- 8 Eylül 2015
- 297
- 269
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.321
8-9 cm aparatta zorlaniyorum canım daha 1 kere alabildim. Ama p.. daha kalin. Zor giriyo cogu zaman girmiyo ikinsam da . Sen ne durumdasin?canim hangi asamadasin sen
11 cm falan canım . Ne aşamadasın sen ?kizlar benim sorumu unuttunuz...tecrubeli arkadaslarim penis kalinliginda aparat kac cm yardim edin lutfen.sizi seviyorum
Canım girmiyorki nasıl orgazm olalım ben sadece okşayınca oluyormAcı cekicem değilde zevk alicam diye girin yatağa. Sonuçta acı çekiliyor olsa kadınlarda bu kadar istekli olmaz.. ilk bi kaç sefer acıyor ama öyle kesmeli oymali bi acı değil. Sadece genişlemenin verdigi tuhaf bi hisle karışık az aci:) sonra bi bakmissin tek orgazm oluyosun
E bacaklarını kapar adamı iter kendini kasarsan girmez:) hiç mi olmucak hicmi çocuk istemiceksin ben 5 aya yakın yapamadım sonra çocuk isteyince kapadim gözlerimi allah kerim:) ay dedim bumu yaaaa kendimi o kadar korkutmusum ki eşim ayağa kalkmış ben hala şimdi çok kötü olcam kesin diye bekliyorum. Eşim wc ye gidince eee yani bu kadar mı dedim sen ne bekliyodun ki dedi:))Canım girmiyorki nasıl orgazm olalım ben sadece okşayınca oluyorm
Aparat kullandinizmiE bacaklarını kapar adamı iter kendini kasarsan girmez:) hiç mi olmucak hicmi çocuk istemiceksin ben 5 aya yakın yapamadım sonra çocuk isteyince kapadim gözlerimi allah kerim:) ay dedim bumu yaaaa kendimi o kadar korkutmusum ki eşim ayağa kalkmış ben hala şimdi çok kötü olcam kesin diye bekliyorum. Eşim wc ye gidince eee yani bu kadar mı dedim sen ne bekliyodun ki dedi:))
Katılıyorum ben tedirginlikten ıslanmıyorum bileCanim bende 10 aydir esime deliler gibi asigim. Ama anlamadim gitti bizde tabiki istiyoruz istemesek burda sizlerden yardim istemezdik. Cünkü sahsen bende kolaydir olunca bu neymis ben daha kötü bekliyodum derim gibi geliyor. Ama anlamadigim kendimi rahat birakamiyorum. Korku iste bilmedigimiz biseyden korkuyoruz. Insan yüzmeyi bilmeyince korkar suda derine gitmeye ama ögrenince yüzer. Bizde iliskiye nasil girlir bilmiyoruz cok kötü saniyoruz korkuyoruz ama kafamizda düsünüyoruz ne kadar acirki sanki ölcek degilim deriz ama yinede kasiyoruz. Elimizde degil. Sadece yüzmek gibi üzerine gidip deneye deneye her yolu bunuda yapmayi ögrenebiliriz. Sadece lütfen bize yardim icin teknikler söyleyin :) cünkü herkes diyor acimiyor rahat olur iskence gibi degil zevk olarak düsün yataga gir diyolar ama olmuyo iste bu sekilde bize yardim edemessiniz sadece daha cok üzülürüz bence
ben çevresi 8 cm ile yaptım en son ondan sonra olmuştubirde minnoslar sunu sorcam.aparatta penis kalinligina ulasmak icin kac cm olmasi lazim
Günaydın kızlaaaaar, geçen hafta doktoruma gitmiştim ve bana üstte dene daha kolay olur demişti. Öyle mi gerçekten ? Hiç üstte denemedim daha çok acır gibi geliyor
ben üstte yendim canım :) hatta ayaktaydım. eşimde oturuyordu. ayağım yere basınca yerden güç aldım.
Günaydın kızlaaaaar, geçen hafta doktoruma gitmiştim ve bana üstte dene daha kolay olur demişti. Öyle mi gerçekten ? Hiç üstte denemedim daha çok acır gibi geliyor
Arkadaşlar bu aparatlarla calıştıktan sonra bende bir sorun oldu. Cok afedersiniz ama gaz çıkarırken vajinadan çıkıyo. Kadın dogumcuya sordum alet takıp muayene etmem lazım dedi. Bende biraz daha bekliyim gecmezse mecbur olucamda nasıl olucam onu bilmiyorum o aleti taktıramamki vajinismusum ben.. boyle bir sorunu olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?