musaade etmedım..hayırlısı olsun hakkında senınde canım baya asmıssın keske bende sen gıbı olsam
hayır yapamıyorumk işteparmagımı oraya sokamıyorum bı kac kez esım denedı ona da musaade etmedım..hayırlısı olsun hakkında senınde canım baya asmıssın keske bende sen gıbı olsam
Kızlar bu sorunda egzersiz şart değil. Belki doğru pozisyonu bulamadığınız için olmuyor. Yada cesaret edemediğiniz için. Bol bol deneme yapın kayganlaştırarak. Her şekilde deneyin burada yazılan pozisyonları. Mutlaka kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir pozisyon vardır. Pes etmeyin olmuyor diye kendinize eşinize trip atmayın :) Demek ki zamanı gelmemiş öyle düşünün. Ağlamayın kendinizi yıpratmayın. sonra bu halinize güleceğiniz günlerde gelecek. Bu hissetmediğim şey için mi göz yaşı dökmüşüm diyeceksiniz.
Benim de kalbim sıkıştı bugün uzuntüden
Çok stresli bi süreç canım yakiyamam canim ya...kendimize yapmayalim bunu
benimde oyle.herkes cocuk diye tutturdu.o anlayisli esim artik bikti.benim psikolojim bozuldu..milletin 2 dakikada hallettigi sey bizim hayat meselemiz oldu. bu da bizim imtihanimiz.insallah başarıcazÇok stresli bi süreç canım yagüçlü olman olumlu düşünmen gerek ama bu durum insanda moral bırakmıyor ki. Günlerce uğraşıyorum bi gün giriyorsa diğer gün girmiyor aparat. Millet çocuk doğurur ben aparatla uğraşıyorum zoruma gidiyor.
Inşallah canım. En kısa sürede atlatiriz umarım. Bi sabah uyandığımda bu illet olmasın aklimda artıkbenimde oyle.herkes cocuk diye tutturdu.o anlayisli esim artik bikti.benim psikolojim bozuldu..milletin 2 dakikada hallettigi sey bizim hayat meselemiz oldu. bu da bizim imtihanimiz.insallah başarıcaz
canim hangi asamadasin senInşallah canım. En kısa sürede atlatiriz umarım. Bi sabah uyandığımda bu illet olmasın aklimda artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?