Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ikihayat sen yenebıldın mı ? bıldıgım kadarıyla dırek eşli denemeye gecmıstın parmak gezersizi yapmayarak ?

Hayır canım ama benim deneme fırsatım olmuyor bu ara. Evimde sorunlar oldu ve kendi evimde değilim geçecektim geçemedim 3 hafta daha askıda kaldı. E haliyle rahat edemiyorum. Ben kere denedim ilkinde başı, 2.de yarısından fazlası girdi. Sonrada deneyemedim zaten. Ben maalesef egzersiz yapamadım direk eşli denemeye geçtim ama umutluyum fırsatım olsaydı yenerdim diye düşünüyorum. Sen egzersiz yapıyor musun?

hani diyorlarya acılıyo orası uyarılıyo belli bi sıvı geliyo falan diye bende eşim duvar var orda sanki dıyo yani bilmiyorum ya anlamıyorum kuruluk oluyo bende bebe yağı kullandım ama yıne de olmadı
bide parmak egzersizini dene eşinle tatlım o zaman orda duvar olmadığını kasıldığın için böyle olduğunu farkedersin zaten jinekolojik bir şey varsada belli olur.

GELMİYO BU Bİ HASTALIK MI ÇOK KORKUYORUM BOYLE Bİ HASTALIĞIM OLUR DİYE

GELMİYO BU Bİ HASTALIK MI ÇOK KORKUYORUM BOYLE Bİ HASTALIĞIM OLUR DİYE

hastalık değil camım bu cinsel bir sorun. Sen böyle bir şey değilsin sanırım. Bir dr git sadece bakarak muayene yapar. Bir şey yoksa psikolojiktir. oda çözülür merak etme

hayır yapamıyorumk işte parmagımı oraya sokamıyorum bı kac kez esım denedı ona da musaade etmedım..hayırlısı olsun hakkında senınde canım baya asmıssın keske bende sen gıbı olsam

hayır yapamıyorumk işte parmagımı oraya sokamıyorum bı kac kez esım denedı ona da musaade etmedım..hayırlısı olsun hakkında senınde canım baya asmıssın keske bende sen gıbı olsam
canım korktuğun ve kendini baskı altında hissettiğin bişeyi kendine yapamaman çok normal ama bence eşine izin vermelisin kendin yaptığında belki yapabilceksinama sonra eşin denediinde tekrar başa döneceksin eşine izin ver sen onu yönlendir. belkide eşinin girdiğini hissetmeyeceksin bile. bir süre kendini buna alıştır daha sonra p...li denemelere başlarsınız. Ama en önemli olan şey senin başarabileceğine inanman yoksa kimse sana yardım edemez tatlım.

Bana da parmak ve aparat çok itici geliyor Ne yaparsam yapayım olmadı,egzersiz yapamadım. Keşke yapabilseydim daha hızlı yol alırdım belki.Ama pns daha kolay oldu. Sen de direk eşli denemeye geçsen?

Kızlar bu sorunda egzersiz şart değil. Belki doğru pozisyonu bulamadığınız için olmuyor. Yada cesaret edemediğiniz için. Bol bol deneme yapın kayganlaştırarak. Her şekilde deneyin burada yazılan pozisyonları. Mutlaka kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir pozisyon vardır. Pes etmeyin olmuyor diye kendinize eşinize trip atmayın :) Demek ki zamanı gelmemiş öyle düşünün. Ağlamayın kendinizi yıpratmayın. sonra bu halinize güleceğiniz günlerde gelecek. Bu hissetmediğim şey için mi göz yaşı dökmüşüm diyeceksiniz.

zuzuku cok hakli kizlar gecen hafta aglamaktan helak oldum.mideme vurdu 1 haftadir cekiyorum.yani olan bize oluyo.aglayinca duzelmiyo hicbisey.inaniyorum basaracagimiza ben 1.5 yildir ugrasiyorum insallah olucak

benimde oyle.herkes cocuk diye tutturdu.o anlayisli esim artik bikti.benim psikolojim bozuldu..milletin 2 dakikada hallettigi sey bizim hayat meselemiz oldu. bu da bizim imtihanimiz.insallah başarıcaz

benimde oyle.herkes cocuk diye tutturdu.o anlayisli esim artik bikti.benim psikolojim bozuldu..milletin 2 dakikada hallettigi sey bizim hayat meselemiz oldu. bu da bizim imtihanimiz.insallah başarıcaz
Inşallah canım. En kısa sürede atlatiriz umarım. Bi sabah uyandığımda bu illet olmasın aklimda artık

kizlar benim sorumu unuttunuz...tecrubeli arkadaslarim penis kalinliginda aparat kac cm yardim edin lutfen.sizi seviyorum

Merhaba arkadaşlar iki aylık evliyim malesef vajinismusum bunu aşmaya çalışıyorum geçen hafta deneme yaparken ıkınmayla sanırım bir kısmı girebildi sonrasında kanama oldu kızlık zarı diye düşündük ertesi gün afedersiniz büyük abdest sırasında ıkınmayla bir kaç damla kan geldi diğer gün yine ıkınma sırasında kan geldi mola verdik bir hafta kadar bu akşamdaparmak egzersizi yaparken kanama oldu bir dakika içinde kesildi sizce neden olmuş olabilir daha önce böyle bir şey yaşayan varmı kanama durmasa doktora gidecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…