- 6 Ekim 2015
- 236
- 62
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.521
Cnmm ben sana yardimci olmayi cok isterim yaz bana ozelden sorularini yeni yendm ben egzersizleEşim icon katlanabilirim disimi sıkıp ama sıktiginda olmayan bişey bu rahat olman lazım fln filan ama olmuyor işte artık boşanmanın esigindeyiz bunu ilk defa bugün hissettim çok çaresizm :'(
Çok şaşırdım Sabrili Kadrili.. sadece üzüldüğümü belirtmek isterim.29 ekime bişi deöedimki :) ama açık ve net atatürkü sevmiorum :)
Burdada siyaset yapmayalım hanımlar daa valla bu yaşıma geldim suan hatta on yas daha aldım Atamızı sevmeyen bır kişiye rastladım saskınım ndn dıye sormayacagım bende sizin adınıza uzuldum sabrıil; )29 ekime bişi deöedimki :) ama açık ve net atatürkü sevmiorum :)
Eşim icon katlanabilirim disimi sıkıp ama sıktiginda olmayan bişey bu rahat olman lazım fln filan ama olmuyor işte artık boşanmanın esigindeyiz bunu ilk defa bugün hissettim çok çaresizm :'(
evet ya tartısmayalım.. ben size saygı suyuyorum sevmeyın demıorum.. ama dedıgım gıbı ben sevmıom :)Burdada siyaset yapmayalım hanımlar daa valla bu yaşıma geldim suan hatta on yas daha aldım Atamızı sevmeyen bır kişiye rastladım saskınım ndn dıye sormayacagım bende sizin adınıza uzuldum sabrıil; )
beni yanlış anlamanızı istemem ama sevmiom işte.. siz sevin .. herkezin düşüncesi görüşü farklı :)Çok şaşırdım Sabrili Kadrili.. sadece üzüldüğümü belirtmek isterim.
aynen bencede...hanımlar burada tek ortak noktamız vajinusmussss. Herkesin görüşü farklı. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Sizi seviyoreee.
töbe yarabbi.. ben sevmıom sevmek zorundada degılım sende ıster saygı göster ister gösterme...BU ULKE TOPRAKLARINDA YASAYAN SUAN BOYLE BİR YASAM TARZINDA YASAYABİLEN HERKES ÖZELLİKLEDE KADINLAR ATATÜRK SEVMEK ZORUNDA KUSURA BAKMAYIN BU FİKRE ASLA VE DE ASLA SAYGI DUYMAM DUYAMAM. . Suan burada boyle konuları konusabilyorsak bunu Ulu onder Ataturk kumandanlıgında kurulan Cumhuriyetimize borçluyuz.
Cok üzüldüm kızlar cooooookkkkkk
Sabrilicim bunun yeri burasi degil uzatmayin lütfen kimse kimseyi sevmek zorunda degil elbet ama bunun yeri burasi degiltöbe yarabbi.. ben sevmıom sevmek zorundada degılım sende ıster saygı göster ister gösterme...
ulu önder yazısınıda okuyunca acayıp seslı güldüm....
ben vatanımı mılletımı cok sevıorum canımı bıle verırım .. ama o atanızı hıc sevmedım sevmıcemde HIÇÇ BİZAMANNN...
biliomda.. ben aslında uzatmak için yazmöamıstım..arkadaş öyle şeyler yazınca banada cevap hakkı düştü diye yazdım :)Sabrilicim bunun yeri burasi degil uzatmayin lütfen kimse kimseyi sevmek zorunda degil elbet ama bunun yeri burasi degil
Kızlar bir saat önce egzersiz denemesi yaptım ama olmadı. Muma kondom geçirin demişlerdi denedim ama ucunun sivri kısmından fazlası girmedi ve o bölge kuruydu başarısız oldum. Lütfen bana bi yol gösterin delircem simdi
Canım surdum ama yeterince kaygan olmadı sanki sorun orasının çok dar olması girmez gibi geliyo banakuru diyorsun o zaman kayganlaştırman lazım ki kaysın. zeytin yağı sür canım
Amac siyaset yapmak degil zaten..uzuldum sadecebiliomda.. ben aslında uzatmak için yazmöamıstım..arkadaş öyle şeyler yazınca banada cevap hakkı düştü diye yazdım :)
Canım surdum ama yeterince kaygan olmadı sanki sorun orasının çok dar olması girmez gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?