Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşim icon katlanabilirim disimi sıkıp ama sıktiginda olmayan bişey bu rahat olman lazım fln filan ama olmuyor işte artık boşanmanın esigindeyiz bunu ilk defa bugün hissettim çok çaresizm :'(
Cnmm ben sana yardimci olmayi cok isterim yaz bana ozelden sorularini yeni yendm ben egzersizle

29 ekime bişi deöedimki :) ama açık ve net atatürkü sevmiorum :)
Burdada siyaset yapmayalım hanımlar daa valla bu yaşıma geldim suan hatta on yas daha aldım Atamızı sevmeyen bır kişiye rastladım saskınım ndn dıye sormayacagım bende sizin adınıza uzuldum sabrıil; )

BU ULKE TOPRAKLARINDA YASAYAN SUAN BOYLE BİR YASAM TARZINDA YASAYABİLEN HERKES ÖZELLİKLEDE KADINLAR ATATÜRK SEVMEK ZORUNDA KUSURA BAKMAYIN BU FİKRE ASLA VE DE ASLA SAYGI DUYMAM DUYAMAM. . Suan burada boyle konuları konusabilyorsak bunu Ulu onder Ataturk kumandanlıgında kurulan Cumhuriyetimize borçluyuz.
Cok üzüldüm kızlar cooooookkkkkk

Eşim icon katlanabilirim disimi sıkıp ama sıktiginda olmayan bişey bu rahat olman lazım fln filan ama olmuyor işte artık boşanmanın esigindeyiz bunu ilk defa bugün hissettim çok çaresizm :'(

caresizlik degil bu acizlik.ben kendime neler ne hakaretler ederdim begenmedigin insanlar coluk cocuk sahibi sen daha bunu yapamiyosun die.bende kac kez bosanma karari aldim.ama bunu eninde sonunda bigun yapicaksin kafan ne zaman hazir olursa sen o zaman yaparsin.beynimiz bizi kontrol ediyo sen karar werip beynine o sinyali gonder ki vcudun da o sinyale uyup rahatlasin

Boşanmak en kolayıdır. Boşanırsın ama vajinusmus devam eder. Bu çare değil pes etmedir. Yani en kolayı. En kolayını seçmek bize yakışmaz. Yapmanız gereken hırs yapıp üzerine gitmek. Kafanızdan bu olumsuzlukları çıkarın canlar. Bak herkes yendi ben bile, siz niye yapamayasınız ki.

Burdada siyaset yapmayalım hanımlar daa valla bu yaşıma geldim suan hatta on yas daha aldım Atamızı sevmeyen bır kişiye rastladım saskınım ndn dıye sormayacagım bende sizin adınıza uzuldum sabrıil; )
evet ya tartısmayalım.. ben size saygı suyuyorum sevmeyın demıorum.. ama dedıgım gıbı ben sevmıom :)

töbe yarabbi.. ben sevmıom sevmek zorundada degılım sende ıster saygı göster ister gösterme...

ulu önder yazısınıda okuyunca acayıp seslı güldüm....

ben vatanımı mılletımı cok sevıorum canımı bıle verırım .. ama o atanızı hıc sevmedım sevmıcemde HIÇÇ BİZAMANNN...

Sabrilicim bunun yeri burasi degil uzatmayin lütfen kimse kimseyi sevmek zorunda degil elbet ama bunun yeri burasi degil

Sabrilicim bunun yeri burasi degil uzatmayin lütfen kimse kimseyi sevmek zorunda degil elbet ama bunun yeri burasi degil
biliomda.. ben aslında uzatmak için yazmöamıstım..arkadaş öyle şeyler yazınca banada cevap hakkı düştü diye yazdım :)

Kızlar bir saat önce egzersiz denemesi yaptım ama olmadı. Muma kondom geçirin demişlerdi denedim ama ucunun sivri kısmından fazlası girmedi ve o bölge kuruydu başarısız oldum. Lütfen bana bi yol gösterin delircem simdi

kuru diyorsun o zaman kayganlaştırman lazım ki kaysın. zeytin yağı sür canım

Canım surdum ama yeterince kaygan olmadı sanki sorun orasının çok dar olması girmez gibi geliyo bana

EVET kafanda düşünüp uygulamaya geçince düşündüğüne inanıyorsun istesek de yapamıyoruz işte. başın aldıysan mumun geri çek tekrar gele bildiğin noktaya kadar gel, tekrar çıkar her seferinde bira daha itmeye çalış olmuyorsa pes etme, çıkar it çıkar it sürekli tekrarla her seferinde yağ sür istersen tabi bunu yaparken nefesini al nefes verirken itmeye çalış olurmu. sonra içinde 10 dk beklet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…