Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım surdum ama yeterince kaygan olmadı sanki sorun orasının çok dar olması girmez gibi geliyo bana
Sen kastigin icin dar gibi geliyor sana..gitmedigi yerde dur ve derin nefes al cnm ilk denemeler icin icinde cok bekletme dr.um bana vajinismuslu kadinlar iclerinde bir sey olmsindan.ilk asamada hoslanmaz demisti..gercekten oyle alisana kadar boyle devam et sadece egzersiz simdilik

Anladım canım şimdi deniyorum

bi uyusturucu ılac olsa dişi uyusturur gıbı uyustursak vajınayı hıc bısı hıssetmesem hiç! Allahım nasıl yenıcem ben ya olmuyor olmuyor resmen gırmerye calıstıkca ben ıtıyorum eşimi agrı hıssedıcem dıye urkuyorum

kızlar yenmek guzel ama yenmekle kalmıyor bu seferde bebiş için uğraşıyosun ben agustos ayında yendim fakat surekli bir ilişki yasamadım arada yine bir kasılma oldu artık tam larak bir aydır sorunsuz ilişki yasıyoruz cok şükür yumurtlama gunlerini de falan takip ettim netten arastırdığım kadarıyla dun adet olacaktım olmadım bu gunde bişey yok test aldım teste negatif cıktın sizce acaba sorun ne olabilir

korkma yapacaksın yeneceksinn.. moralini bozma bizlerde o yollardan gectık.. ama bak şimdi yenmişiz ve sizlere yardım edıoruz.. sende yeneceksın sende dıger arkadaslara yardım edeceksın..

ayy benim gibiii.. insallah hamilesindir..

Ay'in kacinda adet olmustun?

Merhaba, Nasılsıniz? Acaba bana bir gecede nasıl çözdüğünü yazabilir misiniz? Ben mesaj atamadım size. Çok zordayım
Merhaba ben aneztezik sprey ve kayganlaştırıcı ile yendim xylocaine pump sprey veya vemcaine sprey al ince uzun bir ucu var sırt üstü yatın vajinanın girişine ve içine iyice sıkın uyuşana kadar sonra 3 dakika bekleyin mumla egzersiz yapın sonrada eşinizle deneyin o bölge alışınca zamanla sprey siz kayganlaştırıcı ile devam edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…