- 6 Ekim 2015
- 236
- 62
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.541
Sen kastigin icin dar gibi geliyor sana..gitmedigi yerde dur ve derin nefes al cnm ilk denemeler icin icinde cok bekletme dr.um bana vajinismuslu kadinlar iclerinde bir sey olmsindan.ilk asamada hoslanmaz demisti..gercekten oyle alisana kadar boyle devam et sadece egzersiz simdilikCanım surdum ama yeterince kaygan olmadı sanki sorun orasının çok dar olması girmez gibi geliyo bana
Anladım canım şimdi deniyorumEVET kafanda düşünüp uygulamaya geçince düşündüğüne inanıyorsun istesek de yapamıyoruz işte. başın aldıysan mumun geri çek tekrar gele bildiğin noktaya kadar gel, tekrar çıkar her seferinde bira daha itmeye çalış olmuyorsa pes etme, çıkar it çıkar it sürekli tekrarla her seferinde yağ sür istersen tabi bunu yaparken nefesini al nefes verirken itmeye çalış olurmu. sonra içinde 10 dk beklet.
Anladım canım şimdi deniyorum
Bu deneme biraz daha iyi oldu en azından ucu tamamen girdi hareket ettirdim orada çekip tekrar ilerletme denedimgelişmeleri yaz canım. Hadi kolay gelsin
Bu deneme biraz daha iyi oldu en azından ucu tamamen girdi hareket ettirdim orada çekip tekrar ilerletme denedim
üzülecek birşey yok aslında ama.. neyse konuya nokta koyalım.. ne siz üzülün ne de ben uzatayım :)Amac siyaset yapmak degil zaten..uzuldum sadeceherkesin kendi gorusu elbette arkadaslar
korkma yapacaksın yeneceksinn.. moralini bozma bizlerde o yollardan gectık.. ama bak şimdi yenmişiz ve sizlere yardım edıoruz.. sende yeneceksın sende dıger arkadaslara yardım edeceksın..bi uyusturucu ılac olsa dişi uyusturur gıbı uyustursak vajınayı hıc bısı hıssetmesem hiç! Allahım nasıl yenıcem ben ya olmuyor olmuyor resmen gırmerye calıstıkca ben ıtıyorum eşimiagrı hıssedıcem dıye urkuyorum
inşallah canım yaakorkma yapacaksın yeneceksinn.. moralini bozma bizlerde o yollardan gectık.. ama bak şimdi yenmişiz ve sizlere yardım edıoruz.. sende yeneceksın sende dıger arkadaslara yardım edeceksın..
ayy benim gibiii.. insallah hamilesindir..kızlar yenmek guzel ama yenmekle kalmıyor bu seferde bebiş için uğraşıyosun ben agustos ayında yendim fakat surekli bir ilişki yasamadım arada yine bir kasılma oldu artık tam larak bir aydır sorunsuz ilişki yasıyoruz cok şükür yumurtlama gunlerini de falan takip ettim netten arastırdığım kadarıyla dun adet olacaktım olmadım bu gunde bişey yok test aldım teste negatif cıktın sizce acaba sorun ne olabilir
Ay'in kacinda adet olmustun?kızlar yenmek guzel ama yenmekle kalmıyor bu seferde bebiş için uğraşıyosun ben agustos ayında yendim fakat surekli bir ilişki yasamadım arada yine bir kasılma oldu artık tam larak bir aydır sorunsuz ilişki yasıyoruz cok şükür yumurtlama gunlerini de falan takip ettim netten arastırdığım kadarıyla dun adet olacaktım olmadım bu gunde bişey yok test aldım teste negatif cıktın sizce acaba sorun ne olabilir
Merhaba ben aneztezik sprey ve kayganlaştırıcı ile yendim xylocaine pump sprey veya vemcaine sprey al ince uzun bir ucu var sırt üstü yatın vajinanın girişine ve içine iyice sıkın uyuşana kadar sonra 3 dakika bekleyin mumla egzersiz yapın sonrada eşinizle deneyin o bölge alışınca zamanla sprey siz kayganlaştırıcı ile devam edersinizMerhaba, Nasılsıniz? Acaba bana bir gecede nasıl çözdüğünü yazabilir misiniz? Ben mesaj atamadım size. Çok zordayım
Cnm 31 gunu gecmesi lazim idrarda hemen cikmaz yani p.tesiyi bekle sali yada cars gibi dr.a git kan testinde cikio hemenDR GİTMEK İSTİYORUM AMA ALTTAN BAKTIRMAK İSTEMİYORUM İLLA ATTAN MI BAKAR SİZCE HANİBEBEİŞ İÇİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?